Отговори
# 675
  • София
Аз ще гледам на смарт телевизора през приложението или някой от линковете за гледане, но ще пусна лаптоп, таблет, всички други устройства, които имам, на Ютуб, за да отчитат гледаемост. Ако ще да забива, ще ги мютна. 😅🤘🏼🤘🏼 #истинскиФЕНзарибен

# 676
# 677
  • Плевен / София
Ревнуващият Серкан...

# 678
Хайде момичета!
Ще следя какво коментирате и се надявам епизода да бъде приличен!
Благодаря предварително от сега за преводите на Алекс и Али.
Дано има и фрагманче в края на серията.

# 679
Ето как изглежда картата на света в момента: 430К

Скрит текст:

# 680
430 хиляди. Тренд е в 21 страни.

Дано епизодът е хубав и да ни изненадат с целувка нещо Heart

# 681
  • Плевен / София
Да видим ще има ли ...

# 682
460К

474К Wink

500К

Последна редакция: сб, 13 фев 2021, 18:22 от mi_si

# 683
  • София
Аз ще гледам на смарт телевизора през приложението или някой от линковете за гледане, но ще пусна лаптоп, таблет, всички други устройства, които имам, на Ютуб, за да отчитат гледаемост. Ако ще да забива, ще ги мютна. 😅🤘🏼🤘🏼 #истинскиФЕНзарибен

Обръщам се към специалистите, ако има такива в темата, да се изкажат професионално, защото аз не съм сигурна, че включването на няколко различни устройства от един рутер напр., ще бъде отчетено правилно! Аз като ползвател мисля (но не знам как функционира youtube), че youtube ще отчита брой cookies + уникален идентификатор на устройството + най-вероятно акаунта, от който съм логната . Ако разсъжденията ми са в правилна посока, то това означава, че трябва на всяко устройство да има различен акаунт!? Иначе у дома има предостатъчно устройства - стационарни компютри, лаптопи, таблети, телефони, въпроса е има ли нужда да включвам всички? Надявам се някой да отговори!

# 684
Здравейте ,момичета! Надявам се на романтичен епизод ! Заради скок във времето няма как да празнуват 14 февруари в сериала , но епизодът ще носи духа на празника ! Та и ние да се заразим предварително 🥰
   Аз активно си поствам в ТТ с хаштага ,но имаме ли конкретна цел за днес ?
   И една молба... може ли линк за гледане в YouTube ?

# 685
https://www.youtube.com/watch?v=kv_hci_lb4k

И една молба... може ли линк за гледане в YouTube ?

520К

# 686
# 687
543К. Първата цел  е милион до началото на епизода Wink

Simple Smile

Последна редакция: сб, 13 фев 2021, 18:38 от mi_si

# 688
На мен ли само ми се струва, че липсва онзи ентусиазъм на феновете с туитове от предната събота?

# 689
600К
По-бавничко се движим, но никак не е зле Wink Повече сега се вълнуват за Ютуб и дали ще можем да минем 1М+

629К

Последна редакция: сб, 13 фев 2021, 18:50 от mi_si

Общи условия

Активация на акаунт