От кой матрак сте доволни? - Тема 9

• 100 588
  • 843
  •   1
Отговори
# 525
Два отделни матрака един до друг. Така неговият може да е твърд, а твоят мек. И няма да има плъзгане към него. А и много по-лесно се обръщат и обслужват.

# 526
Точно затова, но не само препоръчвам Isleep cosmopolitan за спалня , който е с две ядра под един "покрив" и регулираща твърдост.

# 527
Момичета да препоръчате хубав протектор с охлаждащ ефект.Купихме си Матрак на Парадайс - Кашмир ,е направо умираме от жеги всяка вечер,по дне три нощници се сменят... много горещо държи и от латексовата и от мемори страната,спешно трябва да му взема протектор но какъв идея си нямам...помагайте моля🌺

# 528
Точно затова, но не само препоръчвам Isleep cosmopolitan за спалня , който е с две ядра под един "покрив" и регулираща твърдост.
За съжаление isleep Космополитън е спрян и е до изчерпване на наличностите.Никъде нямаше 160/200, а това ми е размерът.
Взех isleep Силвър плюс ,който също може да се регулира по твърдост,но не индивидуално,а общо за двамата.
В момента го ползваме  на твърда страна+калъф с мемори страна - екстра е за сега. По-нататък ще пробвам и другите комбинации.
П.П.mimoza7710 благодаря за споделената информация относно двата модела !

# 529
Момичета да препоръчате хубав протектор с охлаждащ ефект.Купихме си Матрак на Парадайс - Кашмир ,е направо умираме от жеги всяка вечер,по дне три нощници се сменят... много горещо държи и от латексовата и от мемори страната,спешно трябва да му взема протектор но какъв идея си нямам...помагайте моля🌺

Това не е истински латекс, а е подобие на пяна, така че реално би следвало да спарва еднакво както при пяната.

# 530

Това не е истински латекс, а е подобие на пяна, така че реално би следвало да спарва еднакво както при пяната.

Споделям абсолютно същия опит от Парадайз. Пробвах с дебел 100% памучен протектор, но няма ефект. Така само пазим матрака да не прогизне от потта.

# 531
  • оттам, откъдето започва България
Не съм спала на такъв матрак - Парадайс Кашмир, но ми се струва, че нищо няма да поправи този запарващ (или както и да го наречем) ефект.
За мен това запарване не е нормално. (с Каспия Нани полифлекс еднолицев сме от 10 години и спим перфектно Simple Smile)

# 532
Меморито по дефиниция запарва и държи топло.... не знам какво друго сте очаквали, а този така наречен латекс е подобие на латекс - нищо общо дори със изкуствения латекс. Та , общо взето преди да разкарам Силка не съм срещал запарване от страната на "Латекса"
Но и в помещението където спя не се отоплява, смисъл че се поддържа нормална температура от климатика в съседната стая.

# 533
Доста е мекичък този модел, дори и с разместване на пластовете.

# 534
Единственото което очаквах е удобен матрак.Без значение дали от мемори пяна,покет пружини,латекс, подобия на латекс и прочие, смених Нани Сирена на около 12години, който беше станал като хамак.Въпроса ми е свързан с протектор ,а не с материала от който е изработен матрака,ако разбирах до степен на специалист щях да работя в цех/склад за матраци и да знам коя марка как е изработена за да не я взимам.

# 535
Единственото което очаквах е удобен матрак.Без значение дали от мемори пяна,покет пружини,латекс, подобия на латекс и прочие, смених Нани Сирена на около 12години, който беше станал като хамак.Въпроса ми е свързан с протектор ,а не с материала от който е изработен матрака,ако разбирах до степен на специалист щях да работя в цех/склад за матраци и да знам коя марка как е изработена за да не я взимам.
потърсете протектор Velfont Outlast

# 536
Доста е мекичък този модел, дори и с разместване на пластовете.
Сигурно се шегувате или просто сте в грешка Grinning

# 537
  • Пловдив
Не искам да ставам част от спора, но наистина няма шанс протектор да охлади. Аз си купих топ матрак с охлаждащ гел и пак нямаше ефект.
Матрака ми беше мемори пяна от Юск, много удобен, но даже зимата се будех потна...

# 538
Аз за това се отказах от мемори матрак от юск-четох мнения в саъта им и извън него , споменаваше се това че затопля, и реших че не искам да рискувам...

# 539
  • Вдън горите тилилейски
Здравейте, оглеждам се за нов матрак и ми допадна Матрак Cool Comfort на Isleep. Някой да има преки впечатления от този модел?

Общи условия

Активация на акаунт