Отговори
# 15
Привет на всички! Напоследък само чета. Честита нова тема!

# 16
  • София
Записвам се и аз в новата тема с нещо красиво...
Алек благодарности за труда

# 17
Благодаря за темата на Алекс и всички други домакини Sparkling Heart Flowers Bouquet

blue, страхотен анализ в последния ти пост в старата тема. +10000

Гости, моля те, дай рецептата за последната снимка ако е твое творение. Потекоха ми лигите Yum

# 18
Алекс Hug , благодаря за новата тема Flowers Hibiscus .Ти си Божи дар - освен ,че си една от нас - писателка Grinning , тема ни пускаш , постоянно ни превеждаш . Да си жива и здрава , радвам се ,че пишем с теб и в темата на Неслихан и Кадир Flowers Bouquet

Добра вечер луди дружки Hug

# 19
  • София
Привет, момичета! Flowers Hibiscus

Включвам се и аз с благодарност към Алекс, която изцяло се грижи за нас - с преводите, с коментарите, сега и с новата ни тема! Бъди щастлива, Алекс!

На въпроса на БлагаВест, показаните красиви нощни снимки са от квартал Бебек, Истанбул! Един стар истанбулски квартал в европейската част на града, който носи цялата палитра от цветове, аромати, звуци на истинския Истанбул!

# 20
Благодаря за новата тема!❤❤❤

Да я изпишем само с хубави неща! Другият епизод вече Серкан да си върне поне един спомен и епизода да е изпълнен с любов, и
Еда вече да не страда толкова много!

# 21
  • Кърджали
Магийке, да се оправя бързо малкият. Та и на теб да ти е спокойно.
lady laura, тов е една от сцените, които колкото пъти да гледам, все ми е като за първи път. Пленителна игра на двамата.
Момичета, няма нужда от благодарности. Не правя нишо, което да ме затруднява особено. Даже ми е приятно.

# 22
Аз също благодаря за новата тема Алекс 🥰
Тъкмо навреме значи приключих с превода на една сцена:
,,Искам да знам за любовта ни" с бг субтитри Hug
https://ok.ru/video/2122769304076

# 23
  • Плевен / София
Гости, моля те, дай рецептата за последната снимка ако е твое творение. Потекоха ми лигите Yum
Заповядай
Скрит текст:
ПЛАЧЕЩ КЕКС
 Името на кейка идва от разливащата се шоколадова заливка върху долните слоеве.
Един от популярните турски сладкиши
Необходими продукти:
За кейковия блат:
4 яйца
1 водна чаша захар
1 супена лъжица олио
1/2 водна чаша прясно мляко
3 супени лъжици какао
1 и 1/2 водни чаши пресято брашно
1 пакетче ванилия
1 пакетче бакпулвер
За заливане:
2 водни чаши прясно мляко
За сметановия слой:
2 пакета суха сметана (Сладкарски крем с аромат на сметана на Др. Йоткер)
1 и 1/2 водна чаша студено прясно мляко
За шоколадовия сос:
1 водна чаша прясно мляко
½ чаена чаша захар
2 супени лъжици какао
1 супена лъжица нишесте
60 гр. черен шоколад
ПРЕПОРЪКА: СМЕТАНОВИЯ СЛОЙ МОЖЕТЕ ДА ПРИГОТВИТЕ И С ДВЕ ОПАКОВКИ ТЕЧНА СМЕТАНА ОТ 200 МЛ КАТО Я РАЗБИЕТЕ С МИКСЕР.
АКО ПОЛЗВАТЕ ТЕЧНА СМЕТАНА, НЕ Я РАЗБИВАТЕ С МЛЯКО.
ПРИГОТВЯНЕ:
Разбивате яйцата и захарта в купа.
Добавяте останалите съставки и бъркате до хомогенна смес.
Изсипвате тестото в намазнена квадратна тава (28х28) или кръгла с подобен размер и печете в загрята на 170 С фурна за около 35 минути.
Вадите блата от фурната и набождате повърхността с клечка за зъби.
Заливате с 2 водни чаши прясно мляко.
БЛАТЪТ Е ТОПЪЛ, ПРЯСНОТО МЛЯКО Е СЪС СТАЙНА ТЕМПЕРАТУРА.
Оставяте кейка напълно да се охлади и нанасяте равномерно отгоре разбитата със студено прясно мляко сметана.
Приготвяте и шоколадовия сос, като смесвате в тенджера на котлона съставките и бъркате до сгъстяване.
Охлаждате шоколадовия сос и заливате отгоре кейка с него. Шоколадовият сос трябва да е изстинал!
Оставяте кейка да почине няколко часа, нарязвате го и го декорирате по ваше усмотрение – цели ядки, малки червени плодове, смлени шам-фъстъци, филирани бадеми, шоколадови капки, кокосови стърготини и т.н.

# 24
Да приседна и аз в новата къщичка 👋
Алекс, страхотна си момиче 🍫, хубавелке такава 🧚‍♀️ с голямо сърце 🤗.
Blue, страхотен коментар 😊💙.
Магийке , бързо да се възстановява малкият .
Това, което успях да гледам аз
са клипчетата с превод на Алекс, харесаха ми . Завръща се трепетът и вълнението ми.
Това феновете сме голяма работа, толкова верни и последователни в обичта си . Какво направи този сериал? Омагьоса ни с чара си и ни поднесе една любов, една мечта, а какво да кажем за звезната двойка, която ни кара да простим всички недомислици в сюжета 🤭. Великолепие са Ханде и Керем 😇.

# 25
Добър вечер и от мен. Макар и малко късно.
Благодаря за новата тема. Относно епизода беше на половина интересен можеше да излъчат повече неща. Хареса ми как Еда и Серкан се карат като куче и котка, връщаме в началните епизоди как се държаха по същия начин.
Надявам се поне вече другата серия да има спомени от страна на Серкан, че вече две серии е в амнезия стига са протаквали .
Дано си спомни нещо поне. Надявам се този който отваря вратата на Селин да не е Джерен нито Ферит, и да е вече късно и като Селин отиде на вечерята Еда да  е разговаряла с Серкан и да събудила чувства у него.
Благодаря за преводите от епизода. Страхотни са. Може ли само да помоля ако може да се преведе и сцената когато Еда връща пръстена на Серкан .
Ида попитам за лайфа снощи за какво говорят Ханде и Керем в него? Може ли някой да го преведе?

# 26
  • Плевен / София
Дойдохме си на приказката....

Керем Бурсин: «Мое сердце не свободно...»

Беше споделено в стара тема на сериала ни....

# 27
Това било от сета, за кого ли е изненадата и от кого?

В момента има лайв в профила на Алиджан, с Елчин и Чаари.

# 28
Тайно се надявам да е от Серкан за Еда, но и доста се съмнявам вече...

# 29
Някой да не празнува проблясък или свети Валентин...
Сърцето на Керем нали беше заето от любовта към семейството, родината... явно Ханде спада към фемилито...
Алекс , благодаря за темата!

Общи условия

Активация на акаунт