Отговори
# 165
  • Пришълец

Сияеща Ханде  Nature Dizzy

# 166
Танита, всичко неприятно и стряскащо да остане в миналото. Прегръдка и от мен и бързо възстановяване.

Момичета, нямате стигане. Страхотни сте! Чудесни коментари! И дългите и не толкова.

Как да не си купиш паста "Signal". Очите ми останаха в това лъчезарно момиче.

Нямам много време напоследък, но вие сте неотменна част от ежедневието ми.
Благодаря ви!   
   Лека нощ!

# 167
Еха, да живеят и технологиите, че като видя на Ханде ослипително бялата усмивка направо ме е срам да се погледна в огледалото. ...То затова се зъбя само на ММ, че се знаем от години...
Но спор няма , красивото си е красиво и ако Керем е нещо  повече от колега и приятел, определено има вкус.

Танита, Hands Plus1

# 168
  • София
Изглежда, че нашите ХанКер са заразили и други колеги с лайфовете на живо преди излъчване на серия. Май въведоха нова мода. Новатори. Но въпреки това не могат да ги стигнат. Вече бягат с доста обиколки пред другите. Колкото й да са симпатични другите двойки, тази има невероятната харизма, с която те грабва и те пристрастява към тях.
За  2-та милиона няма и да споменавам. Там скоро не виждам, кой ще ги бие.

Скрит текст:
Скрит текст:

# 169
Бърборанке, много свежи пояснетия относно събитията ,смея се с глас и не се спирам 😅😂😍 .

Танита, радвам се, че
намина, продължаваме смело напред.

Споделям нещо, което много ми хареса и го свързвам със състоянието на Серкан и Една в момента :
" Появата ти в живота ми бе чудо и аз нямам право да разчитам на това, че чудото ще продължи или ще се повтори "

"Любовта ми към теб никога няма да угасне. Тя е моята приказка, която пиша....пиша я всеки ден. Ала слънцето също изгрява всеки ден, но не се изморява от това."

"Съвсем мъничка надежда е достатъчна, за да се зароди любов. И докато сърцето се надява,любовта е жива,а сърцето се надява винаги......"

# 170
  • София
С пожелания за лека вечер и спокойни сънища ви оставям още една снимка на невероятно чаровната и усмихната Ханде Ерчел и нейните блестящи бели зъби:

Лека вечер, прекрасни момичета! Nature First Quarter Moon With Face

# 171
Здравейте, момичета! Постът май ще стане доста дълъг Sweat Smile
Тази 69-та тема май влияе на всички едно такова забавно, дано другият фраг да задържи настроението Sign Underage
Това с тази романтична атмосфера на яхтата е за делова среща да ви кажа аз Smiley няма нищо, че Серкан тича след Еда постоянно, той не я познава Smiley Каквито и да са причините да останат сами, дано си спомни нещо най-сетне, че и ние да имаме малко надежда Relieved
Започнах да гледам епизода с английски субтитри и ми направиха впечатление няколко неща:
Както казах и събота повреме на епизода, Серкан търси подсъзнателно причини да е около Еда. То не е да се скарат, не е да провери добре ли се е справяла с фирмата докато го е нямало. Каза на Енгин, че не я помни, следователно не се интересува от нея, но това се опроверга почти веднага когато започна да я разпитва къде ще ходи и защо няма да е във фирмата. Получава се противоречие в него, съзнателно му е непозната, но подсъзнателно знае всичко за нея. Много ми е интересно кой ще е първият му цял спомен с Еда.
Сцената им до огъня беше най-вълнуващата и емоционална за мен в скоро време. Искрицата надежда на Еда и отново неразбирането от страна на Серкан. Тя несигурна в бъдещето..
На мястото на Еда бих постъпила може би малко по-различно, аз съм много емоционален човек и не бих се представила в такъв тип игри с фалшиви годежи(освен, ако не е със Серкан Болат Sweat Smile), но приемам нейната постъпка като начин да запази гордостта си, един вид Серкан може да я замени, а тя тича след него, не звучи като силна и независима жена.
Другото нещо е приятелството им с Джерен. Наистина се надявам да го запазят, но ще мине през доста камъни докато стигнат до доверие отново според мен.
Селин, това момиче ми е трън в очите, страхотно се справя Биге с това да не я харесвам 😀 Характерът на Селин е като на змия, не знаеш кога ще реши да те захапе. Няма мира с нея, когато е наоколо на всички главите са размътени - Серкан, Ферит, дори Джерен..

Танита, дано всичко бързо се оправя и се чувстваш добре 🤗
Благодаря Ви, момичета, за прекрасните мнения в темата Flowers Hibiscus

# 172
Нашите озвучени на еспаньол. Simple Smile

https://twitter.com/telecincoes/status/1358884826967867398

За лека нощ !

И по случай седемте месеца.

Последна редакция: вт, 09 фев 2021, 01:35 от midnight__sun

# 173
Баш. Hands Clap Таман всичко разбрах.    Ей, човек от тая тема само си става полиглот.   Сега в колкото държави се продаде сериала, все ще понаучаваме по нещо.  Айде, buenas noches, че стана 100 часа Nature Moon

# 174
  • Пришълец
Чета, че някои оприличават пръстена на Еда на магнолия. Не мога да определя, не познавам всички сортове, но написаното ми хареса понеже е съотнесено към сериала...

Магнолията е символ на женската красота и нежност. Розовата магнолия представлява женското начало, приятелите и любовта. Като цяло това дърво е символ на благородство, упоритост, лично достойнство и любов към природата.
 Селин: Видях, че си върнала пръстена си.
 Еда: Да, имам някакво достойнство.

