Отговори
# 150
  • София
Сега отваря наръчника за приятели и търси какво означава това?! 😅😅😅
БРО, и аз това си помислих ... нашият е "'шах с пешката" .. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 151
# 152
Тук сте масово запленени от Керем, но аз не мога да откъсна очи от Ханде. Flowers Cherry Blossom

# 153
Момичета, помощ !!! Моля напишете ми в коя тема обсъждахме автори и книги, че сега убивам малко времето с четене. Извинявайте знам че не е в темата, но търся препоръки за автори. Благодаря предварително!

# 154
  • София
Момичета, внасям малко яснота относно събитията от тази вечер:

1. Керем, когато вижда сърчицата от Ханде >

2. Керем, докато търси какво означават в наръчника за приятели >

3. Керем, когато намира какво означават:

4. Отговорът на Керем към Ханде в what's up, след като е наясно какво означават сърцата:

5. Отговорът на Ханде към Керем в последствие:

# 155
  • София
Ханде е в настъпление. Хайде сега да видим какъв ще е отговорът на Керем. Ако въобще може да обели и дума при тази красота...

# 156
Бро, ще ме умориш 😂😂😂😂 много ми харесаха разясненията ти 😂😂

# 157
От испанките. Подгряват за Св. Валентин 😁😂Купидон отпред, Купидон отзад

# 158
  • София
Тук сте масово запленени от Керем, но аз не мога да откъсна очи от Ханде. Flowers Cherry Blossom

midnight__sun, много сме в темата феновете на Ханде Ерчел! Запленените, също! Но на такава прелест, на такава красота устоява ли се? Май само Керем Бурсин го може?! Gift Heart

# 159
Ханде е в настъпление. Хайде сега да видим какъв ще е отговорът на Керем. Ако въобще може да обели и дума при тази красота...

Току що видях тази снимка в инстаграма. Боже ееее, с това синьо е направо божествена!!!

# 160
  • Кърджали
Момичета, помощ !!! Моля напишете ми в коя тема обсъждахме автори и книги, че сега убивам малко времето с четене. Извинявайте знам че не е в темата, но търся препоръки за автори. Благодаря предварително!
Абсурд да се сетя коя по номер бвше темата, но помня пе веднъж доста се обсъждаше Фредрик Бакман. С две ръце "за" ти го препоръчвам. Романтика съшо се обсъждаше..ама помня ли ти автори...
Ако не ск чела досега ти препоръчвам историите на Иво Иванов. В началото може да бъдеш предубедена, но абсолютно си заслужава. Вълшебство е този човек. Друго, което винаги препоръчвам е "Баладамза Георг Хених" на Виктор Пасков.

Ханде е ослепитвлно красива.

# 161
Танита, успех и от мен адашке...дано всичко да бъде наред...от сърце ти го желая...бъди силна...ние сме с теб...

# 162
  • Пришълец
Да отбележа и аз като Дефне /или друг беше/, че на днешната дата преди 7 месеца е започнала приказката, която ни събра на едно място 🎉

Габи, Simple Smile
https://m.bg-mamma.com/?topic=1292741.60

Танита Flowers Four Leaf Clover

# 163
Цитат на: Габи Д link=topic=от1302354.msg42285621#msg42285621 date=1612813498
Не знам къде пишат за книги , предполагам ти се четат романи , но аз последните години съм на публицистика предимно .Понеже се увличам малко по скритите истини за произхода , живота ни и задкулисието в световен мащаб ти препоръчвам Ян ван Хелсинг .Много обичам и книгите за експедициите на един друг търсач на истини - гениалният офталмолог Ернст Мулдашев .

# 164

midnight__sun, много сме в темата феновете на Ханде Ерчел! Запленените, също! Но на такава прелест, на такава красота устоява ли се? Май само Керем Бурсин го може?! Gift Heart

Ние сме си казали, че сме й фенове и ни е запленила!
Ама Керем кога ли ще се предаде пред тази божествена красота, ако вече не се е?🤔

Общи условия

Активация на акаунт