⭐България търси талант⭐ - сезон 7

• 48 644
  • 803
  •   1
Отговори
# 765
Изобщо други трябваше да продължават. Тези двете групи не бяха нещо особено. Ясно е защо групите минават напред.

# 766
И аз да споделя, че гледах или по-скоро пак слушах, но почти за никого не се загледах от начолото до края. Онези светещите ми харесаха, ама не ги запомних.
Точно както сте писали на предната страница 30 хлапета на сцената с по поне 3-4 гласуващи от семейството и още по 10 от родата и ето ти Избрани са.
Детенцето с Георфарията беше интересно, но и то е за предаване, в което участват само деца. То по-добре и повече пари биха изкарали от такова. Само като си представи човек как всеки родител би споделил където се сети, че Отрочето ще участва и ще видят какъм бум на гласуване ще има.

За Оня, баба му и голигъзите на сцената в един момент притеснено казах на ММ, че като нищо ще вземе да получи зрителски вод за продължаване. Добре не се получи!

# 767
  • София
Аз харесах Вега (тези, които танцуваха кан- кан) и Кристиана с йодлеровото пеене, много ме е яд, че не продължи.

# 768
Аз харесах Вега (тези, които танцуваха кан- кан) и Кристиана с йодлеровото пеене, много ме е яд, че не продължи.
Момичета с кан-кан танца и аз ги харесах, но не и другата група. Детето с греографията също трябваше да продължи.

# 769
  • София
За мен детето с географията беше най-скучно, не виждам талант в това, но има добри интереси, да продължава да се учи.

# 770
Ерсан на финал 💅🏻

# 771
  • пустинята Гоби
Общо взето трагедия.

Детето с географията е умничко, но не е чудо невиждано. Кристиана с пеенето трябваше да продължи, а не детската формация.

# 772
Аз смятам, че такива формации - певчески или танцувални, детски или на възрастни, нямат място в такъв формат. Какъв талант показват всъщност. Колективен?! Сборен?! Понякога са ефектни, но това не е моето виждане за представяне на талант в такова предаване. И не е равностойно на участници представящи се самостоятелно или в дует/трио. Може да ги оставят за пълнеж и шоу, но не и да участват в състезателния елемент. Особено детските формации, сладки дечица, нахъсани за "победа", ако ги отсвирят се разстройват, плачат, докарват им ненужен стрес, защото така или иначе не са конкурентноспособни на останалите участници. Просто са сладки и толкоз. Според мен регламента трябва да се промени.
Пп Като се изсипе една тумба народ и вземат да се мятат по сцената сякаш са попаднали на кошер с разгневени пчели се чудя кой и кое по напред да гледам/следя. Пеещите и те, кой по напред да слушам. Stuck Out Tongue Winking Eye
Пп Незрящото момиче (Кристиана с йодлеровото пеене) трябваше да има място на финал.

# 773
  • пустинята Гоби
Има деца, които са равностойни на възрастните. Примерно миналогодишния победител, който умножаваше числа. В Американското шоу имаше едно дете вентролог с кукла заек, което спечели - уникално. Или детето композитор с мандолината, което беше копирано миналата година от едно българче, също беше много талантливо. Нашенчетата са много нахъсани, подбутнати от мама, татко или треньор и хайде - юруш на маслините.

От децата съм запомнила едно много гъвкаво дете, което само е почнало да тренира вкъщи и братче и сестриче музиканти. Другото плява.

# 774
Аз не искам и чуждестранни участници, но ..

# 775
О, да, много се дразня и на чужденците.
Пп За децата имах предвид формации от деца. Сбор от малки дечица неотличаващи се с някакъв особен талант, а просто група с хореография и тренировки, едни правещи повече от други в калабалъка, ама кой какво, иди, че разбери. Ако са две-три дечица в група, които можеш да различиш и оцениш, разбирам, но да ми изсипят цяла детска градина или половин училище, школа и т.н. не го разбирам и не ми е интересно. И талант не виждам.

# 776
  • Козлодуй
И аз гледах и не харесвам детските групи на финал Simple Smile Кан-кан вече е измислен - тези Вега само го имитират - какъв талант е това? Разбирам да е измислена някаква нова хореография и това го признавам за талант - като момичето с цирка - тя ми хареса имаше нещо ново в танца Simple Smile Йодлеровото пеене ми хареса но като цяло слабо беше Simple Smile

# 777
Не съм писала преди, но хвърлям по някой друг поглед на темата. Тази година са много слаби талантите. Очаквахме много повече, особено на полуфиналите, а то даже беше по-зле. Гледаме и Britain's Got Talent. Невероятни, интересни, нови, забавни и то на първи кръг. Украйнците също имат много талантливи хора. Жалко, че и при нас не е така (с малки излключения). За журито да не говорим... Дано да го сменят вече и да сложат хора, които разбират нещата.

# 778
Да и аз следя Британския - уникален, от където и да го погледнеш, но едни 40% допринасят към емоциите самите едит-ове на клипчетата, които правят. На всеки златен бутон просто ми се насълзяват очите от радост все едно на мен са ми били бутона Grinning Толкова добре го обработват и с тоя забавен каданс простооо настръхвам винаги.

От една седмица слушам оригиналната изпълнителка на Never Enough песента от Бохемската рапсодия. И да даже певческите изпълнения са много по-магнетични от самите предавания за пеене, не знам защо.

# 779
Да и аз следя Британския - уникален, от където и да го погледнеш, но едни 40% допринасят към емоциите самите едит-ове на клипчетата, които правят. На всеки златен бутон просто ми се насълзяват очите от радост все едно на мен са ми били бутона Grinning Толкова добре го обработват и с тоя забавен каданс простооо настръхвам винаги.

От една седмица слушам оригиналната изпълнителка на Never Enough песента от Бохемската рапсодия. И да даже певческите изпълнения са много по-магнетични от самите предавания за пеене, не знам защо.
Песента Never Enough не е от Бохемска рапсодия, а от филма Най-добрият шоумен (The Greatest Showman).

Общи условия

Активация на акаунт