Мислите ли, че двамата човека могат да бъдат заедно, ако имат различен стандарт?

• 11 948
  • 318
  •   1
Отговори
# 285
Женичка, ти си построила комунизма, дай Боже всяка така да случи....

# 286
Женичка, ти си построила комунизма, дай Боже всяка така да случи....
Дай боже! Не всичко е било цветя и рози,още в първия пост го уточних.Но с времето нещата се изглаждат. Поне важните за мен.

# 287
  • София
Ресторантите си бачкат, хотелите също, авиокомпаниите...
Пари за харч да имаш Laughing

# 288
Както газовете заемат всеки предоставен обем, така и всеки може да похарчи всяка предоставена сума. Особено ако не я е заработил лично той. Simple Smile
А ако сме сериозни, вие ми дайте парите и хайде на бас дали не мога да ги похарча. Wink

# 289
Да и не.
Зависи от хората, възпитанието и мирогледа им. Но определено си личи кога някои хора са сами и защо ще си останат така с тези сметки.

Последна редакция: сб, 13 фев 2021, 16:21 от Анонимен

# 290
Малко ще идеализирам разговора, но вярвам, че не е неоснователно.

Имаше някаква нашенска реклама по тв-то преди време. Произнася се с леко фейк учудена интонация:
"От 20 години пиете сода срещу киселини? И твърдите, че помага??"

Перифраза по темата:
"Не искаш да му дадеш всичко свое? Той не иска да ти даде всичко негово? И твърдите, че се обичате?!"

/Всеки си знае какво и защо, затова и няма как да визирам някой конкретно, но ако обичаш другия така, че да ти е част от смисъла в живота....идеализъм може би, но от друга страна всичко се среща в природата. Тоест, безусловната любов е безценна, за всичко останало си има Мастърк...така де, "мое" и "твое"/

# 291
  • София
Тия с безусловната любов нещо не се котират на пазара (брачния). Що ли така. Уж, манна небесна. Жените си предпочитат здраво мислещ, здраво стъпил, егоист. Който се оправя с живота на ЗЕМЯТА, опазил и съградил ресурс, че да има и за нея.
Тия щурчовците, дето само дрънкат на тамбурата и мечтаят за безплатната любов, пардон, безусловната, май не ги бригат много.

# 292
Тия с безусловната любов нещо не се котират на пазара (брачния). Що ли така. Уж, манна небесна. Жените си предпочитат здраво мислещ, здраво стъпил, егоист. Който се оправя с живота на ЗЕМЯТА, опазил и съградил ресурс, че да има и за нея.
Тия щурчовците, дето само дрънкат на тамбурата и мечтаят за безплатната любов, пардон, безусловната, май не ги бригат много.

Това от опит ли ? Малко са жените взели си мъж за съвместен живот, водещ се единствено от собствените си потребности. Не е толкова важно какво има един мъж, а какво е готов да даде.

# 293
  • София
Парите скапаха любовта на хората.

# 294
Моят опит е, че всеки трябва да има нещо свое зад гърба. Ето, аз съм сигурна, че дори и идеалната ми любов да се срине, имам нещо свое зад гърба. Къде да подвия опашка и да се съвзема. Не е много далновидно да се претопи един човек в една любов тотално. Всичко се случва. Не става въпрос за втори план, а за самосъхранение.

# 295
Парите скапаха любовта на хората.

Даването не се измерва единствено с пари.

# 296
  • София
За устойчиви голи любови не съм чула.

# 297
  • София
В някоя от темите имаше казано "Оцеляването и самосъхранението са природен закон. И закон на Живота".
Който слага "безусловната любов" над собствения си живот върви срещу законите на Природата и Живота. Независимо, че си мисли, че прави точно обратното.

Ако не обичаш себе си, не можеш да обичаш и другите. Това е отказване от "съзнание".

# 298
Моногамната, отдадена напълно любов не поразява само хипстъри с тамбура, както всяко себеуважаващо се заболяване.

пп. Природата ще ме баннат ако ѝ кажа какво и къде може да направи със законите си.

# 299
  • София
Моногамната, отдадена напълно любов не поразява само хипстъри с тамбура, както всяко себеуважаващо се заболяване.
Да, ама не е стрелба насляпо.
Първо оглеждаш кво- що.

Общи условия

Активация на акаунт