⭐България търси талант⭐ - сезон 7

• 48 635
  • 803
  •   1
Отговори
# 780
Да и аз следя Британския - уникален, от където и да го погледнеш, но едни 40% допринасят към емоциите самите едит-ове на клипчетата, които правят. На всеки златен бутон просто ми се насълзяват очите от радост все едно на мен са ми били бутона Grinning Толкова добре го обработват и с тоя забавен каданс простооо настръхвам винаги.

От една седмица слушам оригиналната изпълнителка на Never Enough песента от Бохемската рапсодия. И да даже певческите изпълнения са много по-магнетични от самите предавания за пеене, не знам защо.
Песента Never Enough не е от Бохемска рапсодия, а от филма Най-добрият шоумен (The Greatest Showman).

Опа, моя грешка - бях чел нещо за Бохемската рапсодия и тя ми е била в акъла. Благодаря за поправката 😊

# 781
Да и аз следя Британския - уникален, от където и да го погледнеш, но едни 40% допринасят към емоциите самите едит-ове на клипчетата, които правят. На всеки златен бутон просто ми се насълзяват очите от радост все едно на мен са ми били бутона Grinning Толкова добре го обработват и с тоя забавен каданс простооо настръхвам винаги.

От една седмица слушам оригиналната изпълнителка на Never Enough песента от Бохемската рапсодия. И да даже певческите изпълнения са много по-магнетични от самите предавания за пеене, не знам защо.
Песента Never Enough не е от Бохемска рапсодия, а от филма Най-добрият шоумен (The Greatest Showman).

Опа, моя грешка - бях чел нещо за Бохемската рапсодия и тя ми е била в акъла. Благодаря за поправката 😊
Всеки път се просълзявам като я чуя тази песен … особено от оригиналната изпълнителка … такава емоция те връхлита , уникално.
Тук никой не те разчувства , уви Sad
А и е дразнещо,  че децата в повечето случаи някак ги умиляват и винаги ги пускат напред!!

# 782

Всеки път се просълзявам като я чуя тази песен … особено от оригиналната изпълнителка … такава емоция те връхлита , уникално.
Тук никой не те разчувства , уви Sad
А и е дразнещо,  че децата в повечето случаи някак ги умиляват и винаги ги пускат напред!!

Така е, колкото и да са мили децата лично мен ме дразнят, както бяха и коментирали - като се появят цяло читалище/училище/клас пяли 1 година и да се мъчат да спечелят една награда, която ще стигне за 1 кино с пуканки за всяко дете....

# 783
  • София
Тази вечер май никой няма. Аз съм в залата, готино е на живо.

# 784
Тази вечер май никой няма. Аз съм в залата, готино е на живо.
Еха, супер! Simple Smile
Аз си харесах още предния път, когато се представяше, момчето с баланса. Сега с мотор излезна.

# 785
  • София
Предишното му представяне беше по- силно според мен.
Военните бяха впечатляващи, но това не е талант, а много тренировки.
Уви, моите хора не минаха.

# 786
  • пустинята Гоби
Талант без тренировки не струва нищо. А да направиш подобно представяне си е огромент талант.

# 787
Много слабо ниво. Разбира се има няколко изключения, но май предаването трябва да си вземе няколко години почивка. Много нелепо е и  как Петканов с такъв патос крещи : " ГОЛЯМАТА НАГРАДА ОТ 50 000 ЛЕВА". Да, вярно пари са, но след данъците почти нищо няма да остане.

# 788
  • Буркина Фасо
наградата като участниците. посредствени.
ич ги нЕма. Smiley

# 789
  • пустинята Гоби
Гледах тия дни някакво видео от Британските таланти, удариха златен бутон на японеца с колелото (Кейчи), който миналата година участваше в нашенския вариант. Сега си припомних, че и тук получи златен бутон от Сашо и Дани. А там Ант и Дек му го удариха.

# 790
Гледах тия дни някакво видео от Британските таланти, удариха златен бутон на японеца с колелото (Кейчи), който миналата година участваше в нашенския вариант. Сега си припомних, че и тук получи златен бутон от Сашо и Дани. А там Ант и Дек му го удариха.
Някой хора си работят това. Риалити звиздЪ

# 791
  • пустинята Гоби
Знам, просто в случая човека получи 2 златни бутона. Този новия японец Уес П също съм го гледала в британския вариант, както и заедно с други момчета в азиатско предаване. Ама той няма златни бутони.

А в американския вариант има една японка Yuriyan Retriever, с която просто съм се напикала от смях. Не я пуснаха нея, защото според мен не я разбраха веднага. После четох, че е комедиен артист, даже е спечелила някакво състезание с Япония в тази връзка по-късно.

# 792
  • Разпиляна във въображението
За първи път гласувах и то за военните. Доволна съм, че минаха напред.

# 793
Военните бяха интересни, но не виждам какво повече могат да покажат.

# 794
  • Варна
Аз не знам защо не виждам мнения от финала. Според мен имаше големи таланти, минали години съм гледала по-диагонално. Сега накрая някак при тоя илюзионист, това дуо на платформата ми се стори много нечестно. Не помня други години кой е печелил,  радвам се за детенцето, но съм разочарована.

Общи условия

Активация на акаунт