213 луди калинки в очакване на пролетта. Немската тема

• 24 629
  • 730
  •   1
Отговори
# 585
  • Germany
Моят мъж нещо дудне тук за тренировъчна пътека и си помислих, че Папурчето за такава пита🤣 Вчера докато пазарувах в ДМ една жена от вратата се провикваше има ли вече от тестовете, казаха и че от понеделник ще продават.

# 586
  • Немция
Папурче,
Разбирам те. Аз слагам само червило и въпреки това ми се иска да си го нося, но цапа маската и се дразня.🤨
Дени, ако си с КН95, няма да ти се цапа маската, тип "патешка човка". Joy
И аз съм от червисаните под прикритие.

# 587
Бибит,
Засега си купувам само медицински, много по-изгодни са. Та червилото ще почака.😉

# 588
аз червило не си слагам, но си боядисах косата розово . ама съвсем розово ... защото малкия каза само не зелено, а аз не исках синьо ... весъж вече я правих лилаво, оранжевото ми се видя бабешко ...
сега отивам да ме видят гостито , че звъннаха . ще разкажа после ...

# 589
  • Немция
Белла, ти си в унисон с ексцентричните времена, които доживяхме. Wink

Тестовете ще са сигурно като маските. Първо пожелателни, докато свикнем, а после ще станат задължителни.

# 590
  • weiter, weiter, ... weiterstadt
Аз нямам против тестовете, но да са безплатни.

Бела, честит ти цвят!

Тази седмица ми е много никаква. Хем нищо не съм свършила, хем съм уморена.
И ми е студено.

# 591
Тази седмица Ася има много силни магнитни бури. Гостито ми много м ихареса косите.
Тестовете не могат да станат задължителни, ако не са безплатни.

# 592
  • в сърцето на един мъж...
Ох, не знам от времето ли е, от бури ли е, обаче трети ден съм с безумно силно главоболие, иде ми да си отрежа главата Sad
Аз не съм имала и един ден хоум офис, не съм спирала да бачкам и искам вече да си остана хоум офис или на курц арбайт Sad ПиснА ми Sad И от тестове ми писнА...

# 593
Аз пък снощи в 7 часа запалих колата и отидох в Щутгарт, който е на 325 км от нас. Брат ми е там по работа и като ми каза, скочих в едни дънки и хукнах. Мъжът ми едва ме догони на паркинга. Взехме брат ми и го доведохме в нас в 3 сутринта, утре ще го връщаме в Щутгарт и ние се прибираме обратно. Днес го разходих насам натам, сега си говорим смешки от детството, а дъщеря ми не иска да го пуска. Той е все в движение и не съм го виждала от 2017. Това ми осмисли съществуването за месец поне. Майка ми като разбра много плака, от щастие.

# 594
Ако ти кажа, че имаш нужда от урлауб няма да съм корона конформ.
Останалото, което си си го пожелала е корона конформ, но не знам колко е добре дългосрочно.

Като гледам са какви скорости и на какви цени населението купува ненужни тестове и маски си мисля, че нещата които се случват са както са поръчани и че явно населението си го иска така да е.
Затова е така.

# 595
Софт, моя беше в Бремен, месец и нещо преди коледа. Исках да ходя да го видя, обаче той ме разубеди, от нас са си почти хиляда километра, с идеята, че скоро е коледа и ще се видим. Само че ни затвориха и нямаше как да го видя Sad Скоро ще станат две години откакто не сме се виждали Sad

# 596

Като гледам са какви скорости и на какви цени населението купува ненужни тестове и маски си мисля, че нещата които се случват са както са поръчани и че явно населението си го иска така да е.
Затова е така.

Тестовете трябват за да отидеш някъде, ако искаш да отидеш. Населението много въпроси не си задава. Ние и да ги задаваме, а и не само ние, все тая. Ако бойкотирам търговията с тестове, оставам си в къщи. Който иска може, избор има.
Не оправдавам политиката, даже напротив, но това е положението.

# 597
Тестовете не могат да станат задължителни, ако не са безплатни.

А маските безплатни ли са!?

# 598
  • Немция
Ох, не знам от времето ли е, от бури ли е, обаче трети ден съм с безумно силно главоболие, иде ми да си отрежа главата Sad
Гея, сигурно е повлияно от решението за тестовете, което се взе във вторник. Grin
(Майтап. Дано ти мине главата скоро.)

Тестове може да има безплатни, за мен е важно да е улеснен процеса за тестване, а не да е навързан с един куп допълнителни термини.

Софт, радвам се за срещата ви!

# 599
Бибит, мен така или иначе не ме касае, аз на всеки две седмици правя служебно. Дали ще ми отпуснат, дали няма да отпуснат, аз съм абонирана... Та не е от това Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт