🎭 Като две капки вода - сезон 9 All Stars, тема 1

• 28 508
  • 741
  •   1
Отговори
# 390
На Фънки не му прави чест да подценява старанието на Къци винаги и във всичко.
Самият Къци е страхотен артист и подарява таланта си на публиката във всеки образ, във всяко свое участие на сцената.
Браво, Къци! Дано му се паднат образи, с които да стане още по-симпатичен на всички и да... спечели накрая. Заслужава го!
Може да е като заигравка уж за повече интерес. Такава "вражда" имаше и с водещите с продуцента (Рачков и Халваджиян), сега вкараха "вражда" между Геро и Азис. Гледам обаче, че покрай приятелството му с Коцето, сега отношението към Софи е друго.

# 391
много слаба вечер, като изключим Фики. харесвам го. особено ме издразни Поли и незаслужената ѝ оценка накрая. Пеенето ѝ беше зле, даже фалшивееше, а за имитация и дума не може да става. Отделно - добре, виждаме, че е отслабнала след раждането, не е нужно да се гъзи и кълчи така. мишето също беше бая дразнещо, макар да се справи значително по-добре с имитацията.

# 392
Къци направи един от най-запомнящите се образи на Лили Иванова за всички сезони. Той не случайно в неговия сезон остана втори, което е изключително добър резултат. За мен е талантлив и упорит, естествено има място за изява в подобни формати.
Но пък нека сме честни - не беше добър Линдеман, това е И което каза Фънки. А дали между двамата има все още "вражда и непоносимост" и дали отдавна не е само за пред публиката - нямам представа.
Ще видим как ще се развият нещата.

# 393
  • София
На мен ми хареса актьорската игра, да ме извиняват феновете им, ама аз тук пеене така или иначе не виждам. 🤣
 И Маги уж по трудност оценява, ами смятам, че това си беше един от най-трудните образи. Не беше за първо място, ама не беше и за последно.

# 394
  • Козлодуй
Привет на всички Simple Smile
Следя предаването от одавна но за първи път следя темата - много интересни мнения видях Simple Smile
Знаете ли за тази песен -

Много ми хареса изпълнението на Фики Simple Smile А на Къци ми хареса това, че каза, че сина му ще се посмее с баща си защото учи в Германия т.е. посвети изпълнението на сина си - беше мил Simple Smile
Фънки е в клипа Simple Smile

# 395
не беше Къци за последно място, Поли беше.

# 396
Привет на всички Simple Smile
Следя предаването от одавна но за първи път следя темата - много интересни мнения видях Simple Smile
Знаете ли за тази песен -

Много ми хареса изпълнението на Фики Simple Smile А на Къци ми хареса това, че каза, че сина му ще се посмее с баща си защото учи в Германия т.е. посвети изпълнението на сина си - беше мил Simple Smile
Фънки е в клипа Simple Smile
Ае то се знае, че Фънки харесва някои чалгии, ама се прай на авторитет още от Айдъла. 😂😂😂😂

# 397
  • София
Фънки е фен на Коцето и неговата чалга явно му харесва. Simple Smile

Пристрастията не правят добро впечатление, когато трябва да си в ролята на обективно жури...

# 398
  • Испания

Започва след минута 6:30.

Последна редакция: вт, 23 фев 2021, 16:13 от 𝐒𝐦𝐢𝐥𝐞𝐲𝐬 🙈🙉🙊

# 399
Къци е известен в публичното пространство като Къци Въпцаров, не като Кръстю Вапцаров, така че е редно и тук така да се изписва. Иначе, както казват и другите - нека и Фики е Фикрет и Азис е Васил.

# 400
  • Вестерос
Именно! За нашата тема говорим. Даже не съм видяла кой е авторът на темата, но нека от следващата да се избере общо за всички, защото оставя някакъв горчив вкус!

# 401
  • Испания
Аз съм авторът. Голяма патаклама, голямо чудо! Едно име да ви е проблемът. Не мога да редактирам анкетата, може само да се добави нов отговор. Ще остане така до новата тема. Мога да я изтрия, щом е такъв проблем. Нямам думи.

# 402
  • Вестерос
Смайли, хич не съм гледала кой е авторът, но да извиняваш, но не е ок. Ако искаш го приеми за патаклама. Все ми е тази. Естествено, че ще оставиш анкетата.
Никога нямаше да ми дойде на мен на акъла да пиша Кръстю, а не Къцито и същевременно да оставя Азис и Фики. Това ме озадачи и си го казах.

Иначе сега видях първия пост и поздравления за труда, колажите са много готини.

# 403
То ако напишем всички с истинските им имена, хабер няма да имам кой кой е.Joy
На Рафи как му е името??

# 404
Въобще не съм обърнала внимание на изписването, но ние си я знаем Смайли от Маските, че Къциту ѝ е любимец.
Иначе гласувах за Рафи, ей така на тото, нямам идея кой какво ще покаже следващия път.

Общи условия

Активация на акаунт