⭐България търси талант⭐ - сезон 7

• 48 636
  • 803
  •   1
Отговори
# 750
  • earth
да, да, да и после зад кулисите НЕ

# 751
Брей, точно днес и то на живо ще гледаме.
От анонсираните мен ми харесват Дует "хххххх" ,ако разбрах правилно името, онези, висящите на въжета мъж и жена, фокусникът/магът и май за трети не забелязах от представените Flushed
п.п. Редактирам се, мъжът и жената на въжета не са  с такова име....... No Mouth

Последна редакция: нд, 24 апр 2022, 22:27 от annysy

# 752
Този оркестър не разбрах какъв точно им в таланта. Едно и също повтаряха постоянно под Гюбек ритми

# 753
Много слабо до тук. Не че имаха голям избор журитата, ама нивото е 24 май в  селското читалище.
Тоя с орехите няма и да го коментирам 🤐

Последна редакция: нд, 24 апр 2022, 21:51 от me_for_president

# 754
  • SF
Спокойно! Всички деца ще минат напред.

# 755
Къде може да се види кои продължават?

# 756
  • Козлодуй
https://talant.btv.bg/ - сайта им е доста объркан но надявам се и аз да разбера Simple Smile

# 757
Днес никой ли не гледа? Аз направо ослепях от този с бабата. Операторите прекалиха със смяната на картините

# 758
Гледам, ама нещо не съм възхитена.
Има шоу ефекти, обаче "талантите" не ми грабват интереса.

# 759
  • София
Гледах и съжалих, че си изгубих времето. Изключително слаб и скучен сезон. Някои от участниците  изобщо нямат място на полуфинал, солистът на младежката рок група пееше доста фалшиво. Скучни водещи. Ако предаването продължава в същия дух, то по-добре да го спрат и да измислят нещо по-интересно.
П.С. Краят на представлението на цирковата артистка с фойерверките-фонтани беше много красив, но това не беше нейна заслуга, а на екип към предаването.

Последна редакция: нд, 01 май 2022, 23:08 от Vesika

# 760
Аз пуснах преди малко и се чудих дали не гледам Като Лъвовете?? Joy

# 761
На мен ми хареса първия номер, танцът Кан-кан.
Никита също, макар със смесени чувства...
Тоя с бабата е подигравка със зрителите,  че го гледахме... 🤔

# 762
  • София
На мен ми хареса незрязщото момиче, не ѝ запомни името, но е много добра. Също ми хареса и този с монетите.

# 763
  • София
Да, и аз се надявах тя да е на финал. Фокусникът с монетите не показа нищо различно, показа пак номер с монети. В миналия свзон имаше един фокусник японец, който беше и много забавен. Той повече ми хареса Heart Eyes

# 764
  • Манчестър
Ами общо взето много слаб сезон……За мен талант е нещо да изпъкваш над останалите……Хората , който си изкарват хляба с тези умения и таланти според мен не за тази сцена.
Тези с пеенето са за Гласът На България и други формати за певци.
Детската група тази вечер нищо не им разбрах какво пеят, но родата са мобилизирани да гласуват.
Изобщо пълна скръб отвсякъде.

Общи условия

Активация на акаунт