Парфюмни размисли и страсти - 257

• 59 391
  • 755
  •   1
Отговори
# 375
Аз откривам тези описани нотки:

*Top Notes: Bergamot, Orange, Artemisia, Tagete Flower, Green Apple
*Middle Notes: Jasmine, Violet, Clove, Saffron, Chamomile, Rose, Caramel
*Base Notes: Patchouli, Vetiver, Cedarwood, Ambergris, Musk, Moss, Benzoin, Leather Accord

Дано няма тубероза. Скоро ще разнося парфюма,  имам големи очаквания.

# 376
В крайна сметка поръчах Coffee Addict Theodoros Kalotinis. И от два дена го разнасям.
Не съм много добра в описанията, но си говорихте за кафе в парфюм преди известно време.

Скрит текст:
Аромата на истинско кафе е осезаем през цялото време. Има и  какао, ванилия и карамел. Но някак не е сладко. Проекцията не е силна, но я има първите два часа. На кожата го усещам и в края на деня.

Бутилката изглежда евтино. Етикета е принтиран като че ли в домашни условия, капачката е одрана. Но сока вътре ми харесва, така че ми е все тая. Това е инди парфюм отвсякъде и за мен е попадение. Взех го за 51 евро с доставката от сайта на калотинис.

Скрит текст:
[/img]

П.П. Отдавна ви следя и ви се радвам:)

От няколко дни съм оформила поръчката и очаква само да подам за плащане, но точно тези неща, които прочетох за евтиния вид на бутилката и етикета и от други хора, които са го купили, ме караха да се чудя какво ли има вътре за 100 лева. Благодаря ти за това включване, Мinerva О. 🌺

Последна редакция: чт, 18 фев 2021, 18:44 от Анонимен

# 377
Minerva O. честит, да ти носи много хубави емоции! Благодаря, че сподели, аз също го мисля.
Имаха намаление от 30% в неделя, бях писала в другата тема, но не можах да си спомня кой питаше тук.

# 378
Днес си купих Lucrethia V Canto. Мисля,че това е най-женствения и уютен аромат,който имам.Влюбих се от първо фъс. Мирише на мама. Предполагам, че тази асоциация ме накара да го купя на секундата, след като го помирисах. Обожавам го............круши,ванилия,амбра,липа и какао .Просто мирише на мама Yellow Heart

Последна редакция: чт, 18 фев 2021, 17:53 от Ре

# 379
Честит да ти е, Ре!
Много хубави снимки и толкова мило описание! 🥰 Ако мога, пет пъти ще натисна бутона "полезно".
Понякога няма нужда от много думи.
И аз имам "парфюмът на мама", който завинаги ще ми е скъп на сърцето, no matter what. ❤
Момичета, завиждам ви откровено, че можете да тествате аромати на воля.
Тук нищо подобно не се очертава в рамките на поне още месец-два, а проби и виали вървят на цени, сякаш самият парфюмер ги е отливал. 😆 Трагедия!

# 380
Ре, честита Lucrethia! Много хубав парфюм наистина. Има общо с Опиум или някой от фланкърите му, но и не съвсем. Много плътен и траен❤️

# 381
Аз откривам тези описани нотки:

*Top Notes: Bergamot, Orange, Artemisia, Tagete Flower, Green Apple
*Middle Notes: Jasmine, Violet, Clove, Saffron, Chamomile, Rose, Caramel
*Base Notes: Patchouli, Vetiver, Cedarwood, Ambergris, Musk, Moss, Benzoin, Leather Accord

Дано няма тубероза. Скоро ще разнося парфюма,  имам големи очаквания.
Да, това са описали, наистина, но в моето шише ги няма, а вместо ябълки са ми сложили ягоди.
Туберозата усетих чак 3 часа след апликация. Дотогава си беше ягоди соло, с акомпанимент от бензоин и ветивер, поръсени със нещо зелено (кардамон? индрише?)
Ни виолетки, ни артемизии, пачули абсурд, цитрус нула, а ябълките са хванали гората.

Ре, честита Лукреция! Много красиво шише!

# 382
Ре, честота Lucrethia! Много хубав парфюм наистина. Има общо с Опиум или някой от фланкърите му, но и не съвсем. Много плътен и траен❤️
Има да,но Опиум на мен ми е сладък и не мога да го нося. Докато този е точно плътен и мек, не лепне. Ванилията му е точно!

...Ако мога, пет пъти ще натисна бутона "полезно". .........
Благодаряяяяяяяяяя Two Hearts Laughing Kissing Face

Последна редакция: чт, 18 фев 2021, 18:36 от Ре

# 383
Minerva O. честит, да ти носи много хубави емоции! Благодаря, че сподели, аз също го мисля.
Имаха намаление от 30% в неделя, бях писала в другата тема, но не можах да си спомня кой питаше тук.
Аз питах Joy

# 384
# 385
Това ако не е презентация, не знам кое е...

# 386
Ако е от специалните им лимитки, нищо чудно, защото сигурно ще струва към 2000 евро.

# 387
За 25 000 Е тая кутия не ме кефи Smile Литър и половина, както и да си го делнем на отливки, не става Joy

Аз все повече се влюбвам в Делина.  Тази пролет май само нея ще нося. Много ми харесва ревенът в началото в съчетание с розата.

Последна редакция: чт, 18 фев 2021, 20:57 от Фенси

# 388
Здравейте, бих искала да попитам дали парфюма на YSL Opium e шлейфов и траен? Благодаря.

# 389
Тези му две качества изцяло зависят от твоята кожа.
По принцип не е парфюм, който се слави като нетраен, защото е и доста силен. За шлейфов... пак зависи от кожата ти.

Общи условия

Активация на акаунт