От кой матрак сте доволни? - Тема 9

• 100 460
  • 843
  •   1
Отговори
# 765
  • 1st floor
Синът ми си избра същия матрак, но двулицев. Спи вече няколко седмици от страната с мемори, не е споделил, че му запарява. Едно време бях в бизнеса с матраци и точно това беше обясеннието на меморито - възможно е да затопля, не защото запарява, а защото плътно обргърща тялото и няма вентилация. Но пък два см за мен са нищожни. Аз си мисля, че по-скоро е от това, че си болна.

# 766
Аз мисля че сама си си отговорила на въпроса. Коркото и да те увещават тук че при тях меморито не ги затопля и запарва, ти си го усетила и не ти е ок.
Изчакай да нямаш Т и да си здрава, и пак тествай и виж.
Изобщо това са субективни усещания..на Х може да му е ок, на У му запарва. Нищо чудно няма.
И не знам как ти помага това, че на Х не му запарва меморито, ако на теб ти запарва. Ти ще спиш там, на Х..така че твоите усещания са важни.

# 767
Жената по-скоро питаше дали е всеобщ проблем на ползвателите  на конкретния матрак, за да знае дали може да се бори да го смени.Някой спомена Юск, че
имало много негативни коментари за мемори пяната на матраците и изпотяване, а аз се включих, че нямам такъв проблем с такъв от този магазин.Оттам тръгна дискусията.Ясно е, че е субективно.

Последна редакция: пт, 30 дек 2022, 09:25 от ДХ3

# 768
Да де..няма как да е всеобщ, щом е субективно Simple Smile това имам предвид.

# 769
Да де..няма как да е всеобщ, щом е субективно Simple Smile това имам предвид.
Всъщност би могло да се окаже всеобщ, ако не е направен добре матрака, а 90% от използващите го имат един и същ
проблем.

# 770
И ако аз съм от оставащите 10 процента, ми е все тая за проблема на другите...Simple Smile  ще си спинкам сладко и удобно....

Дори 102 процента да споделят, че не им запарва, на нея ако и запарва...да го търпи защото на другите им е ок ли...

По друг начин ги виждам нещата лично аз, но все пак..всеки да си решава на какво да спи и удобно ли да му е....

# 771
Благодаря! Ще погледна протекторите. А топматрак ако сложа дали ще се оправи проблема? От какъв материал трябва да е за да не спарва?

# 772
Друга ми беше мисълта.Ако много хора споделят за един и същ проблем, то има по-голяма вероятност фирмата да знае вече к да ѝ уважи жалбата или тя да настоява на база на това, че много хора имат един и същ проблем, което може да значи, че продуктът има дефект
Не говоря за нищо друго.

Последна редакция: пт, 30 дек 2022, 13:05 от ДХ3

# 773
Абсолютно! Много кофти стана така, защото вместо да се радвам на новите матраци, които не са никак евтини според мен, аз сега се чудя как да оправя проблема. Забравих да спомена, че спалнята ни е от 2 съединени единични легла и приятеля ми не усеща да се изпотява. Но той просто спи много дълбоко и явно не му прави впечатление. А сме с бебе и се налага вечер да ставам по няколко пъти и за мен не е ок да ставам леко изпотена, защото така е много вероятно пак да се разболея. Настинката ми мина и няма разлика. Не става въпрос за обилно изпотяване, а съвсем леко, което е достатъчно човек да се разболее в това време, тъй като печката се изключва през нощта в стаята. А не ми се мисли през лятото какво ще е. Напоследък бебето е доста неспокойно заради зъбките и понякога я взимам при нас да я приспя и после я местя в нейната кошара и 30 мин. след като е заспала виждам, че и нейното гръбче е леко влажно. Извинявам се за дългия пост, но просто исках да обясня максимално подробно какъв е проблема.

# 774
Здравейте !Бихте ли споделили мнение ако някой от вас използва матрак от jusk/ юск ?
Колебая се между моделите от серия Gold
S 110 или F 140 , единия е с пружини ,а другия с пяна? Дори  да използвате друг модел кое според вас е по добрия вариант?
И двамата със съпруга ми сме с нормално телосложение съответно 60 и 80 кг. И двамата сме с проблеми с кръста .

# 775
  • 1st floor
А до сега на какво сте спали - пружина или пяна? Имам наблюдения, че хората трудно привикват на обратния вариант. Например, ние спим на пяна и когато се наложи да спя на пружина - чувам звука и ме побърква. А спя като път иначе...влак да мине през стаята, няма да се събудя. Синът ми пък обратното  - харесва само пружинни матраци.

# 776
Здравейте !Бихте ли споделили мнение ако някой от вас използва матрак от jusk/ юск ?
Колебая се между моделите от серия Gold
S 110 или F 140 , единия е с пружини ,а другия с пяна? Дори  да използвате друг модел кое според вас е по добрия вариант?
И двамата със съпруга ми сме с нормално телосложение съответно 60 и 80 кг. И двамата сме с проблеми с кръста .
С две ръце ви препоръчвам F140 и ние с мъжа ми имаме проблеми с кръста. Изпоолзваме матрака от 3години и см3 много доволни! 😊

# 777
И от пру ина до пружина има разлика.
На дунапрен/пяна на мен не ми е удобно да спя.

# 778
Скоро смених еднолицев матрак с подматрачна рамка и двулицев матрак от Mattro. Още не мога да свикна с него, но най-дразнещото е, че при лягане ламелите скърцат. Така ли е по принцип или само моята рамка е некачествена? И може ли да се направи рекламация заради този проблем според вас?

# 779
Моята не скърца, а не е нова никак даже.

Общи условия

Активация на акаунт