Отговори
# 60
Размишлявах за Серкан - да, изглежда беше доста предубеден първоначално и дистанциран към Еда.

Коментирахме, че Селин му е промила мозъка, че се е възползвала от състоянието, че го манипулира... че Серкан и паметта и ума си е загубил. No Mouth
Което хем е така... хем не е съвсем така...
Серкан все пак не е глупак. Thinking
В 29 еп. се ядосвахме, че онзи умен Серкан от първоначалните епизоди го няма (Серкан който хитро изигра Каан и Ефе, който забелязва всичко и прави верни заключения), че кокошка му е изпила мозъка. Neutral Face

Ама... Серкан не се доверява сляпо на Селин и проверява всичко.

Още при срещата с Еда, когато Еда припадна от вълнение - той откри първата разлика - Селин му каза, че това между него и Еда е било игра, не е било истинско, че е било грешка, а не любов.. Но реакциите на Еда си изглеждаха съвсем истински. Pensive

А относно бизнеса - първо беше доста скептичен към уменията, талнта и способностите на Еда. Persevere
В началото веднага се зарови в докладите да види, в какво състояние е фирмата. Почна да критикува всичко. Каза, че фирмата може да стигне до фалит (тук Еда веднага се намеси - че трябва да благодари на нея, че фирмата не е фалирала).
Серкан се подразни на наградата на Еда, някак си не можеше да приеме, че Еда може да е спечелила такава награда.
Когато стана въпрос за срещата с г-жа Пелин - Серкан коментира, че той ще се заеме с Пелин, и че на Еда мястото й е да ходи в цветарницата - да урежда продажби на цветя... - В смисъл подценяваше Еда Thinking

В 30 еп. виждаме разлика и в личен и професионален план
В личен план вече осъзнава, че Еда му харесва, допусна, че може би наистина е имало нещо между тях - и поиска да поговори с нея, да я опознае, да му разкаже за любовта им.

Още в сцената в бара беше силно впечатлен, близостта на Еда го притеснява, обърква, търси я с поглед, не гледа към Селин, когато Селин излиза от кабинета, а гледа празния стол на Еда, но сцената пред камината той усети любовта и това го обърка. Cry

Сетих се веднага за епизода, когато беше обвинил Еда в кражба, бяха скъсали, Сейфе му донесе записа как майка му е излязла от градината на улицата - гледаше червената чаша в ръката си Coffee - и очите му бяха пълни със сълзи - осъзна, че е влюбен в Еда, но смяташе, че тази любов няма бъдеще - със сълзи на очи и треперещ глас се обади по телефона да поиска да вземе Еда - и Еда му каза, че щом всичко между тях е приключило, поне да приключат както трябва и той беше безмълвен, дори не можа да завърши разговора... Cry

Усетих същата безнадежност, обърканост и уплаха у Серкан и сега и същата безмълвност накрая...

А в професионален план той продължава да проучва надежден партньор ли е Еда - май искаше някой да проверява числа, сметки, хем иска всичко да е под негов контрол, хем иска Еда да помага, Явно все пак е забелязал, че Еда е талантлива и че положението не е толкова зле колкото е очаквал. Nerd

А за това, че Серкан не е загубил наблюдателността и ума си, не намеквам, че забеляза как Еда яде хляба Stuck Out Tongue Winking Eye да, макар и нищо да не помни, наблюдателен е, но повече ме впечатли коментара му за Дениз че е бягал от нещо или някого - Серкан се изказа и от раз уцели в десятката Dart - не знам дали беше уловил нещо от интереса на Дениз към Еда... наблюдателност ли е, досетливост ли, но при думите на Серкан , Дениз леко се сепна и се опита да излезе от ситуацията, а физиономията на Джерен беше "поема" - и веднага потвърди, за нас зрителите, че Дениз може би наистина е бягал от някого. Т.е. Серкан наблюдава всички и всичко, опитва се да влезе в час, въпреки шока, който е преживял.

Там е работата, че Еда продължава да го обърква, може би тъкмо вече почна да му става ясна картинката .. и хоп Еда обяви новината за годежа и го хвърли в оркестъра. ScreamWear Ring

Идеята за фалшив годеж първият път беше на Серкан, за да накра Селин да ревнува и да поиска да се върне при Серкан.

Сега с неговите камъни по неговата глава. Grinning

Дано само Серкан да не реши, че на Еда и е по-добре с Дениз и с гузна съвест да се откаже от нея. Hands Pray

Но вярвам, че щом Селин в деня преди сватбата си с Ферит отиде и призна чувствата си на Серкан , надявам се, че и Серкан ще има смелостта да направи същото. Дано този път не се стига до сватба, а по-рано да се осъзнае.

