🎭 Като две капки вода - сезон 9 All Stars, тема 1

• 28 503
  • 741
  •   1
Отговори
# 450
Хубави и талантливи, но дразнещо пренавити, перфекционисти, и аз намирам общо.

# 451
Точно пренавита бих я нарекла Михаела. Преекспонира всеки образ. Тая Бони Тейлър така конвулсивно я изтрепери, както и Софка навремето.

# 452
  • Sofia
Милица ми е фаворитка! Дано да се представи добре и да я оценят подобаващо.

Ама и Фики си го бива...

# 453
Записвам се тук, но моето мнение е непопулярно явно. Милица - ?!?!? Нищо не виждам в нея.
Михаела е страхотен талант. Поли - невероятна. С тази Лейди Гага беше прекрасно изпълнение. Супер бърз ритъм, мнооого танци и успя и перфектно да го изпее. Ами Ееевалата!
Азис е гений за мен, а аз съм рокаджийка. Но този негов глас пълни стадиони и владее публиката. Отдавна ми е много симпатичен с присъствие. Не беше най-доброто му изпълнение, но и такива ще видим.

# 454
  • София
Наистина няма как всеки път да се получават образите, но при Азис ме издразни това, че не си даде изобщо зор и се лигавеше.

# 455
  • Испания
И накрая съвсем се сдуха след гласуването на публиката.

Фики - по Нова ТВ.

Последна редакция: нд, 28 фев 2021, 18:14 от 𝐒𝐦𝐢𝐥𝐞𝐲𝐬 🙈🙉🙊

# 456
Чаках с радост поредният сезон,но съм разочарована.Още от първата вечер.Може да е един път в годината,а усещането ми е за нещо омръзнало.Дори не съм гледала всички сезони.Само последните 3-4.Нищо,че единият водещ е нов,уж.Изобщо не харесвам Геро.Репликите му са написани като за Рачков.Прави стъпка напред:Хилде...Сценаристите можеха да направят промени в сценария.Трябва ли винаги да има влюбен в леля Хилда?Журито ми е омръзнало също.Изкуствената разтегната уста в усмивка на Хилда,навъсеният Фънки,уж обективният магърдич.Едно и също,едно и също.Гледах разсеяно до Фики и предпочетох да гледам филм.Така с годините ми доскучаваше с биг брадър,вече и с капките и маските същото.Михаела може да е супер изпълнител,но и аз не я харесвам.Безлична ми е.

# 457
Все по-трудно става да се хареса нещо на публиката. Който и да е водещия, който и да участва - ние сме недоволни.
Предаването е позитивно и незадължително. Дано не го махнат.

# 458
Записвам се тук, но моето мнение е непопулярно явно. Милица - ?!?!? Нищо не виждам в нея.
Михаела е страхотен талант. Поли - невероятна. С тази Лейди Гага беше прекрасно изпълнение. Супер бърз ритъм, мнооого танци и успя и перфектно да го изпее. Ами Ееевалата!
Азис е гений за мен, а аз съм рокаджийка. Но този негов глас пълни стадиони и владее публиката. Отдавна ми е много симпатичен с присъствие. Не беше най-доброто му изпълнение, но и такива ще видим.
Не обичам да репликирам писалите тук,защото всеки има свое виждане на нещата по всякакви дискутирани теми.Но адски ме засърбяха ръцете и не се сдържах.Аз също съм рокаджийка,но от тези-върлите рокаджии.И аз съм по стадионите,но не да слушам Азис,а рок.Азис си има своите фенове ,не отричам,че има уникален глас,но за първи път чувам как един чалга-крал е гений за един рокаджия.Ние,рокаджиите си имаме други кумири.А гениите са в други области в живота.А относно коментара за изпълнението на Поли-май сме гледали различни програми.Милица е душица-много ме кефи.Михаела може и да пее,ама ми писна да се вре навсякъде.Нищо лично към теб.

# 459
Милица изобщо няма нужда да пее. Само да се разхожда по сцената и вече свалям напрежението. Тя си пее хубаво иначе и много се старае.
Всичките там са, не за да постигат върхове в музиката, а да ни забавляват в това трудно време. Който успее да ни разсмее - значи е безмерно талантлив.

# 460
Да, Милица може да е пример за позитивизъм! Къци и Фики за старанието! Определено останалите не допринасят особено с нещо за шоуто.

# 461
# 462
Стига бе, Рейнбоу, кое му е уникалното на Азис? Палячо .. бездарен.

# 463
Милица изобщо няма нужда да пее. Само да се разхожда по сцената и вече свалям напрежението. Тя си пее хубаво иначе и много се старае.
Всичките там са, не за да постигат върхове в музиката, а да ни забавляват в това трудно време. Който успее да ни разсмее - значи е безмерно талантлив.
.            Адмирации за коментара! Наистина имаме нужда точно от това.Достатъчно ни облъчват през останалото време с негативизъм

# 464
Стига бе, Рейнбоу, кое му е уникалното на Азис? Палячо .. бездарен.
И за мен е палячо,който толкова се е надул от самочувствие,че очаквам по някое време да се спука.Но за гласа му,  ако запее народна музика,шапка му свалям.

Общи условия

Активация на акаунт