Създаваме живота нов, с мъничко вино и много любов ! ~бебеправене 384~

• 37 860
  • 808
  •   1
Отговори
# 15
  • Замък сред облаците
Дами, след няколко месеца следене на прекрасната ви тема реших най-сетне и аз да се запиша.
На 31г съм от София. Миналата есен забременях след 3 месеца опити, след много изчетено за ову тетовете, добавките, след 6 месечна терапия на ЩЗ заради хашитоксикоза в началото на годината. За съжаление в трети месец направих мисед (комплетен аборт), по всяка вероятност заради тромб в плацентата според хистологията, респективно открихме и PAI 4G/4G и MTFHR C667T мутации.
След втори нормален цикъл вече подновихме опитите, отчетохме се веднъж около предполагаемата овулация (нещо не успях да я засека с тестовете този път), но ориентировъчно чакам цикъл на 13-14.2, като тогава става точно една година откакто решихме да имаме бебе.
Късметлийска тема на всички пожелавам! Дано месецът на любовта ни ощастливи Heart

# 16
Записвам се в новата прекрасна тема на Рейвчето!

И сериозно грабя от розовото, щедро предоставено от любезните бъдещи мами:)

# 17
Прекрасна тема! ❣Дано се напълни с чертички като миналата!🍀 Грабя от всеки вид прашец и се радвам, че съм начело на вълшебното списъче, нека ми е на късмет!🙏 Успех на всички останали!
AAndreeva при нас също около тези дни става година откакто решихме да имаме бебе (въпреки че имаме 1 пропуснат месец заради лечение с Полижинакс и 1 заради проверка на тръбите и реално нямаме година опити) Нека е нашия месец, успех 🤗

# 18
rave Heartpulse мерси за супер темата пак!
Записвам се и аз, sun, ешерихията е инфекция в пикучните канали/ или пикучнив мехур, не мисля че е проблем за забременяването, но с цистит и ципрофлоксацин, пропуснете да, все пак си е антибиотик.

# 19
Ей това е моята тема 💙 В нея миналата година ми бяха вълненията за момчетата ина 29 като на шега разбрах за тях. Някои от вас сигурно помнят "драмата", та искам да ви кажа, чудеса се случват точно, когато не ги очаквате. Късмет, мили момичета ❤️

# 20
Цоп и аз тук! Сериозна конкуренция ми е розовия прашец, но пък от мен имате синичко, стиснати палци и много позитивна енергия Hug

Помним, Диди Heart Точно тези чудеса, каквито имаме не малко в темата, я правят вълшебна и страхотна!

AAndreеva Heart Добре дошла и скоро да се похвалиш! Този път всичко ще бъде наред Hug

Да не ви изброявам поименно, старите кучета да освобождават място на новите! Хайде чакаме ви в бременната тема! Heart

# 21
  • София/Севлиево
Рейв,благодаря ти ❤️❤️❤️ Явно списъкът наистина е вълшебен.Втори път се записах и този път явно ще е успешно, въпреки инцидента вчера с лекото зацапване(явно е прослувутото имплантационно зацапване,което може да се появи до няколко дни след самата имплантация).
Добре дошли на всички нови дами,а на тези дето са тук даже преди мен-хайде и вие вече да се изнасяте към по-хубавите теми.
Диди, помня и още как.Всякаш бе буквално вчера...Дано и за мен времето до срещата с бебо мине бързо.Ще се успокоя чак,когато го гушна...
Утре ще повторя чхг и вярвам,че нещата се развиват добре.Скоро и в темата за бременни ме очаквайте Simple Smile
Ирен,надявам се че сте извадили отлична реколта Hug
Калестиа ,успешна стимулация!

Последна редакция: ср, 10 фев 2021, 18:08 от Елислава

# 22
  • Варна
Страхотна тема ! Тук съм за да ви следя и още малко и да ви ръся с прашец 🍀🥰

# 23
Рейв, благодаря за поредната Чудесна тема, нека бъде още по-бебеносна от предходната 🍀♥️🍀
Найсна, благодаря за прекрасното орисване 💗💗💗
Грабя с пълни шепи от прашеца на всички бременни момичета, които не ни забравят за пореден път. Лека и спокойна бременност!
Успех и късмет на всички чакащи и не чакащи🙏

# 24
Записвам се и аз...
Давайте розов прашец и насам, моляяяяя.
Аз докато мине още седмица ще се побъркам...

# 25
Записвам се и аз в прекрасната нова тема ! Heart

Очаквам цикъл до 2 3 дена за жалост...дано следващия месец ни донесе също толкова плюсчета както този месец Heart

# 26
Благодаря за новата темичка ❤️
Грабя си от всеки прашец 🍀
Аз се боря с моето М от близо година и половина, като само 2 месеца сме пропуснали(криодеструкцията и лапарото). Очаквам с нетърпение 14ти, дано М се появи тогава и да имам повод за радост 3 седмици след нея 🤞🍀❤️
Дано в тази темичка има още по-обилен валеж от +++ 🥰

# 27
И аз в новата ,тема ,която е прекрасна както винаги!Честито на новите бременелки,на момичетата в процедури много силно стинати палчета!При нас нещата вървят на зле,тромбофилия нямам,витамини ,хормони всичко наред.Ноо спермограмата е със заключение-астенотератозооспермия.2,5 процента по Крюгер.Чакаме за консултацията в петък,ноо нещо се отчаях Disappointed RelievedКато се има в предвид и че съм на 38 г .Съжалявам за негативния пост,но съвсем се сринах нещо,а съм позитивен човек уж Simple Smile

# 28
Резултатът излезе. Вече мъничко се радвааааам!! След 48ч. пускам пак да видя дали се удвоява и след това се отпускам по течението! 🕺🏻

Стискам палци на всички чакащи, не се отказвайте! Психически битката е най-трудна, битката със себе си, да издържиш и да не се отказваш! Вярвам, че всяка една накрая ще прегърне детенцето си! ❤🤗

# 29
Благодаря за прекрасната тема Heart
Честито на всички момичета с положителни тестчета от предната тема.. Изчезнах за кратко, но като се появих днес и видях 60+ поста за няколко дни, разбрах, че има хубави новини.. Което е страхотно.. Напълнихте ми сърцето Heart
А на всички нас, които чакаме тези две черти успех в този така хубав месец.. Heart

Общи условия

Активация на акаунт