Създаваме живота нов, с мъничко вино и много любов ! ~бебеправене 384~

• 38 186
  • 808
  •   1
Отговори
# 195
Ирен и Билийвче, много съжалявам Cry Следващия път ще стане Flowers Four Leaf Clover
Ели, страхотно чхг и според мен си за инжекции прогестерон но да видим как ще се произнесе док. Стискам палци Flowers Four Leaf Clover

# 196
Здравейте, дами,
Все повече чета какво пишете. Искам да ви благодаря - всеки ред е супер полезен за новаци като мен.

Ели, сигурна съм, че ще се подобрят нещата, изпращам положителна енергия.

Аз цял месец не успях да видя втора ясна черта на теста за овулация - или не съм я хванала, или не съм имала. Правих си лентички всеки ден от 9-и ден на цикъла до сега - 23 някъде. И нищичко. Сигурно ще ми дойде до няколко дни и мисля да си пусна кръвен тест на ден 3, за да видим как ми е TSH-то.

# 197
  • Варна
Ели супер чхг 🥰 всичко ще е наред , стискам палчета 🍀🙏

# 198
Ели, знам че едно искате, та няма да говоря за близнаци Simple Smile

So close и другите момичета дето не хващат положителен за овулация - кога си правите теста? В инструкциите пише 8-20, ама аз почнах да хващам пика, като взех да го правя към 17-18 часа, като наближава датата може да правите повече тестове - 2-3 пъти на ден, докато се ориентирате.

# 199
Ели, цял ден рефрешвам, супер е ЧХГ! Всичко ще бъде наред Hug

# 200
Ели браво супер 🥰 нека все добри новини да има! Прогестерона ще го вкарате в релси сигурна съм! Бравооо ❤️!

# 201
Ели супер ЧХГ 🍀 Док ще измисли каквото трябва за прогестерона.
So close 9 ден може да е късно за пик на ЛХ. На някои момичета чета, че им е в деня, в който имат 18 мм фоликул, което може да е 2 дни преди ову. Иначе и аз никога не видях истински положителен тест за ову, просто защото не мога да спазвам правилото за пиене на вода и пишкането. А и лекарите, при които ходих ми казаха да не се занимавам с такива тестове. ТСХ се пуска на чист ден!

# 202
  • София/Севлиево
Да,док каза ако намеря инжекции да ги почна.Писах в една от турските теми,дано ми отговорят.А точно днес някъде из другите теми едно момиче пишеше,че има останали и ги продава.Ама аз откъде да знам,че ще ми трябват...Иначе прегледа ми е насрочен за 22.02 и се надявам всичко да е наред.Това е моето борбено човече,ще се постарая да се роди живо и здраво.Много, много благодаря на всички за подкрепата.
Пп-а как само ми се гади,не е истина...

# 203
Ели, аз имам Прогестан останал след като декември не успях да спася положението. Пиши ми, мога да ти го изпратя утре.
Имам 8 бр.инжекции.
Ще ти ги подаря, само доставката си е за теб.

# 204
  • София/Севлиево
Намерих Пролутекс.Утре ще ми пратят за две седмици...

# 205
Ели, страхотно ЧХГ, честито и най- сладкия и пухкава финал!

# 206
  • Замък сред облаците
Iren, Believe - прегръдки.
Ели, стискам палци.
Останалите 🍀

# 207
Ирен, съжалявам за трансфера. Ще стане с тридневните, ще видиш!
Браво за резултатите, Ели. Прогестерона ще оправите.
За тестовете за О съм съгласна с Одри. Може и деня да е изпуснат.

# 208
Ели страхотно чхг, вярвам, че този път ще е на щастие. И аз имам 2 или 3 инжекции прогестан, ще ти ги подаря, ако останеш до тях. Стискам палци, ти го заслужаваш 🍀❤

# 209

So close 9 ден може да е късно за пик на ЛХ. На някои момичета чета, че им е в деня, в който имат 18 мм фоликул, което може да е 2 дни преди ову. Иначе и аз никога не видях истински положителен тест за ову, просто защото не мога да спазвам правилото за пиене на вода и пишкането. А и лекарите, при които ходих ми казаха да не се занимавам с такива тестове. ТСХ се пуска на чист ден!
AlisonParker, започнах да ползвам от този ден лентички, че пишеше, че няма смисъл прди това, на мен цикълът ми е дълъг, около 7 дни, та  9-и ми е вторият чист. А ти как засичаш овулацията си, ако лентичките не работят при теб?

Ще те послушам и ще си пусна изследване за ТСХа на чист ден, а LH и другите - в 3-ти ден от цикъла, така пише.
Виждам на някои девойки лентичкитр за ову, толкова наситена втора черта, аз всеки ден правя и нито веднъж не е била така, а стискам, не пия вода и не пишкам 2 часа поне преди теста.

Мисля другия месец да отида на фоликулометрия (така се казва, нали), искам да знам дали имам овулация, шашнах се да не би да не съм имала овулация. Че миналия месец ми дойде с огромно закъснение, нещо ми се смути цикълът, точно като започнахме с опитите.

Момичета, желая ви ужасно много успех.

Общи условия

Активация на акаунт