90 - дневна диета - тема 371

• 60 694
  • 752
  •   1
Отговори
# 135
Ще  се тегля след плодовия утре, за сега нямам прегрешения. Заредена съм с ябълки, мандарини и киви.

# 136
  • Берлин
Някой по-горе написа, че му е най-лесен плодовият ден, защото не мисли какво да яде/готви. За мен точно това е препъникамъкът на тази диета-иска си сериозно обмисляне и подготовка на храната. Аз правя всичко по и извън силите си да се организирам добре. До снощи. Издъних се. Прибрах се много късно и след тежки няколкочасови преговори. По план щеше да е картофена салата, но...надявах се поне някоя консерва царевица или нахут да съм сбутала в шкафа, но греда. И просто отворих хладилника. Днес вървя по план. Утре ще е моно на банани. В неделя ще готвя (още не съм планирала седмицата, но одеве напазарувахме стабилно и имам избор).
Яд ме е още за снощи

# 137
  • София
Аз го написах, най- лесния ден ми е, защото си приготвям 5 ябълки предния ден и си карам с тях на плодовия.

Всеки ден планирам менюто от предната вечер, а сутрин си приготвям всичко за целия ден- 2 салати и основното.
За въглехидратния си приготвям всичко за спагетите, а тортата купувам винаги предишния ден.
Само на плодовия ден трябва да имам 5 ябълки и не мисля за нищо друго.
И да, най- лесния ден е, заедно с водния.

Утре съм плодов, ще изневеря на ябълките с круши.
Подготвени са 5 на брой.
Тази вечер мога да легна и да заспя без планиране.

Последна редакция: пт, 19 фев 2021, 23:30 от Иля

# 138
Ами аз не съм съгласна. Ако някога сте били на каквато и да е друга диета, ще знаете колко щадяща за психиката е тази. Винаги и навсякъде може да се измисли нещо. А да се сварят два картофа отнема 20 минути горе долу.
В зоната е едно смятане невероятно поне в началото.
Калории да се броят пак се смята и е нужна кухненска везна и голяма прецизност, за да се изчисли всичко и да има смисъл и често ако ядеш сготвена храна е почти невъзможно да изчислиш калориите.
Моно диетите горе долу са лесни.
Кето също изисква подготовка
 Така че тоя режим в общи линии е най лесен за спазване във всекидневието

# 139
Добро утро! Вчера беше скучен ден:  ябълки-вода,вода- ябълки...и един грозен апетит ме гонеше,ама удържах. Хапнах и малко кашу и тиквени семки. Днес белтъчен. Снощи сготвих пилешки бутчета с ориз,та днес ще ям от бутчетата,а ако остане ориз утре ще го съчетая с нещо. Все си дояждам и комбинирам остатъците...хаха. Като едно добро прасе Simple Smile.
Хубав ден ви желая!

# 140
  • на последния етаж
За мен най-труден е въглехидратния ден. Не харесвам печива или тестени без млечни. Sad
Вие спортувате ли? Колко често и какво?

# 141
Добро утро на всички! Днес-кафе, чай, плодове и малка шепичка сурови ядки с вечерния плод. Аз играя волейбол, три пъти седмично по час и половина. Спокойна събота!

# 142
За мен най-труден е въглехидратния ден. Не харесвам печива или тестени без млечни. Sad
Вие спортувате ли? Колко често и какво?
Чистене-всеки ден. Хахаха... Аз си правя упражнения от ютуб,като се старая да са минимум 3 пъти седмично и ги пропускам, когато съм в цикъл. Много обичам да вървя,да тичам - не. Обикновено гледам да правя по 15000 крачки на ден, естествено всеки път е различно, зависи от времето с което разполагам и метеото.

# 143
  • София
Аз не спортувам, тичам след децата по цял ден.
Чакам и последните 3 кг да паднат и съм си обещала да започна упражнения в къщи.
Купих си и нова постелка като намигване към килограмите да не се бавят.

Днес вече изхрупах първата круша и сега съм на много чай до следващата.

За утре съм си подготвила риба и очаквам доставка на зеленуците и плодовете за седмицата.

