Съмнения за любовница

• 21 005
  • 380
  •   1
Отговори
# 105
Авторке, купи си хубаво вино , съберете се с приятелки и си изкарайте една хубава вечер. Мани го тоя захаросан празник, остави гаджето да бачка, то нещата ще се разберат все някога.

# 106
Хммм ако заради една неделя дето ще е на работа се съмняваш в любовница, значи нещо яко куца между вас. Ако ще ти изневерява, не мисля че би чакал баш този светъл празник.
Това с дебненето за мен е пълна простотия. Стигнеш ли до там, тази връзка я отписвай. Говорете си като нормални възрастни, драмите са излишни. И 10 микрофона да му сложиш, какво? Явно нямаш доверие в този човек, което не е никога добре в една връзка.

# 107
Доверие се гради с години. Те са заедно от има няма 2 години. Не виждам нищо лошо в това да разбере по-от рано дали може да му вярва или не. Видях няколко мнения, които съветват да не го следи, за да не си разваля семейството, в случай че го хване с друга. Или дали може да преглътне, ако има друга. Момичето е на 23! Ако приятелят й сега кръшка, какво ще стане, когато го удари кризата на средната възраст? Разбира се, че ще иска да знае какво става и ако не може да му вярва, няма да си губи времето с него. Навън има много мъже, които да й дадат това, което иска.

# 108
  • София
И като са от цели 2 г заедно що не хване да го пита как се е случило за сефте да работи в неделя?
Те са много млади хора, на тая възраст не лъжеш гаджето си, че си на работа за Св Валентин, а просто късаш с нея и си празнуваш, с която и колкото искаш

# 109
Доверие се гради с години. Те са заедно от има няма 2 години. Не виждам нищо лошо в това да разбере по-от рано дали може да му вярва или не. Видях няколко мнения, които съветват да не го следи, за да не си разваля семейството, в случай че го хване с друга. Или дали може да преглътне, ако има друга. Момичето е на 23! Ако приятелят й сега кръшка, какво ще стане, когато го удари кризата на средната възраст? Разбира се, че ще иска да знае какво става и ако не може да му вярва, няма да си губи времето с него. Навън има много мъже, които да й дадат това, което иска.
Аз не мисля, че доверието се гради. Човек го подарява, без да го проверява предварително, точно като любовта. Обичаш някого и му вярваш, без специално да го е заслужил.
От ден първи.
Чакаш ли другия да ти се доказва, зарежи тая работа.

# 110
  • София
Аз пък познавам една, която ревнуваше,съмняваше се, следеше го, микрофон му сложи, проследяваща програма, на калъп го хвана и ... остана си с него, защото изкарва пари и само бясно го плюе пред приятелки, но заедно ли са му се усмихва и усуква. Това не го разбирам.
Познавам и такива, които не са се унижавали, но истината винаги цъфва в един момент и са си тръгвали с достойнство.
Винаги съм уважавала вторите и ми е било жал за първите типажи.
Достойнството и себеуважението са изключително важни.

# 111
Не става въпрос за изпитателни срокове. Просто хората са многопластови същества. Отнема доста време, за да разбереш що за характер са и на какво са способни. И то не става с приказки, а с наблюдение - как реагират в различни ситуации. Иначе всеки може да ти сваля звезди от небето с приказки и да се представя за най-любящото гадже.

# 112
  • Някъде там
А всъщност ние знаем ли, тя питала ли го е и какво са си говорили, та заключваме, че не е редно да ходи ги преследва вместо да го пита ? Пък и да говори, той ако и изневерява така ще и каже че.

И какво означава преследване ? Все едно едно дедективи ще наема, да следят всяка негова крачка.
Това с устройствата ми е прекалено, но пък да отидеш до работата му,  да го повикаш за 2 минути на портала без да правиш циркове, ако работата му позволява да излиза, не вижам нищо лошо. Но това е моето мнение все пак.

# 113
  • СИ

Аз пък познавам една, която ревнуваше,съмняваше се, следеше го, микрофон му сложи, проследяваща програма, на калъп го хвана и ... остана си с него, защото изкарва пари и само бясно го плюе пред приятелки, но заедно ли са му се усмихва и усуква. Това не го разбирам.

Какво има, че да не се разбира? Любовта побеждава парите. Няма от какво друго да е...!           Stuck Out Tongue Closed Eyes

# 114
Не става въпрос за изпитателни срокове. Просто хората са многопластови същества. Отнема доста време, за да разбереш що за характер са и на какво са способни. И то не става с приказки, а с наблюдение - как реагират в различни ситуации. Иначе всеки може да ти сваля звезди от небето с приказки и да се представя за най-любящото гадже.
И тамън докато го опознаеш и му гласуваш доверие и той живота минал и вече не му става.

# 115
  • Варна
..... но пък да отидеш до работата му,  да го повикаш за 2 минути на портала без да правиш циркове, ако работата му позволява да излиза, не вижам нищо лошо. Но това е моето мнение все пак.

По принцип нищо лошо, но ако съм аз и се усетя, че това е проверка - краят на връзката е настъпил. Добре да обмисли, евентуалната си изненада авторката. Такава обида е за човек на когото и през ум не е минало да изневерява. (Така де, ако  тръгне на този вариант, аз не бих.)

# 116
Аз пък познавам една, която е в брак от да речем 12 години, от 10 е все с любовник, а сега се тръшка, че май мъжът ѝ си е хванал любовница и почна да го следи, да намери коя е била тая, която им се меси в брака... а на нея този май ѝ е 4 или 5 любовник Simple Smile

# 117
На мен не би ми пукало дали ще се обиди, той сам си го е направил. Тук не става дума за обичайните му работни задължения. Извънредните часове се съгласуват първо вкъщи и след това в службата. И не говоря за празник, а по принцип.

# 118
Извънредните часове се съгласуват първо вкъщи и след това в службата. И не говоря за празник, а по принцип.

Да де, ама зависи... кой, как и какво чувства "вкъщи".

# 119
Така е. Но пък сега (на тези години и без деца) е идеалният момент да видят кой какво иска и ако е различно, да не си губят времето Simple Smile
Хем ще види наистина ли работи, хем той може да се усети защо е там и да се сети, че е много умно да правиш съмнител неща. Ще му допадне или не реакцията ѝ и т.н.
Ще се опознаят, както се казва.

Общи условия

Активация на акаунт