Отговори
# 135
Момичета, привет!!!  Наминавам да ви споделя какво ми хрумна изневиделица. Помните ли каква беше целта на фалшивия годеж на Серкан с Еда- да раздели Селин с Ферит, който женен за нея щеше да има някакво участие в холдинга /аз поне и досега не вярвам, че го е направил защото е имал някакви чувства към пернатото/. Та по пътя на логиката според мен с фалшивия годеж на Еда дали няма да завъртят нещата в посока отново Серкан да се почуства застрашен за холдинга си, да се опита да раздели Еда и Дениз и така постепенно да се влюби отново, както и да си спомни. Всички знаем колко е обсебен от това да управлява сам холдинга си. Между другото за себе си вече не знам дали първо искам да си спомни или първо искам да се влюби отново в Еда. Но искам да видя сълзи в очите му и истинско разкаяние / и кървава вендета по отношение на кокошката/. По принцип освен оптимист съм и много добричка, но сега не съм сигурна дали бих му простила лесно, а съм убедена че при най-малък знак Еда ще се предаде и ще го направи.

Последна редакция: пн, 08 фев 2021, 20:22 от Габи Д

# 136
  • София
Вай бе... Я какви красиви и бели зъбки има нашата красавица. И сигурно са от пастата "Signal".
Още  утре ще си купя и аз същата, та да си ги направя и моите такива белички, като на Ханде  

Последна редакция: пн, 08 фев 2021, 20:35 от БлагаВест

# 137
Чаровница прекрасна!  И нашия се е отчел с коментар.  Flowers Hibiscus

# 138
"Приятелчета"

# 139
  • София
Откъснаха й се 4 сърчица за “колегата”... 😅

# 140
Все пак е напредък ... Wink
Съвсем скоро от сини и бели ще станат червени Heart

Нашето Бамби влезе в тренда на Турция

# 141
Голям напредък за 7 месеца. През какво ли не минахме? То не бяха духчета, вулканчета, палчета, кученца, котенца и цялата зоологическа градина. Чок доволна съм. Smile

19,1 милиона за Ханде. Трупа по 100 хиляди за 4-5 дни. Никога не съм се вълнувала от такива числа и последователи, но покрай сериала започнах. Hands Plus1

# 142
Феновете са бързи ... Wink

# 143
Ама тази нашата Ханде е неземна красавица ❤❤❤ И Керем, де 😍

# 144
Носят се слухове за романтична фотосесия посветена на 14 февруари, с участието на Ханде и Керем. Да сте засекли нещо по въпроса из нета?

Stuck Out Tongue Winking Eye

Ха , кучката на Ханде е разгонена .Да я пуска ,че искаме бебета Stuck Out Tongue Winking Eye

# 145

Сега разбрах защо Серкан каза на Еда "и не му пращай емотикони (на Ефе)"Joy

# 146
  • София
Той сега Керем се сбърка... не знае какво да отговори на тези емотикони. Досега на друг език говореха, който не включваше сърчица, Ханде го прати в джаза нашето момче. 😅😅😅 Ама то и на нея сигурно й се е изчакала чаканката. Керем изглежда кавалер, а Ханде възпитана и сдържана дама, нооо всяко нещо си има граници. Хайде, наще! Давай, Керем! Мачкай, Ханде! Мога и още... 🤘🏼🤘🏼🤘🏼

# 147
Носят се слухове за романтична фотосесия посветена на 14 февруари, с участието на Ханде и Керем. Да сте засекли нещо по въпроса из нета?

Stuck Out Tongue Winking Eye

Дано се окажеш права. Ако е като фотосесията за HELLO  тази за Св. Валентин ще е взривоопасна.

А относно новата реклама на Ханде в нея е ослепително красива

# 148
БРО, и аз това си помислих ... нашият е "'шах с пешката" .. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 149
  • София
Направо жал ми стана за Керем Бурсин/Серкан Болат! И двамата се объркаха, че чак се побъркаха - и в реала, и в сериала! Да не знаят феновете на кого по-напред да "съчувстват" при тази ослепителна красота от рекламата насреща, че и с емотикони сърца!  Sunglasses Heart Eyes Gift Heart

Общи условия

Активация на акаунт