Склонност към изневяра

• 8 641
  • 153
  •   1
Отговори
# 150
Bowerick Wowbagger, благодаря за споделената гледна точка от мъжка страна! Относно тестостеронът - приемам го като комплимент. Хубав и успешен ден Simple Smile

Радвам се, че го приемате като комплимент, какъвто не е, макар да не е и критика.
Опит е да се подскаже, че в междуполовите отношения крайностите не са препоръчителни.
То е ясно, че у всеки мъж има малко нещо и естроген, а у всяка жена - тестостерон. Важното е хармоничното съотношение.
Ако питате мен - здравословното е 80:20. И в двете посоки важи. Така известното правило на 80-те процента Simple Smile Simple Smile
Ще се съгласите, че  в тази област еднакво неприемливо е както 100:0 така и 50:50
А още по-важното за мирното съвместно съществуване е реципрочността. Жена със 80:20 женска към мъжка същност (на характера Simple Smile Simple Smile ) би се чувствала добре с мъж 80:20 мъжка към женска същност. Така си мисля. А не с някой Чингиз хан 98:2 или пък Жюстин Трюдо 50:50.
------------------
Вече от първа среща почвайте да искате урина за анализ и си носете калкулатори Wink Пардон, забравих, че имате телефони с апликации за всичко.
Вярвам вече е измислена такава за дистанционно измерване на хормоналната съвместимост.

# 151
  • София
Джъстин Трюдо ми е 100 про в Джи точката, дарлинг.
Не знам колко процента какво съм 🤭

# 152
E да де , баш такива, да ги наречем неориентирани потребителки, пардон, избирателки, успяха само за 7 години да загробят голяма и хубава страна като Канада. Нали знаеш какъв най-важен символ на канадщината е изобразен на националната ни монета? Simple Smile
От едната страна - гъска, от другата - патка. И сега най-вероятно ще сменят патката с камила.

# 153
Nephthys, пусни си отделна тема, за да я видят повече потребители, ще получиш много съвети.

Общи условия

Активация на акаунт