За магнолията се смята още, че осъществява връзката между сърцето на човека и неговия висш разум. Характеризира се с издръжливост и дълъг живот.Без значение колко пъти Еда сваля пръстена си, той пак ще се озове на пръста ѝ.Flowers Cherry Blossom Wear Ring

Магнолията е едно от най-древните растения, които са се съхранили живи и до днес, адаптирайки се към постоянно променящите се климатични условия и разкривайки първичната си красота.
Серкан може би неслучайно го прибира в дървена кутия, за да го съхранява там докато любовта им с Еда не ”разцъфне” отновоFlowers Herb Flowers Cherry Blossom

А какви са тези мераци да купува малък пръстен на Селин? Не помни Еда, но в същото време не може и да я забрави изцяло. Нали тя беше тази, която си взе първоначално малък, едва забележим, а впоследствие остави избора на Серкан, защото всичките били големи.... И в крайна сметка това му се е запечатало в съзнанието, но е за грешния човек Sweat Smile

Последна редакция: вт, 09 фев 2021, 02:07 от Маргарита Н.

# 175

Добро утро, мили момичета! 💛
Пожелавам ви лек и усмихнат ден! 💛 При нас снощи имаше буря... А, днес вероятно ще имаме фраг, дано е красив, лек и романтичен!
Снощи преди да легна си мислих за сцената край камината и как не обърнахме внимание на нещо много интересно: Спирането на тока и изгасянето на осветлението, според мен, представляват съзнанието на Серкан и тъмнината, която той усеща в себе си, а винаги когато той усеща такава - търси Еда и тя винаги е била до него. Същото беше и сега, той инстинктивно се хвана за нея и остави спомените за жълтата рокля да направят останалото - леки, плахи докосвания, вдишване на аромата й, неподправено любопитство и желание да си спомни. Но светлините се включиха и съзнснието му се върна към нормалните си настройки, където той смята, че всичло трябва да е такова, каквото той го помни.

Тъмнината след спирането на тока за мен представя именно празнотата, която Серкан изпитва и как в желанието си да направи нещата по-ясни за самия него е готов да открие сърцето си пред Еда отново и отново.
Наистина много красива сцена, изпълнена с много надежда. Цялата сцена беше опит на Серкан да изживее още веднъж спомена, който се върти в главата му и да се избистри картината. Хареса ми, че той прояви желание да говори с нея спокойно, защото много пъти съм се убеждавала, че в тяхната връзка той е този, който поддърржа баланса и спокойствието, всв пак неведнъж сме го чували да успокоява Еда. Той разбира, че Еда е много емоционална и всички разговори, от както се върна, са много нажежени и крайни. Очите им пълни със сълзи, обаче, просто ме довършиха.

Серкан, който се остави сърцето му да го води и да му покаже това, което обърканият му мозък не може да разбере и Еда, чието сърце пък не може да приеме, че той не си спомня още и не може да разбере, че той в този миг почувства нещо наистина. Той вече е толкова привлечен към нея и още не разбира как и защо. Не помни кога и как се е влюбил в нея, но вече усеща влянието й върху себе си и скоро пъзела ще се нареди💛
Изобщо чудесна сцена, която им послужи като мост един към друг, за да усетят, че връзката, която имат е още там и няма как да бъде разрушена. Такава сцена не сме имали от Ханде и Керем, но беше прекрасна, а те -блестящи.
Надявам се не ви е дослучало с мен и моите мисли рано сутрин, но просто толкова много неща ми направиха впечатление по време на епизода, нямаше как да не ги споделя.

# 176
Flowers Hibiscus Добро утро, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

Желая ви един ползотворен ден изпълнен с много усмивки и положителни емоции Hug

# 177
Добро утро. Пожелавам Ви прекрасен слънчев ден, изпълнен с положителни емоции Flowers Hibiscus
Ако някоя от вас не е гледала още лайфа им от събота с превод и иска да го направи с английски субтитри поставям линка отдолу Relieved
https://youtu.be/mGYkXw5G5Lk

# 178
Добро утро! За пореден път гледах епизода и следейки поведението на Селин ,се чудя как може човек да няма капчица себеуважение, да бъде третият човек в една връзка, да разчита на трохите на тази връзка,да проси любов от този мъж,  да живее в постоянен страх от връщането на паметта на Серкан/ този процес вече е започнал при него ,макар и на ниво  усещания и емоции и е въпрос на време да се избистрят спомените му/.За начина , по който получи годежния пръстен няма какво да се говори.Този момент категорично показва отношението на Серкан към нея. Ама така е... човек каквото сам си направи , цяло село не може да му го направи.
   Великолепна игра на Керем. Цялото му поведение показа  страшната борба на съзнателното и подсъзнателното вътре в него.Великолепна игра и на Ханде ,особено в сцената с лимона .Всяка нейна фибра тръпнеше в очакване .
 Слънчев и успешен ден! Добре , че ви има!:sparkling_heart:

Последна редакция: вт, 09 фев 2021, 09:59 от Mery18

# 179
Добро утро. Пожелавам Ви прекрасен слънчев ден, изпълнен с положителни емоции Flowers Hibiscus
Ако някоя от вас не е гледала още лайфа им от събота с превод и иска да го направи с английски субтитри поставям линка отдолу Relieved
https://youtu.be/mGYkXw5G5Lk

Добро утро Flowers Hibiscus
Хоуп, Много благодаря за линка Kissing Heart
Големи са сладури , изгледах си го с усмивка на уста Grinning обаче най-много ми хареса тази част
HeartHeartHeart

Общи условия

Активация на акаунт