)
по-специално Селин да го забележи
а че избра точно пръстен с цвете , там вече е личното отношение към нея.
) очевидно изборът на пръстен не е съобразен с нейните предпочитания, въпреки че я познава от 15-20години
Тя също не харесва Робот Болат и неговото отношение, тя иска влюбения Робот , ама не знае как да му инсталира тая програма
Много ми се вижда вероятно до две серии тя сама да подвие опашка и да го зареже (отново) и да си тръгне с достойнство (бреййй), когато види , че очичките на Серкан все към Еда гледат , ама не искам да става така, искам публично унижение за нея
) очевидно изборът на пръстен не е съобразен с нейните предпочитания, въпреки че я познава от 15-20години
Тя също не харесва Робот Болат и неговото отношение, тя иска влюбения Робот , ама не знае как да му инсталира тая програма
Много ми се вижда вероятно до две серии тя сама да подвие опашка и да го зареже (отново) и да си тръгне с достойнство (бреййй), когато види , че очичките на Серкан все към Еда гледат , ама не искам да става така, искам публично унижение за нея 

открехна врата на сърцето си. 

и след второто разкриване на емоционалната си страна пред Еда, Еда беше притеснена, че пак ще бъде груб с нея и дори го помоли преди да види водопада, да не се държи пак така с нея, защото я наранява. 

Не, че сега не носи, но сякаш това, за което Еда разказа вече се е случило, приключило. И Еда разказа историята с болка и сълзи в очите, което нямаше, как да не трогне и докосне Серкан. 

"

Препоръчани теми