Великобритания - тема [86] Зимно Пролетна Много Коронована Локдаунска

• 33 449
  • 746
  •   1
Отговори
# 600
  • London
Ние ще сменяме паспорти, също гроб на баща ми трябва за оправя, да му оправя нещата по институции, да не говорим, че имаме много болен човек от семейството и не се знае знае ли се ...Confused.
Ей сега в тикток гледах, че в четвъртък ще гласуват закон за £5000 глоба, ако отидеш на холидей.
И ти ли загуби родител скоро? Ех...... Disappointed

# 601
  • Leeds, UK
Деми, къде го чете това за задължителните ваксини за стафа в кеър хоумовете?

# 602
И за всички нас в темата, които загубихме близки.

National Day of Reflection

# 603
Памперс, моля те, би ли писала тези или тия? Тея, както и онея, са все грешни.

Извинявай! На моменти много ми липсва  диалекта и съвсем нарочно освен горе цитираните ползвам и други много по-дразнещи в писмена форма. Присещам се за нещо и го ползвам даден период от време активно.

Ave, близки приятели лекари в отделенията, роднини и приятели, лежащи в болница. Неслучайно поясних, че е за 3 града само информацията.

La Catrala, то остана ли някой да не е загубил близък от болестта?! 😢

Happy Bella, в новините е от вчера.

Последна редакция: вт, 23 мар 2021, 18:08 от Pampers

# 604
  • Оптимист по принуда
Деми, къде го чете това за задължителните ваксини за стафа в кеър хоумовете?
Белла, в тикток го видях. https://vm.tiktok.com/ZMeDrMsRt/

La Catrala,  баща ми почина на 14.06. мин.г., но нито на погребение успях да ида, нито свещ да запаля.  От октомври 2019 не сме се прибирали.

# 605
  • Leeds, UK
Хи-хи! Обсъжда се евентуално при наемане на нов стаф. Те  едвам си набират стаф сега а пък какво остава за после. Общо взето имат 1 изискване - кандидатите да могат да четат и пишат 😁

# 606
Бела....ще ме вземат, викаш, много се смях.

Да ви питам как се справяте с буболечките? Зимата нямаме, обаче като се стопли почват да влизат. Едни малки, приличат на божи-кравички, ама са сиво-черни. Бавни са, много са досадни, вървят и току вирнат краката на прага на някоя стая. Предложих им червен райт, няколко пъти, допада им. Има ли начин да им "обясня" да не влизат или да се откажа?

# 607
Много жалко наистина https://www.bbc.co.uk/news/uk-56493002

Позната лекарка в малък град в България - болницата е препълнена и с деца, и с възрастни.

# 608
  • Leeds, UK
brumm, за друг може работа да няма ама care assistant jobs no experience needed е пълно с обяви. Аз съм старши стаф вече, не съм керър😁

# 609
  • ENGLAND
Е, супер, досега раздаваха фърлоу където сварят, сега решиха да си приберат парите. Ако англичаните не успеят да идат на топло лятото очаквам вече доста протести.
Аз ако не отида да се заредя със слънце в България не мога да изкарам зимата след това. А и аз имам доста неща да оправям след наследството, което ни оставиха нашите.
Но нямам български паспорт, а само лична карта. Как мислите дали с английския паспорт и българската лична карта ще ме пуснат? Или да аплайвам за паспорт онлайн, ако мога де?

# 610
  • UK
Онлайн може да подадеш само ако документа не е изтекъл.
До Юли мисля, че можеше да се пътува с българска лична карта.
Утре ще гласуват тези мерки за забрана за пътуване, които мисля ще важат до юли месец. Така и така до тогава децата са на училище и не можем да пътуване. Аз мисля, че лятната ваканция ще е по-свободно,ако  в Европа се подобрят цифрите, разбира се.

# 611
Бела, би ли разказала малко по- подробно, когато имаш време, разбира се, как протича една смяна като керър в дом. Чела съм мнения на англичанки, но знам, че по много аспекти имаме различни усещания и ми е интересен опит от първо лица и на българка.

# 612
А и аз имам доста неща да оправям след наследството, което ни оставиха нашите.
Но нямам български паспорт, а само лична карта. Как мислите дали с английския паспорт и българската лична карта ще ме пуснат? Или да аплайвам за паспорт онлайн, ако мога де?
Тези влизат в изброените причини и едва ли ще е проблем да пътуваш. За всички чужденци ще е лесно поне отскачане до вкъщи, но англичаните да му мислят без алтернатива.

# 613
  • Манчестър
Утре ще гласуват тези мерки за забрана за пътуване, които мисля ще важат до юли месец. Така и така до тогава децата са на училище и не можем да пътуване. Аз мисля, че лятната ваканция ще е по-свободно,ако  в Европа се подобрят цифрите, разбира се.

До 30 Септември 2021 е с лична карта.

# 614
  • ENGLAND

До 30 Септември 2021 е с лична карта.

О, супер. Сега остава и да се прибера.

Общи условия

Активация на акаунт