🎭 Като две капки вода - сезон 9 All Stars, тема 1

• 28 522
  • 741
  •   1
Отговори
# 315
  • София
Аз се замислям кой ми харесва от участниците и след голямо напъване стигнах само до Милица и след нея Софка. Останалите от всякъде ги бутат. Фики добре се справя, но и аз имах чувството, че все едно продължава предния сезон, много скоро беше. Мишето... толкова да ми е безлична, а толкова да я бутат навсякъде, грам харизма няма. Подходяща ми е за някой пианобар, но не и за звезда. Азис - прекалява със заядливия тон и интригантството, не умее да губи. Поли и Рафи не знам защо, но никога не са ми харесвали. Къци ми е странна птица. И за финал - Геро и Зуека в Маскирания павец повече ми харесваха и шегите им се получаваха по-добре от днес.

# 316
  • Велико Търново
Тази година като няма да има приравняване, тези петици дето му ги дадоха на Фики колегите му, доста аванс му осигуриха занапред.
Яд ме е, че Софи е след Михаела, добре че разликата в точките не е голяма.

# 317
Маги си рекламира виното. Зоомагазините кога?

# 318
  • Испания
Голяма тъпотия е с точките тази година. С точките си менторите могат да манипулират много добре класирането.

# 319
Припадам с Жас движенията на Хилда по време на песента на Хазарта.

# 320
Какъв им е случая с това просеко, Халваджиян го произвежда , внася , или само рекламира?

# 321
Мислех да не се вписвам в темата, но ... разревах се! Бебе Влади си отиде преди 2 дни. Можеха поне да се информират, а не да бъркат в раната на родителите! Почувствах се ужасно зле!
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1003581580169544& … d=569933403534366

# 322
Мислех да не се вписвам в темата, но ... разревах се! Бебе Влади си отиде преди 2 дни. Можеха поне да се информират, а не да бъркат в раната на родителите! Почувствах се ужасно зле!
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1003581580169544& … d=569933403534366
🥺🥺🥺😮😮😮
Лелееееее, ето това вече е меко казано резил. Да почива в мир.

# 323
Какъв им е случая с това просеко, Халваджиян го произвежда , внася , или само рекламира?
Доколкото знам произвежда и продава 3 вида вино.

# 324
  • Пловдив
Поли направо ми бърка в здравето, голяма лигла.

# 325
Какъв е случая с починалото дете?
Слаб старт за мен.
Фики ми хареса само.

# 326
Фики му дарява хилядата лева, дето спечели тази вечер, за лечението...

# 327
  • Испания
Фики каза, че много хора му пишели с молба за помощ и че дава парите на най-малкото дете. Той откъде да знае, че детето е починало /горкичкото/?

# 328
Много ми харесаха всички!
Най-много Михаела, страхотен глас има това момиче, а и умее да имитира, нищо че е недолюбвана.
Фики - същ Дони!
Милица - тя каквото ще да пее си ми е любимка!
Останалите - добри са, забавляват ни.
Единствено енергията на Рачков ми липсва. Даже с брадата и шлифера като излезе, хем се чудя дали е в ред, хем си личи колко по-мощен е от другите двама.

# 329
Поли Генова е жена на 30+, а се чекне на бутона на късмета като някой тийн. Голям зор да го натисне с крак.

Общи условия

Активация на акаунт