Парфюмни размисли и страсти - 257

• 59 371
  • 755
  •   1
Отговори
# 450
GlowFlow, много добре пишеш! Влючвай се по -често.
Много интересни нови неща излизат в момента.
Не устоях на черната Izia..
Шишенцето на новия LVEB  е много красиво..
Не издържах пробвах и Sintra въпреки,  че стана каша.. Мноого ми хареса. Ще го тествам спокойно и ще пиша пак.

# 451
  • София
Аз на Serge Lutens много харесвам Daim blond, няма такава вълшебна комбинация между велур и кайсия.
И на мен ми е голям любимец този Серж. Simple Smile В доста сходна стилистика е Exaltatum Osmanthus Noble, който е някак по-ярък от Daim Blond и прасковено-кайсиевият елемент е пресъздаден от много хубав османтус. При Серж усещам парафинена масленост, която я няма в Exaltatum. Simple Smile

Unterdenlinden, много готин пост. Simple Smile Жалко че Cape Heartache Imaginary Authors не е 1:1 с това, което си си представяла, но се надявам да се захаресвате и да не се налага да се разделяте. Марката е интересна определено. Simple Smile Oтносно Dusita - и на мен никак не ми допадна Splendiris, много обикновен, незапомнящ се и скучен ми се стори, особено за тази цена, не че е лошо изпълнен, просто не ме развълнува по никакъв начин. Но пък имам много големи очаквания за Le Pavillon D'Or и Erawan, ще гледам да взема мостри тази година, че само си фантазирам как биха миришели и е време да направя сверка с реалността най-после. Simple Smile

# 452
Аз последно си купих Instant crush и много му се радвам. Чудя се обаче дали да купя и Sensual instinct. Пише, че са подобни и за това не знам дали има смисъл.

# 453
Instant Crush мисля е далеч по-лесен за покупка на сляпо.  Sensual instinct не се знае, без разносване, как ще се развие на конкретната кожа, може да се окаже непоносим. За мен имат много далечна прилика,  но съм предпочела Sensual instinct, има интрига в него. Instant Crush ми е скучен, без особено развитие и ми досажда от един момент със сладостта си.
Потърси за проба или отливка Sensual instinct, ако ти допадне, си заслужава да имаш и двата, не са взаимозаменяеми.

# 454
Парфюмни феи, влизам с питане. Току-що се изкъпах с балсама на Керастаз от серията Елексир Ултим и съм влюбена в аромата. Знаете ли дали има аналог в парфюм? Уникаален.
Точно за това спрях да ги ползвам и шампона и балсама-за мен са едно към едно с Coco Mademoiselle и това е от много скоро мисля.Преди си бяха ОК Simple Smile))Направо накъртващ аромат и това определено ме отблъсква.

# 455
При мен идентичен аромат с Coco M има Kérastase Chronologiste. Изключително приятно ме изненада и си го ползвам с огромен кеф. Animal Hatched Chick

# 456
При мен идентичен аромат с Coco M има Kérastase Chronologiste. Изключително приятно ме изненада и си го ползвам с огромен кеф. Animal Hatched Chick
За мен нямат нищо общо, но серията на Керастаз е върха за моята коса.

# 457
  • The Evergreen State
Момичета и момчета опасни сте, поста на предната страница на Аризона за идилията която описа ме грабна моментално, Lazuli с чушкопека Smile, арабелите на Deetron Smile и майсторът на късия разказ и фен на математиката GlowFlow Smile, добавям жакетчето Шанел на Фенси от по-предната страница, няма как да изредя всички ви.
Изключително е приятно в темата искам да ви благодаря че ме усмихвате като вляза в темата сутрин с кафето. Пожелавам на всички много приятни парфюмни емоции.

Днес съм с Mon Guerlain и аз като Алиена. Отдавна не го бях слагала но ми беше залипсвал много.

Последна редакция: нд, 21 фев 2021, 01:28 от Athena

# 458
Аз си имам любима Керастаз серия-Нутритив,която абсолютно си мирише на Жадор.
Днес ми подариха Montale Aoud Leather-ами,не ми харесва.
Толкова арсбски,мирише ми на арабска пот и на коза.

# 459
Девойки, моля ви кажете имате ли проблеми с трайността на Bois Dore? Нещо положението е пръскам и след известно време, нищо не усещам...  Нямам съмнение за оригиналността на парфюма, не е там разковничето Simple Smile Или не му е сега времето може би?

# 460
  • София
Аз имам, да, поносих го, имах 10 мл от него - при мен се задържа около 2-3 часа макс, затова си оставих отливката в чантата за кратки излизания - примерно, обикаляне из квартала по задачи... Иначе разкошна композиция и много ме е яд, че не трае дълго при мен.

# 461
GlowFlow, много добре пишеш! Влючвай се по -често.
Много интересни нови неща излизат в момента.
Не устоях на черната Izia..
Шишенцето на новия LVEB  е много красиво..
Не издържах пробвах и Sintra въпреки,  че стана каша.. Мноого ми хареса. Ще го тествам спокойно и ще пиша пак.

Ами аз тихичко си чета тук и купувам, щото... като прочета някои дами и господа, не мо'а се удържа Simple Smile
Допълвам за Musc Noir - хубав парфюм е определно, аз просто имах други очаквания - за вечерна червена рокля, дълга коса на вълни и драма, а той се оказа доста приглушен, направо срамежлив, но е много хубав женствен мъск. Много харесвам Ботега-та, но не намирам прилика, въпреки пирамидата.
И за Very Good Girl, в сравнение с класическия - той е точно това, което името му казва, а не асоциации с червената бутилка - добро момиче, а не фатална жена. По-скоро ежедневен, доста траен също, 7-8 часа, отчетливо се усещат берита почти през цялото време.

От новата Изия за сега съм се отказала, докато не пробвам като отворят.

# 462
Никой аромат от Екстаординари колекцията не се задържа при мен- пръскам и след час няма никой, отказах се от нея категорично преди половин година....
Повлияна от дебата се изкъпах с елексир ултим- нищо общо с Коко Мадмоазел- единствено препратка към този титулован аромат от 2001 година прави розовото масло на Керастаз за боядисана коса ....
След къпането се полях с Delina Exclusif, направо ме изстрелва някъде този аромат...Чудя се дали да си взема една пълна бутилка още , докато е с 15 процента надолу или да стрелям една пълна Delina/ докато се накумя травъла свърши, но пък не ме привлича особено без красивото бутилче/ Не знам защо имам някакво усещане , че ще изчезнат от Нотино скоро, а  в другите сайтове изобщо ги няма.....

Последна редакция: нд, 21 фев 2021, 15:23 от macadamia

# 463
  • София
При мен много добре се усещат Ambre Imperial и Moonlight Patchouli. Първият ми е секси, а другия с фатално привличане. Другата седмица ще ги допълня с Bois Dore Heartbeat Дано с него се разберем така добре, както с другите от серията.

# 464
  • Бургас
Никой аромат от Екстаординари колекцията не се задържа при мен- пръскам и след час няма никой, отказах се от нея категорично преди половин година....
И при мен е така Мака, НЕ БЛЕСТЯТ С ТРАЙНОСТ.Отдавна се чудя на Нероли Амара, ще ходя пак да го тествам да видим.

Общи условия

Активация на акаунт