А фактът, че Дениз веднага е дошъл след като Серкан е изчезнал потвърждава и факта, че Дениз не е забравил Еда Heart , че сърцето му бие за нея, че ще направи всичко да е щастлива, и че този годеж, макар и фалшив за него е шанс, за който само е мечтал Heartpulse. И мисля, че Дениз ще се възползва от него.

# 61
Ооо, аз не давам на Еда да хваща по време на сдобряването 😆
Ще стоя наблизо и ще казвам кога да се извади рибата от фурната, само и само да не става опечена работата 😆
 😆

А колко е това близо? Rolling Eyes Внимавай да не получиш удар по главата, че обикновенно Селин стои наблизо...

# 62
  • Плевен / София
Скрит текст:
Размишлявах за Серкан - да, изглежда беше доста предубеден първоначално и дистанциран към Еда.

Коментирахме, че Селин му е промила мозъка, че се е възползвала от състоянието, че го манипулира... че Серкан и паметта и ума си е загубил. No Mouth
В 29 еп. се ядосвахме, че онзи умен Серкан от първоначалните епизоди го няма (Серкан който хитро изигра Каан и Ефе, който забелязва всичко и прави верни заключения), че кокошка му е изпила мозъка. Neutral Face

Още при срещата с Еда, когато Еда припадна от вълнение - той откри първата разлика - Селин му каза, че това между него и Еда е било игра, не е било истинско, че е било грешка, а не любов.. Но реакциите на Еда си изглеждаха съвсем истински. Pensive

А относно бизнеса - първо беше доста скептичен към уменията, талнта и способностите на Еда. Persevere
В началото веднага се зарови в докладите да види, в какво състояние е фирмата. Почна да критикува всичко. Каза, че фирмата може да стигне до фалит (тук Еда веднага се намеси - че трябва да благодари на нея, че фирмата не е фалирала).
Серкан се подразни на наградата на Еда, някак си не можеше да приеме, че Еда може да е спечелила такава награда.
Когато стана въпрос за срещата с г-жа Пелин - Серкан коментира, че той ще се заеме с Пелин, и че на Еда мястото й е да ходи в цветарницата - да урежда продажби на цветя... - В смисъл подценяваше Еда Thinking

В личен план вече осъзнава, че Еда му харесва, допусна, че може би наистина е имало нещо между тях - и поиска да поговори с нея, да я опознае, да му разкаже за любовта им.

Още в сцената в бара беше силно впечатлен, близостта на Еда го притеснява, обърква, търси я с поглед, не гледа към Селин, когато Селин излиза от кабинета, а гледа празния стол на Еда, но сцената пред камината той усети любовта и това го обърка. Cry

Сетих се веднага за епизода, когато беше обвинил Еда в кражба, бяха скъсали, Сейфе му донесе записа как майка му е излязла от градината на улицата - гледаше червената чаша в ръката си Coffee - и очите му бяха пълни със сълзи - осъзна, че е влюбен в Еда, но смяташе, че тази любов няма бъдеще - със сълзи на очи и треперещ глас се обади по телефона да поиска да вземе Еда - и Еда му каза, че щом всичко между тях е приключило, поне да приключат както трябва и той беше безмълвен, дори не можа да завърши разговора... Cry

Усетих същата безнадежност, обърканост и уплаха у Серкан и сега и същата безмълвност накрая...

А в професионален план той продължава да проучва надежден партньор ли е Еда - май искаше някой да проверява числа, сметки, хем иска всичко да е под негов контрол, хем иска Еда да помага, Явно все пак е забелязал, че Еда е талантлива и че положението не е толкова зле колкото е очаквал. Nerd

А за това, че Серкан не е загубил наблюдателността и ума си, не намеквам, че забеляза как Еда яде хляба Stuck Out Tongue Winking Eye да, макар и нищо да не помни, наблюдателен е, но повече ме впечатли коментара му за Дениз че е бягал от нещо или някого - Серкан се изказа и от раз уцели в десятката Dart - не знам дали беше уловил нещо от интереса на Дениз към Еда... наблюдателност ли е, досетливост ли, но при думите на Серкан , Дениз леко се сепна и се опита да излезе от ситуацията, а физиономията на Джерен беше "поема" - и веднага потвърди, за нас зрителите, че Дениз може би наистина е бягал от някого. Т.е. Серкан наблюдава всички и всичко, опитва се да влезе в час, въпреки шока, който е преживял.

