Великобритания - тема [86] Зимно Пролетна Много Коронована Локдаунска

• 33 137
  • 746
  •   1
Отговори
# 135
  • Великобритания
Ох и на мен ми извадиха зъб , но правилния
от 2 години правеше проблеми , беше счупен , зъболекарката го циментира с временен цимент и така си остана досега , ама вече не се издържаше и на частно го извадиха .. много внимателен зъболекаря , а и симпатяга беше .. Обаче нещо не ми е май много наред , имам чувство , че се развива някаква инфекция , та ще звъня утре сутрин
Вадили са ми мъдрец преди години , не си спомням така да ме е боляло честно ..
дано се размине само с антибиотици , без повторно чегъртане
Pampers - бързо да разберат какво му е на мъжа ти
аз така изкарах ковида , с адско главоболие 5 дена и на 6тия загуба на вкус и мирис и малко кашлица

# 136
  • Оптимист по принуда
Памперс, как сте днес?

# 137
Памперс, как сте днес?

За сега не е имал такава тежка криза като вчера, но не е никак добре. Утре сутрин ще звъннем на личния.

mimmito, уж теста му е отрицателен. Да видим какво ще излезе на финала.

# 138
  • UK
Памперс, а той има ли мигрена? ММ прави ужасни кризи от мигрена, да чук а на дърво скоро не се е случвало.
Стискам палци да се окаже нещо банално и бързо да минава.
Не се колебай да звъниш на 111 ако нещо те притеснява.

# 139
  • Оптимист по принуда
Памперс, да се оправя скоро. Да не събира границите на кръвното? Дано открият причината.

# 140
  • Leeds, UK
Наздраве, момичета! Весел празник, кой каквото празнува! Аз съм за Трифончо и  след малко засядам на винце и лазаня.
Здрави да сме, щастливи и обичани.

# 141
  • София
Pampers Heart

Ние ще си правим фондю парти с децата:) Моите имат любим ютюб готвач, казва се Babish. Твърдят, че има повече последователи от Джейми Оливър:) Та, по негова рецепта ще правим класическо фондю с бяло вино и швейцарски сирена. По Коледа взехме готов микс и не ни хареса. Да видим по на Babish рецептата как ще ни се получи:)

# 142
  • На острова
Честит Свети Валентин и Трифон Зарезан! Много любов и щастие ❤

Памперс, здраве за вас!

Ние ще сме на Turkey joint в слоу-кукъра и домашна руска салата! Ще си отворя едно малко просеко.

# 143
Благодаря ви!
Отхърлили са опцията за мигрена в спешното. Утре ще звъннем на ЛЛ да видим ще пуска ли други изследвания. Кръвното и кръвните изследвания също са ОК.

Страхотна украса, Миа!

# 144
  • London
Изписал сте света бре мацки..... Ден ме няма и 80 нови отговора. Машинки.

Памперс да не е пред инсултно състояние? Това което описваш е доста стряскащо, направо е несериозно да е у дома, а не в болница на куп изследвания. Hushed Тук здравеопазването обаче си е тотал щета.....

И аз носталгия не изпитвам, на мен обаче ми е все тая къде живея, навсякъде е добре като имаш пари, дори в Узбекистан. Joy

# 145
Аз с въпрос. Оказва се че всички дентални клиники наоколо ни са със запълнен NHS капацитет. От едната клиника са ми написали че могат да ни запишат, като се заплаща по 57 паунда за възрастен на appointment и по 9 паунда за дете. Това означава, че заплащаме по тази цена за преглед, за процедура...или какво. То е ясно, че ако се налага, ще се ходи и ще си плащаме, но имате ли идея какво имат предвид?

Памперс, как сте?

# 146
  • Истински се вижда само със сърцето.
Бръм трябва да ги попиташ какво включват.
По  NHS плащаме това, като за деца е безплатно.

Може самата практика също да включва освен самият преглед и някакви процедури, като снимка и подобни.

# 147
Това ми звучи като цени на частно, на мен ми искаха £60 депозит, които ако пропуснех апойнтмънта, съответно не връщаха. През NHS има 3 банда, както е посочила Илейн, и за деца лечението е безплатно.
Зъболекарите не са обвързани с местоположение, така че може да потърсите друг, по-далеч от вас, който още записва NHS пациенти.

# 148
  • Истински се вижда само със сърцето.
Момичета коя от вас имаше аквариум Simple Smile чудя се какъв да купя тук, като марка, като големина искаме нещо не по-голямо от 75 л. И друг въпрос който го има какви рибки гледате. Искам да се спра на не много претенциозни, за детето ще са подарък.
Ние преди години в БГ имахме 250 л с 9 златни рибки, но тук не разполагам с такова място, а и тя иска да е в нейната стая аквариума. Мислим за темперед фиш някакъв вид, обаче още съм в чуденка и не знам към какво да се ориентираме....

# 149
  • Bristol
Brumm, преглед и xray като нови пациенти предполагам. При нас, сега погледнах, е £67.Те със сигурност имат website и ценоразпис там, потърси в нета, за да си сигурна. Аз ходих като частен пациент в началото и после се преместих към NHS в една от практиките. Проблемът обаче беше, че зъболекарят, при когото ходех като частен пациент, не обслужва NHS пациенти 😔 Та сега при друг зъболекар ходя. Не знам дали другите практики правят така.

Общи условия

Активация на акаунт