90 - дневна диета - тема 371

• 60 703
  • 752
  •   1
Отговори
# 210
Аз не ям хляб на обед. Принципно обичам но не ям. За сметка на това си хапвам често по лъжица, две купешка лютеница напоследък. Знам, че вътре има малко захар, но си правя разядка със зелен лук, много магданоз, малко зехтин, лимон и лютеница.

# 211
Papurche, аз съм в Австрия и тук е адски студено.
Ти мислиш ли след като приключиш 90-те дни да правиш режим почивка? Доколкото имам наблюдения от групата във фейсбук - и в режим почивка се отслабва, но по-малко от основния режим.
Nova Nadejda, много обичам лютеница, ям във въглехидратен на обяд.
Ако си в Бг, има режимни лютеници без захар.
Лека вечер на всички💐🌺💐

# 212
Аз не ям хляб на обед. Принципно обичам но не ям. За сметка на това си хапвам често по лъжица, две купешка лютеница напоследък. Знам, че вътре има малко захар, но си правя разядка със зелен лук, много магданоз, малко зехтин, лимон и лютеница.

Редактирано ( Не можах да изтрия моя коментар)

Последна редакция: пт, 12 мар 2021, 12:33 от mariiva

# 213
Айдеее някой като се включи с една такава легенда и ми става много забавно. Брей тая пуста филийка бре.
Не, не трябва! В книгата няма подобно правило.

# 214
  • Берлин
Не, "не трябва" да се яде хляб и филийката на обяд не помага за нищо.
Аз се ориентирах какво да правя 3-я месец и ще пробвам така. Всъщност ще карам по режима, но ще заменя продуктите с нискокалоричните им варианти- бял ориз с кафяв, месо само пилешко, извара вместо сирене и кашкавал и т.н. Ще намаля порциите и огранича сладката вечеря. Ще споделя какво се е получило.

# 215
Айдеее някой като се включи с една такава легенда и ми става много забавно. Брей тая пуста филийка бре.
Не, не трябва! В книгата няма подобно правило.
Аз съм новак в тази диета, но преди да я започна прочетох следното:
http://xn--90-8kcailcfd3a4cc3e.com/forum/viewtopic.php?f=3&t=386

ще се радвам да го коментирате.  Тепърва имам много да уча.  Благодаря! Simple Smile

Последна редакция: пт, 12 мар 2021, 12:23 от mariiva

# 216
Темата е коментирана само няколко страници по-назад.
Когато аз съм нова в дадена област не си позволявам да давам съвети на другите

# 217
Темата е коментирана само няколко страници по-назад.
Когато аз съм нова в дадена област не си позволявам да давам съвети на другите
Аз не давам съвети, а дословно цитирах това,  което бях прочела.  Исках само да съм полезна.
Ще го изтрия.

# 218
Не ми харесва укорителния тон в темата спрямо новодошлите и с не толкова голям опит. Тук сме за подкрепа и не мисля,че е лошо да споделим какво сме прочели. Доброто отношение не е тук за съжаление. Лека вечер на всички!

# 219
И на мен не ми харесва да се пише без да се мисли Simple Smile
Много чувствителни души сме се събрали.

Да подкрепиш означава че ти пука до толкова, че да си дадеш времето и да седнеш да напишеш нещо, като видиш грешка. Или да дадеш опора, ако някой е паднал духом. Не означава да си затваряш очите за невярни неща, които някой някъде си е прочел, ама хем в нов, хем пък с удивителна казва, че трябва да се яде еди какво си. Абсолютно спокойно и безпристрастно казвам, какво не в ок в дадено меню.
Въпросната дама/жена/момиче се включи веднъж да каже, че може да се пропусне закуската и веднъж да каже, че трябва да се яде филийка. Режимът има правила, на който не му харесва да не я прави, без да дава грешни съвети.

# 220
И на мен не ми харесва да се пише без да се мисли Simple Smile
Много чувствителни души сме се събрали.

Да подкрепиш означава че ти пука до толкова, че да си дадеш времето и да седнеш да напишеш нещо, като видиш грешка. Или да дадеш опора, ако някой е паднал духом. Не означава да си затваряш очите за невярни неща, които някой някъде си е прочел, ама хем в нов, хем пък с удивителна казва, че трябва да се яде еди какво си. Абсолютно спокойно и безпристрастно казвам, какво не в ок в дадено меню.
Въпросната дама/жена/момиче се включи веднъж да каже, че може да се пропусне закуската и веднъж да каже, че трябва да се яде филийка. Режимът има правила, на който не му харесва да не я прави, без да дава грешни съвети.
- За какво мислене говорите?!  Бях написала не това, което аз мисля, а ЦИТИРАХ ПУБЛИКАЦИЯ.  По-късно приложих и ЛИНК към нея. И във Фейсбук пишат за филийката. Същото бях прочела и на няколко други места.

-  Лъжа е , че съм казала, че закуската може да се пропусне. НИКОГА не съм казвала, че може да се пропусне закуската ! Това, което бях написала е (цитирам):" Честита Баба Марта! Момичета, може ли да се пропуска закуската (винаги или поне понякога)?"
т.е. САМО ПОПИТАХ  дали може да се пропусне закуската (има голяма разлика нали?)

И да, чувствителни души сме... за съжаление душите на някои хора много загрубяха. И то сега, в това тежко време когато нуждата от човечност и доброта е особено силна.

Пожелавам Ви всичко хубаво и смятам въпросът с Вас за приключен!

# 221
Не съм искала да ви обидя. Съжалявам, ако се чувствате засеганата.
Да, не вие сте писала, че може да се пропусне закуската, а pvm11.

# 222
  • на последния етаж
След втория воден ден вчера -1.9 кг за втория цикъл или -5.6 кг от началото. За мен е отлично. Всеки минус до края е добре дошъл. Blush

# 223
Много хубав резултат. Супер Simple Smile

# 224
След като бях тотално демотивирана ( от 18.01 до март бях смъкнала само 3 кг.) реших да опростя менюто си, резултата е налице, за 2 врътки - 2 кг , не се отказвайте докрай !
Ето менюто ми от вчера :
Закуска: банан
Обяд: салата айсберг, чери домати,нахут , босилек + постни лозови сърми
Вечеря : боб чорба
За сега ще пропускам хляба, ще го включа в режим почивка . Успех от мен ! Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт