Избор на сушилня - Тема 18

• 47 012
  • 707
  •   1
Отговори
# 75
  • Пловдив
Мога ли да суша по-дебели пуловери на програма Микс, заедно с всички останали дрехи - бельо, блузи, клинове? Или да пусна всичко на деликатно? Не искам да ги деля, защото тези пуловери са само 3.

Писах, че купихме онзи ден сушилня Електролукс, някой по-напред в темите беше коментирал за 10год.гаранция на мотора (то си има и стикер върху самата машина) - в магазина обаче ми казаха, че не важала тази гаранция за България. Що за глупост, защо заблуждават така хората??? Има ли някой запознат?

# 76
Мога ли да суша по-дебели пуловери на програма Микс, заедно с всички останали дрехи - бельо, блузи, клинове? Или да пусна всичко на деликатно? Не искам да ги деля, защото тези пуловери са само 3.

Писах, че купихме онзи ден сушилня Електролукс, някой по-напред в темите беше коментирал за 10год.гаранция на мотора (то си има и стикер върху самата машина) - в магазина обаче ми казаха, че не важала тази гаранция за България. Що за глупост, защо заблуждават така хората??? Има ли някой запознат?
И аз знам същото – тези 10 години гаранция не важи  за България . Също и приложението (то е само за уреди АЕГ ).
И то не важи . Доста сме набутани тук в Бъгария .

# 77
И три пуловера малко ли ти се струват? Да не говорим, че май все пак по-добре да не ги сушиш в сушилня, има риск да се свият.

# 78
  • Пловдив
На тях пише полиестер, вискоза, еластан.
Не може ли на Синтетика примерно?

# 79
  • Велики Преслав
Може.

# 80
Не мисля че може да има проблем .

# 81

Значи са някакви блузки, понеже аз под пуловер с представям друго. Ми пробвай.

# 82
  • БУРГАС
Момичета , не съм чела темите много много ,ноо..имам пералня комбинирана със сушилня АЕГ, вече втори път се разваля за две години ,предния път я държаха месец. Сега от сервиза дойдоха вкъщи и казаха ,че била за профилактика - 140,00 лв. ,а тя е в гаранция . Почиствана е редовно и поддържана и от самия сервиз признават, че модела е такъв- скапан. Какво се прави в този случай - не желая да плащам профилактика всяка година и да оставам без пералня за някакво време , имам три деца и сме дали над 2000 лв за нея...има ли подобни случаи или имате ли някакви съвети ? Благодаря!

# 83
Момичета , не съм чела темите много много ,ноо..имам пералня комбинирана със сушилня АЕГ, вече втори път се разваля за две години ,предния път я държаха месец. Сега от сервиза дойдоха вкъщи и казаха ,че била за профилактика - 140,00 лв. ,а тя е в гаранция . Почиствана е редовно и поддържана и от самия сервиз признават, че модела е такъв- скапан. Какво се прави в този случай - не желая да плащам профилактика всяка година и да оставам без пералня за някакво време , имам три деца и сме дали над 2000 лв за нея...има ли подобни случаи или имате ли някакви съвети ? Благодаря!
Питай в темата за комбинирана пералня със сушилня https://www.bg-mamma.com/?topic=1292298

# 84

И аз знам същото – тези 10 години гаранция не важи  за България . Също и приложението (то е само за уреди АЕГ ).
И то не важи . Доста сме набутани тук в Бъгария .
Понеже имаш навика да пишеш без да четеш или да си проверила, ще ти покажа какво казват от Електролукс:
https://www.electrolux.bg/search/?q=10+%D0%B3%D0%BE%D0%B4%D0%B8%D0%BD%D0%B8
"Изберете категория    50 безплатни пранета подарък с Ariel и Lenor    10 години гаранция на инверторния мотор на перални, сушилни и перални със сушилня Electrolux"

# 85
Аз пусках плътни, зимни блузи на моята АЕГ, на синтетика, два пъти (първия път на степен гардероб, втория увеличих на слънце), но и двата пъти излизаха леко влажни.
Следващия път ще ги пробвам на Микс.

# 86
petiaivanov това ми казаха от АЕГ октомри месец . Няма информация от кога е това и до кога е.

# 87
petiaivanov това ми казаха от АЕГ октомри месец . Няма информация от кога е това и до кога е.
Има информация и няма как да са ти казали такова нещо точно от АЕГ, защото и на мен ми казаха.
Това може да е вечно, предвид "нетрошливостта" на този вид мотори. При тях има една друга тънкост, но за нея няма 10 години гаранция, а тази тънкост се нарича "управляваща платка", без която здравият мотор е жив труп.

# 88
Има информация и няма как да са ти казали такова нещо точно от АЕГ, защото и на мен ми казаха.
Това може да е вечно, предвид "нетрошливостта" на този вид мотори. При тях има една друга тънкост, но за нея няма 10 години гаранция, а тази тънкост се нарича "управляваща платка", без която здравият мотор е жив труп.
Точно това ми отговориха . Казаха че приложението и 10 годишната гаранция не е валидна за България . Същото го
четох и в една друга тема но не помня коя .

# 89
https://Днес звънях в сервиза на бош да питам как да си чистя кондензатора долу, който е селлф клиининг. Знам че тъпо ще прозвучи но не ми се дават пари за профилактика след 2 год да ми го чистят и те ми казаха да си напълня горе чекмеджето с 1 литър вода и да пусна кратка някоя програма. То щяло да вземе водата, да изчисти и да си спре програмата като отчете че няма влажност в барабана. Смятам събота да го пробвам поне 2 3 пъти. Надявам се да съм бил полезен със този съвет на някой с подобен на моя модел, от който съм много доволен... Няма влажни и намачкани дрехи.

Общи условия

Активация на акаунт