⭐България търси талант⭐ - сезон 7

• 48 642
  • 803
  •   1
Отговори
# 735
Едва ли има нова тема, просто предаването е скучно вече Grinning Преди ми беше едно от любимите и гледах всеки епизод. От този сезон нито един епизод не изгледах, а ако съдя по темата... явно има защо. Май им е време за почивка.

# 736
Никой ли не гледа днес ?

# 737
Ние вкъщи Wink Да! Или поне леко с гръб, че зяпаме и компа.
Харесаха ми кънкьорите, заслужиха си Златен бутон. Интересно какво ще направят на финала.

Тези, които пеят все повече започвам да се съгласявам с ММ, че са за специално предаване, в което СЕ ПЕЕ само.
Други не помня, освен ония идиот с голиия г*з Sweat Smile Добре си го отпратиха.

# 738
  • София
И на мен кънкьорите много ми харесаха, а също и накрая рускинята от Канада - много интересно пеене.

# 739
Гледаме ли Wink
Някак ми се иска да идва вече финал.

Фокусникът ми хареса за сега от днес.

# 740
Гледаме ли Wink
Някак ми се иска да идва вече финал.

Фокусникът ми хареса за сега от днес.

Забравих. Добре, че ми дойде известие.
Благодаря ти!

# 741
Да идват финалите, да печели някое дете и да закриват. А и да си дадат някоя година почивка 😎

# 742
Последното изпълнение баба и внук..... Няма такава пошлост.Бабата е за убиване.....Личи ,че момчето е с отклонения.....Защо се позволяват такива неща! Много ниско общо ниво .....

# 743
  • Враца
Професор Кантарджиев е страхотен! Heart
Благ, премерен, възпитан - симпатяга!

# 744
  • Козлодуй
И аз го харесвам Професора Simple Smile Малко ми е тъжно че свърши кастинга  защото режисираните представления малко отнемат от чара на участниците - случвало ми се някой много харесван от мен участник да не го харесам по време на полуфинали и финали Simple Smile Тази година ще има ли гласуване в интернет? Не съм преглеждала сайта им - все не ми остава време Simple Smile

# 745
Последното изпълнение баба и внук..... Няма такава пошлост.Бабата е за убиване.....Личи ,че момчето е с отклонения.....Защо се позволяват такива неща! Много ниско общо ниво .....
Момчето има канал в ютюб и си качва клипове още от 2012 г с видеа, на които свири. Има видеа от сватби, от участия на Ивана, от предавания в Турция, в които е гостувал и свири. Той си е завършен музикант. А и да има някаква диагноза какво от това? Нима тези хора не могат да имат професия и да изкарват пари? И аз не съм фен на тази музика, но те са турци. Познавам турци доста интелигентни, на високи позиции, които слушат такава музика. Слушат и класическа. Светът е пъстър. Blush

# 746
Момчето има канал в ютюб и си качва клипове още от 2012 г с видеа, на които свири. Има видеа от сватби, от участия на Ивана, от предавания в Турция, в които е гостувал и свири. Той си е завършен музикант. А и да има някаква диагноза какво от това? Нима тези хора не могат да имат професия и да изкарват пари? И аз не съм фен на тази музика, но те са турци. Познавам турци доста интелигентни, на високи позиции, които слушат такава музика. Слушат и класическа. Светът е пъстър. Blush
Точно това имах предвид,момчето е талантливо и много светло и добродушно.Просто ми се струва,че бабата се възползва от ситуацията по лош начин .,, Няма жена,да го видят по телевизията,че дано стане нещо,,Това не са хубави думи.А,че момчето ни достави удоволствие е факт.

# 747
Поне беше честна, за какво са там. Младежа добре си направи реклама и изкарва пари, вероятно в сивия сектор, но какво пък.

# 748
pgineva Ами не става ясно от поста ви. Написали сте "Голяма пошлост.. личи си, че момчето е с отклонения... защо се показват такива неща...много ниско ниво" Не става ясно кое е ниското ниво и пошлостта? И звучи сякаш не искате да бъдат показвани хора с отклонения, А той е много добродушен и дори и да има някакво отклонение не виждам защо това въобще се коментира в шоу за таланти. А той си личи, че има талант на музикант. Според мен са там, за да си направят реклама. А бабата си мечтае за мома и да го жени като всяка баба.

# 749
  • пустинята Гоби
Голяма част от хората са там за да си правят реклама. Момчето си беше момче като момче. Бабата и тя баба като баба. Да се коментира, че е някой е с отклонения от няколко минутен клип е меко казано неуместно.

Общи условия

Активация на акаунт