# 144
  • Варна
Добро утро! Вчера беше скучен ден:  ябълки-вода,вода- ябълки...и един грозен апетит ме гонеше,ама удържах. Хапнах и малко кашу и тиквени семки. Днес белтъчен. Снощи сготвих пилешки бутчета с ориз,та днес ще ям от бутчетата,а ако остане ориз утре ще го съчетая с нещо. Все си дояждам и комбинирам остатъците...хаха. Като едно добро прасе Simple Smile.
Хубав ден ви желая!
Ако готвиш пиле и ориз заедно,то тогава не е подходящо за нито един от дните. Изобщо каквото и да е смесване на групите в една манджа и чак след това разделянето им.Не знам знаеш ли го 😊
Оф днес плодовее,най-омразното ми,но ще стискам.
Дух съгласна съм с теб,че това е възможно най-лесната диета. Избора какво ще ядем си е изцяло наш. Какви режими има,включително и платени...едно пазарене,на всяко хранене различни неща за приготвяне,някои скъпи и екзотични,грамажите минималистични...а пък тия със смятането на калории са ад! ВМ-НВД макар и да я харесвам ми е трудна и не издържам дълго на нея,въпреки,че обожавам и месо и мазно, и яйца...тежи ми какво разнообразно да готвя,липсата на плодове,тестяно,мед..имат рецепти но са много скъпи и ако се отпуснеш с тях се дебелее яко. 😁

Последна редакция: сб, 20 фев 2021, 12:28 от mimsito_86

# 145
Добро утро! Вчера беше скучен ден:  ябълки-вода,вода- ябълки...и един грозен апетит ме гонеше,ама удържах. Хапнах и малко кашу и тиквени семки. Днес белтъчен. Снощи сготвих пилешки бутчета с ориз,та днес ще ям от бутчетата,а ако остане ориз утре ще го съчетая с нещо. Все си дояждам и комбинирам остатъците...хаха. Като едно добро прасе Simple Smile.
Хубав ден ви желая!
Ако готвиш пиле и ориз заедно,то тогава не е подходящо за нито един от дните. Изобщо каквото и да е смесване на групите в една манджа и чак след това разделянето им.Не знам знаеш ли го 😊
Оф днес плодовее,най-омразното ми,но ще стискам.
Дух съгласна съм с теб,че това е възможно най-лесната диета. Избора какво ще ядем си е изцяло наш. Какви режими има,включително и платени...едно пазарене,на всяко хранене различни неща за приготвяне,някои скъпи и екзотични,грамажите минималистични...а пък тия със смятането на калории са ад! ВМ-НВД макар и да я харесвам ми е трудна и не издържам дълго на нея,въпреки,че обожавам и месо и мазно, и яйца...тежи ми какво разнообразно да готвя,липсата на плодове,тестяно,мед..имат рецепти но са много скъпи и ако се отпуснеш с тях се дебелее яко. 😁
Не го знам,но и не смятам да го спазвам това правило, защото не обичам да се затормозявам 😀 .

# 146
Здравейте, фурми в плодов може ли? За 2-3 става въпрос?

# 147
Може до 8 сушени плодове

Ами Тисури тогава голяма част от режима се обезмисля, защото той разчита на разделното хранене, с готвейки заедно храните се смесват техните сосове и съставки и пак не е разделно

# 148
  • Берлин
Дух, съгласна съм, че е лесно и разнообразно тук. Просто моето ежедневие е свръхнатоварено и понякога ми е трудно да намеря време за готвене. И двамата мъже вкъщи са с различни режими, та общо взето приготвянето на храна е сложно. Използвам в неделя да си помогна,не винаги успявам.
Днес карам на банани. Готвя дробчета по селски за мъжете (и за мен ще има порция за утре). В неделя ще направя пуешки пържоли с неутрални зеленчуци на фурна и яхния зелен фасул.
Иля, 5 круши/ябълки не са ли твърде малко?

# 149
Ако знаете аз какви ги сътворих 🤣
Така ми се приядоха пълнени чушки. И идва дилемата 😁 кайма ориз 🤣🤣🤣
За моите хора им направих а аз си наготвих за двата дена. Напълни си чушките за днес само с кайма, а за утре-варива с ориз. Абе от един тиган за нормално готвене използвах три 😁😁😁 а и сърми ми се ядат ужас ужас ужас...... 🤣

Общи условия

Активация на акаунт