Там е работата, че Еда продължава да го обърква, може би тъкмо вече почна да му става ясна картинката .. и хоп Еда обяви новината за годежа и го хвърли в оркестъра. ScreamWear Ring

Идеята за фалшив годеж първият път беше на Серкан, за да накра Селин да ревнува и да поиска да се върне при Серкан.

Дано само Серкан да не реши, че на Еда и е по-добре с Дениз и с гузна съвест да се откаже от нея. Hands Pray

Но вярвам, че щом Селин в деня преди сватбата си с Ферит отиде и призна чувствата си на Серкан , надявам се, че и Серкан ще има смелостта да направи същото. Дано този път не се стига до сватба, а по-рано да се осъзнае.
А фактът, че Дениз веднага е дошъл след като Серкан е изчезнал потвърждава и факта, че Дениз не е забравил Еда Heart , че сърцето му бие за нея, че ще направи всичко да е щастлива, и че този годеж, макар и фалшив за него е шанс, за който само е мечтал Heartpulse. И мисля, че Дениз ще се възползва от него.
Казваш, за да се оправят нещата, трябва съвсем да се объркат....

# 63
  • In the light side of the Moon!
благодаря за разясненията за Сехрат, не го знаех кой е, на мен ми беше забавна цялата картинка 😉
Линде, сега вече разбрах 🤗

Тая Селин не трябваше ли да е само за 2-3 еп?
Това й беше 2ри еп, време е в началото на следващия да отпътува!

# 64
  • София
Аз пък се чудя дали да не звънна на Балджа, че нейното Се ве Бе е почти свободно. Не помни Еда, така че само трябва да се отърве от Селин и Се ве Бе-то е нейно. Например, един Бюстюн Болат без да иска може да падне върху главата на Селин, с отпечатъци върху него от Балджа. Ей ви на! С един куршум отстрелях два заека (за да сме по-точни - кокошка и овца). Серкан остава свободен. Свободен да ревнува Еда от Дениз и да си връща паметта. 😉

# 65
Кукличке, ето затова аз толкова му се ядосах на Серкан като се върна! Защото хем е умен, всичко анализира, преценява, не допуска грешки, а върти все същата плоча Селин та Селин. Но той към нея винаги се е отнасял снизходително! Израстнал е с нея, вярва ѝ, тя му е като сестра!

# 66
Славена, благодаря за мокрото пиле, направо си е попадение, смях се с глас, оправи ми
                          настроението, че то напоследък е доста минорно.Smile
                                        Утре влизам в болница, ще ви чета със сигурност, защото се оказва, че тази прекрасна
                           къщичка ще бъде за мен някаква светлинка в тунела, а какво ще последва после един господ
                           знае.
                                      Алекс, Али благодаря и на вас за голямата всеотдайност към всички нас, добре,че ви има.
                                         Blue, страхотен пост, благодаря. Изключителен не само синтез, но и анализ , моите
                           уважения. Изгълтах ти чаршафа на един дъх, защото много ми хареса. Миналата събота не
                           мигнах въобще след епизода, много бях разстроена, бясна и тъжна.Магийка също беше публику-
                           вала нещо, което на мен много ми хареса. Минаха няколко дена и след като се успокоих успях да
                           видя нещата по-ясно. Аз също си падам по чаршафите, но в момента съм много разстроена и
                           притеснена и не ми идва муза да пиша.
                                          Бъдете здрави Момичета, че това се оказа най-важното и лека вечер от мен.Flowers Hibiscus

# 67
  • София
Скрит текст:

Казваш, за да се оправят нещата, трябва съвсем да се объркат....

Аз също се опасявам, че при наличието на: а) нови попълнения в състава на сценаристите, опитни в писането на драми; 2) изказването на актьорите от екипа на живото предаване тази вечер, че сериалът ще продължи до края на сезона (до края на месец май има още 16 съботи?!), това за мен поне означава, че още дълго ще тръпнем в очакване на онези прекрасни моменти, когато Еда и Серкан бяха влюбени и бяха заедно! Heart

Все пак оставам с надеждата да не съм права, сценаристите да ни изненадат с романтичен, а не драматичен сценарий! Еда и Серкан да решат личните си проблеми, отношенията си със старите/нови партньори в лицето на Селин и Дениз и целия този процес да не се проточи дълго във времето! Много страдания, болка и тъга си причиниха главните герои, особено Серкан на Еда! Трябва време, за да си повярват и най-вече, за да си простят! Gift Heart

P.S. Nalbantova, те екмека с балък без обилно количество кромид лук не го продават! Hotdog
Tanita53, пожелавам ти правилно лечение, лек изход от ситуацията и бързо справяне с здравословния проблем! Една голяма виртуална прегръдка от мен! Кураж! Flowers Four Leaf Clover

# 68
  • Бургас
За Танита, усмихвай се, въпреки всичко! Помага!
Скрит текст:
Танита, успех! Стискам палци да е всичко наред и да пишеш, че си се възстановила!!!
Кураж и търпение!

