Сполучливи имитации на маркови парфюми - 37

• 98 520
  • 748
  •   2
Отговори
# 675
  • Бургас
Вчера бяхме в Мат Стар за обувки.
Имат и парфюми,дори имат версия на La vie est belle.
Някакъв друг ми допадна,но имам толкова много...
Ама някои хора си купиха един мъжки,който е много хубав,но нямам идея какво имитира.
Аз съм много щастлива с ароматите на Зара,Рефан(ще купувам Олимпеа-та,но искам от едно определено магазинче).

# 676
Сега чувам че Мат Стар имат и парфюми... интересно ,може ли малко повече инфо или поне снимка? Благодаря!

# 677
Днес видях рефански имитации,та пробвах:
Лост чери ТФ-изфиряса за нула време,и по-добре,че усещах само силно химична череша..
Люис вютон/от същите черните шишенца/...не знам точно кой от марката “имитира”,но след 5 ч още стои силната потна кожа с някакъв тамянов аромат,пълен ужас...
Олимпея....да,бива за имитация,но сладникавата нотка простее,малко да я пипнат:)
Жадор-просто Жадор,не ми казаха кой фланкър,приятно,свежо изпълнение,носимо,непретенциозно...
С една дума не бих си купила нищо от рефан,Гиза е моя фаворит.
Арабските и по-трудни,нетипични аромати при имитация раждат понякога чудовища,един вид крещят “не ни имитирайте”...че лошо става,отровни бомби😂😂

# 678
Здравейте, препоръчайте някой летен свеж аромат ?
Благодаря.

# 679
  • Пловдив
Първото, което се сещам е Yellow diamond от Заг. Харесвам го повече от оригинала.
Страшно сочен и свеж, женствен, красив ❤❤

# 680
😊
Мисля да взема туй-онуй от Заг. Може ли да ме ориентирате изброените дали са добре изпипани, както и трайност:
- Angel T. Mugler
- D&G L'imperatrice
- G. Sabatini - G. Sabatini
- euphoria C. Klein
- Candy - Prada

# 681
Имам D&G L'imperatrice в оригинал и изпълнение на Заг. Има разлика в първите 10 минути, след това 1:1. Откъм трайност - Заг е победителя.

# 682
  • София
Аз като се намажа се размазвам и не ми стои  мазно:)

То и аз се размазвам. Но, понеже имам навика освен зад ушите да парфюмирам и китките си, затова наблюдавам какво се случва. Така че като се намажа, и съответно размажа петънцето, после около 1 час стои мазно. Някак неприятно ми е. Дали моята кожа не попива, или на всички става така?

# 683
  • Бургас
https://matstar.bg/shop/aksesoari/parfumi

Лилавия пръснах,не е лош,но имам много парфюми.

# 684
Отново приятна изненада от Мартинез нови аромати дамски и мъжки- за повече инфо -има ги на сайта им ,"нови аромати" Ще се радвам да чуя повече за тях .Aко някой познава оригиналите моля да сподели!

# 685
  • София
Voce Viva, Siganture & Alive видях от дамските, че са нови. Последните два ги поръчах за тест, че скоро майка ми каза че трябва да и дам някой парфюм, че ги е привършила. Най-вероятно ще отидат при нея, но ще ги тествам и ще пиша.

# 686
Това  Signature на кое е аналог?

# 687
# 688
Каква приятна изненада. Тъкмо се точех за оригинала. Остава да разберем дали е направен добре или да стрелям на сляпо❤🙂

# 689
  • Стара Загора
Аз не бих си купила имитация на Signature. Оригинала често се намира на добра цена и е един от най-любимите ми парфюми изобщо. Еднакво добър и в топло време, и в студено. Невероятен шлейф и трайност. 😍

Общи условия

Активация на акаунт