Великобритания - тема [86] Зимно Пролетна Много Коронована Локдаунска

• 33 134
  • 746
  •   1
Отговори
# 120
# 121
Много неприятно. Каквото и да компенсират, това няма да върне здравия зъб😕

Иначе като дете го играх това с вадене на двата млечни кучешки още преди да се клатят и повече от година ходех без зъби. А не бяха развалени.

Палци и за двете ви! Дано мине всичко благополучно!

Различни сме, историята ни също е различна, обкръжението, средата - нормално е различно да виждаме и чувстваме ситуацията в Бг. За нещастие има и кофти роднини. А тях няма как да си ги избираме. Трудно се влиза в обувките на другия понякога.

Аз съм много притеснена. Закарах мъжа ми в спешното. Стиснете по едни палци, моля, да разберат бързо какво му е и да го облекчат. 😔

# 122
  • Оптимист по принуда
Какво му стана, Памперс? Ужас, дано му помогнат бързо Flowers Four Leaf Clover

# 123
  • UK
Стискам палци, Памперс. Дано е нещо безобидно. Пиши като имаш новини

Това за извадени зъб няма да го коментирам просто. Консултираи се с адвокати.

Дорет, аз наистина съм те запомнила теб с това че си омъжена за англичанини че не обичаш особено страната и тукашните.

# 124
Памперс, стискам палци!

Това със зъба е просто пълна некомпетентност.
Дано не сте подписали декларация, че сте съгласни с процедурата по ваденето и че те не носят отговорност при всякакви странични ефекти. Тук навсякъде се подписва такава Sad

# 125
  • Leeds, UK
Оле Pampers, какво му стана на мъжа ти? Болки ли нещо? Стискаме палци, разбира се!
Моят мъж се прибра сега и говорих с него. Потвърди ми, че е изваден зъб с металокерамично покритие от 25 години, който оттогава не му е създавал проблеми. Зъбът преди него е трябвало да бъде изваден, който е пукнат и влиза храна в него. Не знам защо се е получило така, от две години сме при нея, на мен ми направи пломба добре ми е. Предишният ни се пенсионира. В понеделник ще им се обадя и настоявам за преглед и обяснение.
Редактирам се
Не сме се съгласявали за вадене на здрав зъб и това не е страничен ефект. Предишната седмица му направи рентген на този зъб.

# 126
Памперс, мисля те и аз, дано бързо му помогнат!:four_leaf_clover:

# 127
Pampers, стискам палци да не е нищо сериозно х

# 128
Ох, ужасно е това със сгрешения зъб. В крайна сметка нов няма да порастне, а и се съмнявам на техни разноски да изградят нов. До колкото знам е и трудно поставянето, тъй като трябва да се изгради нещо като мост, който да го свързва с останалите и коства доста пари. Аз лично съм с два извадени и не съм правила нищо поради финансовия фактор (а и не са предни зъби).
Но това се развива в Бг.

Честно казано аз помислих, че мен визирате с тия 90% мнения, защото аз все си помрънквам 😂 Но както казахте никой не знае историята на другия и понякога обстоятелствата са просто такива.. При мен минусите са повече от колкото плюсовете, но имаме друг план в главите си да емигрираме към друга държава и за целта ще се наложи няколко годинки да постоим тук, та извинете ме ако помрънквам честичко 😃

Памперс, надявам се всичко да е наред с мъжа ти и скоро да си го прибереш вкъщи в добро здраве 🙏

# 129
Памперс, стискам палци! Дано скоро имаш новини, добри, разбира се.

Бела, нали има снимка на зъба? Дано да има някакво обяснение, а да не е грешка. МОже да имал гранулом около корена на извадения зъб, а този, който виждате за пукнат, лекарите да смятат, че може да се работи и спаси.

Бръм, по-вероятно е да излишат АБ на детето, все пак това е безконтактното лечение, а те се пазят от контакти сега. И не се връзвай на приказки, че тук не лекуват млечни зъби. Лекуват. Май скоро писах, че дъщеря ми има голяма пломба, няколко пъти сменяна, тук. Търси зъболекар, не мъчи детето.

# 130
Памперс, дано всичко е наред.

Това с безконтактното лечение не мога да го разбера аз. Тя няма възпаление, видимо няма и нищо на зъба. Ще търся ако се наложи, то така или иначе трябва да намеря зъболекар тук. Антибиотик не вярвам да изпишат, венецът е спокоен, няма абцес. Ама ако пък случайно изпишат, няма да откажа.

Все ще ми влезе в употреба. Но не мисля че е за антибиотик. Болката не е постоянна, а като яде сладко, което означава, че може би си работи оз вътре но слабо. Ще разгледам утре из нашия райнон. Ако стане спешно, ще търсим

# 131
  • Истински се вижда само със сърцето.
Памперс стискам палци да е добре мъжа ти.

Бръм ще направят снимка на зъба и ще разберат какво става и ще обсъдите какво лечение предлагат.

Ние другата седмица имаме час, на малката ще правят пломба на долен млечен зъб. Само предните горни няма да правят защото те първи се сменят.

# 132
Благодаря ви  за положителната енергия! ❤️Отхвърлили са всички предполагаеми диагнози с изследвания, вкл скенер. От четвъртък започна главоболие, което буквално с часове става все по-зле. Не се влияе от нищо и стигна нива да не може дори да спи, да е в легнала позиция, да стои на светло, гадене, втрисане, едвам говори. Дали са му по-силни лекарства и ако не повлияят и продължава да се влошава, да звъним пак на 111.

И моят син има пломба заради счупен млечен дъвкателен, която подменят на 3 месеца.

# 133
Памперс, дано се оправи бързо! Имала съм подобно усещане веднъж, но за много по-кратко - половин ден. Мисля, че беше мигренозна болка.

Happy Bella, наистина ужасно. Трябва да покрият най-малко разноските по слагане на нов зъб. Със сигурност е немърливост, иначе щяха да ви кажат, че и на този зъб има проблем.

# 134
  • София
Pampers, стискам палци и аз! Дано да разберат скоро какво му е и да му помогнат! Heart

Bella,  кааак ще му извадят здрав зъб на човека, че и с корона?!  Боже! Какво извинение може да измислят?!
Това е рецептата за течен шоколад. Следващият път ще намаля количеството захар и ще сложа по - малко вода. Използвах сухо мляко Nido. В началото стои течен, като много гъста боза, но след няколко часа в хладилника се стяга:
http://www.mycookingbookblog.com/domashen-techen-shokolad-sas-suxo-mliako/

Общи условия

Активация на акаунт