# 69

kukli4ka456, беше много интересно!
Да, Серкан наблюдава Еда и останалите. Помните колко много ни изненада на брънча, когато се оказа, че знае за сътрудниците си много повече неща, отколкото те подозираха.И нищо не пропуща. Объркаността му идва от  това, че не е сигурен  дали си спомня нещо или това са нови  факти, детайли, действия, които системният му мозък фиксира.
Но по са ми интересни последните абзаци от твоя пост, затова съм ги цитирала.
Тук става въпрос вече какво би могло да се случи, ако нещата се повторят огледално.
И си права, че има рискове.
Защото положението не е съвсем огледално.
И Селин и Дениз не са случайно попаднали при Серкан и Еда. Тези, двамата, от години хранят дълбоки чувства към нашите герои и те им дължат уважение./Селин съвсем хич не заслужава, но публично ще бъде жертва./
При варианта "влюбване" ще им бъде тежко на ГГ, защото дълбоко ще засегнат "годениците" си. И Селин и Дениз вече публично си заложиха имената в тези годежи.
По-добре за нашите ГГ е Серкан да си върне паметта. И тогава Селин ще трябва да изживее целия ад, който сама си сътвори.
Дениз ще каже, че на приятелката си от детството е обещал и направил всичко по силите си да бъде до нея по пътя на връщането на паметта на Серкан, истинският годеник и кандидат-жених на Еда.

Изводът е, че двата варианта трябва да се случват едновременно  за да се сбъднат думите на Серкан "100 пъти отново влюбен" и ...за да бъде ромком, а после всички да са щастливи. Flowers Bouquet
.

# 70
Танита , успех утре, дано всичко мине по най-добрия възможен начин! Стискаме палци , лошото да се размине!
Един стих за теб Heart

# 71
Танита, късмет и кураж!
Винаги има надежда, че ще дойдат по-добри времена!
Скрит текст:
И аз изкарах тежка седмица с много тичане по доктори. Но чух второ мнение и много повярвах на докторката, та за сега отлагам трудното решение да се подложа на много тежка операция.

# 72
  • София
Танита53, рядко отговарям по този начин и то извън темата, но постът ти ме трогна. Не знам какво се случва с теб в момента, но стискам палци да мине и замине. Да остане само един лош спомен, който с времето да отстъпи място на хубави такива. Ако темата за теб е бягство от реалността, както е за много от нас, то нека така да бъде. Нека ти служи за разтуха, разсейвай се с нас, усмихвай се с нас, смей се с глас. Наистина страхотна групичка сме се събрали тук и от всеки можеш да научиш нещо. Някои сме с романтични души, други сме дивачки, трети ще си останем деца цял живот. Аз се слагам и в трите кюпа. Постовете на всяко момиче ми действат различно, но не спирам да ви чета с интерес вече месеци наред. Затова, отбивай се тук, винаги когато имаш нужда. Ние сме насреща. Дали с шега, дали с някой романтичен сценарий, ще намерим с какво да те разнообразим. А сериалът... той ни срещна и обедини, благодарение на него вярваме в доброто, красивото и в любовта, която ще спаси света. За лека нощ ти оставям тези прекрасни млади хора с пожелание същите усмивки да греят и на твоето лице! ❤

# 73
Танита, Heart с теб сме. Пожелавам ти всичко да мине добре. Да оздравееш бързо и да се възстановиш напълно.
Не пропускай темичката, когато имаш възможност. От опит казвам, че смехотерапията и позитвиния дух, които царят тук, действат много лековито. Стискам ти палци всичко да се оправи. Kissing HeartHugHeart Eyes Топла прегръдка от мен.

# 74
  • София
Момичета, сега е моментът да кажа (така де... напиша), че не знам кое ще ми липсва повече, след като сериалът приключи - сериалът или вие и темата! ❤ Знам, че не умираме и пак ще сме тук в мамата. Но няма да е същото. Няма да пишем с този интензитет. Няма да тръпнем в очакване на новия епизод и да се чудим “кокошка или сърна има под душа”, кога Серкан ще си спомни Еда, в кой епизод най-после ще се сдобрят, м@мка им, и така нататък?! 😅 Та в общи линии исках да кажа, че свикнах с вас и отсега ми липсвате! 😘😘😘

Общи условия

Активация на акаунт