Парфюмни размисли и страсти - 257

• 59 416
  • 755
  •   1
Отговори
# 285
Лелеее, убихте ме с тази бръснарска нотка. Не познавам нито една от инфузиите, надявах се на нещо като свежа, прозрачна бадемова пудра за началото на лятото, сега вълнението ми май ще се смени с напрежение! Joy

Eelishka, с удоволствие бих пробвала Kiss me Intense,  но май го нямаше на Съборна. В една нишова парфюмерия в чужбина го бях открила преди време, но за съжаление го видях на излизане, когато бях извършила обичайната идиотщина да се напръскам със сто неща, падна му се да е 101 - ви, Joyта освен че е нещо сладичко, нищо не разбрах!
споко, аз имам няколко инфузии на Прада, включително тази, доколкото ти знам вкуса, ще ти пасне, бръснарско нищо няма:)

# 286
  • София
И аз много харесвам Infusion d'Amande Prada и не я намирам за бръснарска, просто не е натежало от сладост гурме, но не бие на бръснарница при мен, точно бадемова пудра е. Simple Smile Класическата инфузия може да се стори "бръснарска" на някои носове, да, но Amande е доста различна според мен. За жалост при мен трайността ѝ е доста по-малка отколкото на класическата, но и аз чакам стотица и ще се поливам на воля и без угризения. Grinning

# 287
И аз да дам моя принос за Черешата , тествах го на топло време ,изчезна за час ,а аромата беше реалистичен черешов компот и нищо друго.Прасковата на моята кожа е друго нещо ,траен излъчва прилично и има развитие ,едни 6 часа поне се държа доста стабилно..
Понеже En Passant не познавам ,Lilac path  е моя истински люляк..

# 288
  • Бургас
И аз много харесвам Infusion d'Amande Prada и не я намирам за бръснарска, просто не е натежало от сладост гурме, но не бие на бръснарница при мен, точно бадемова пудра е. Simple Smile
всички инфузии са бръснарски за моя нос, но аз точно за това ги харесвам.
Наистина е бадемова пудра, но за мен леко сапунест унисекс уклон. Залепва за кожата /дрехата/ и не влачи шлейф, но при мен е трайна, просто стои  близо до кожата. Много дзен аромат ми е и нищо в него не ме дразни или досажда.

# 289
Може ли някой да сподели мнение за Jul Et Mad Garuda ? Не познавам нищо на марката, но това име... много ме привлича. Който практикува йога и има представа за източните култури, мисля, че ще ме разбере. Simple Smile))
Тааа нещо уау ли е този парфюм или по-скоро не е кой знае какво? Четох разнопосочни мнения във ФР, Та ако може да ми помогнете...
Не харесвам парфюми, които са с малка трайност и близо до кожата, особено пък ако се водят ниш. Така че това също е от значение в случая Simple Smile
Jollie, пробвала съм го, но преди много време. Помня, че доста ми беше харесал, но тогава  ми е идвал една идея по-мъжки(сега нищо чудно и да не ми е) . От постовете ти съм останала с впечатление, че носиш и мъжки парфюми, така че не мисля, че ще те стресне.
Ето това намерих, че съм писала преди време за него:
Пробвах и Garuda на Jul et Mad. С по-мъжки уклон, отколкото другите два аромата от Les Wites серията  е и по- тази причина не бих го мислила за покупка, но е много интересен. Носейки го си представям червено-оранжева, мека, топла лава стичаща се по земята или глътка отлежал топъл коняк сгряващ гърлото...

# 290
днес тествах Thalasso Therapy Tesori d'Oriente - много траен /може би защото не ми хареса/ - уоманити с огромни купчини водорасли
и успях да си гушна бутилката си Raghba Wood Intense Lattafa Perfumes - също със сериозна трайност, за мен е женската рагба, на която са подменили голяма част от сладостта с мирис на горена гума - още не мога да преценя дали ми харесва или не

# 291
На мен Lost Cherry ми издържа около 4 ч. на врата, на ръката се задържа по-малко. Толкова много го харесвам, почти година го мислих и накрая платих цената.Smile И хич  не  съжалявам.
tuali, каква беше цената на черешата в бутика с намалението?

Ами Прасковата и Черешата бяха на една и съща цена от 500 и нещо (!!!), с 30% намаление мисля, че излизаха под 380лв. Побързах да изхвърля бележката и да забравя, защото и в двата случая са си много пари..., особено за почти импулсна покупка (за друго бях тръгнала този ден, все пак) 😜

Последна редакция: вт, 16 фев 2021, 19:03 от tuali

# 292
Здравейте, момичета, много ще ми е интересно мнение за Atkinsons - Oud save the queen. Усещам го доста като “мъжки аромат”. Може ли да споделите мнение?

Също така за Lipstick rose на Malle - за моя нос е страшно виолетков и това усещам основно. Даже и леко сапунена виолетка. Не усещам червила.

# 293
BoMarina, сърдечно благодаря! Изглежда наистина доста интересен, а и цялата история около Гаруда и идеята за пускането и прегръщането е сгряваща сама по себе си.
Със сигурност ще го имам предвид, не съм сигурна, че ми трябва точно в момента.

SOTD: Guerlain Santal Royal. Обожавам го този аромат...

# 294
Oud Save the Queen e върховен. Може да е унисекс, но за мен лично не отива в мъжка посока, стои женски към унисекс най-много. Разкошен подправчен ууд...

# 295
Oud Save the Queen e върховен. Може да е унисекс, но за мен лично не отива в мъжка посока, стои женски към унисекс най-много. Разкошен подправчен ууд...

Ще изчакам развитие...за да видя дали ще ми се промени усещането. Благодаря!

# 296
  • София
Аз несмело да попитам. BLV Notte на Bvlgari ми беше един от най-любимите парфюми и от години търся да попадна на аромат, близък до неговия. Ако някоя от вас си го спомня (че той е от преди 15 години поне), какви варианти ви хрумват?

# 297
+ от мен .
Честита ти Праскова Flowers Hibiscus  Flowers Peach

# 298
  • Чукарландия
+ от мен .
Честита ти Праскова Flowers Hibiscus  Flowers Peach
Още едно плюсче от мен!
Прекрасен, мек, топъл ууд! Обожавам го! ❤️
Майсторски изпипан. Бях казвала и преди - Кралска му работа! 😉

# 299
+ от мен .
Честита ти Праскова Flowers Hibiscus  Flowers Peach
Още едно плюсче от мен!
Прекрасен, мек, топъл ууд! Обожавам го! ❤
Майсторски изпипан. Бях казвала и преди - Кралска му работа! 😉

Явно само за моето носле си е “мъжки”, но ще изчакам развитие. На едната ръка съм пръснала Липстик розата и заглушава усещането ми за уда. А може би го усещам по-мъжки и заради накупените наскоро нежни аромати, в частност Делина.

Общи условия

Активация на акаунт