Математически турнири 1-4 клас. Тема №58

• 76 890
  • 740
  •   1
Отговори
# 645
А аз моя малък го инструктирах да внимава, но да не се притеснява. И че се радвам да имам здраво и щастливо дете. И да не вземе да се притесни и да се разреве. И той ми каза, споко, аз за такива неща не се притеснявам.

Демек, не му пука особено и както дойде. Simple Smile И да посочва отговор на всички тестови въпроси.
Но при нас конкуренцията не е толкова голяма, както в София.както гледам, 3 деца за 1 място се борят горе долу.

# 646
Успех на всички и да успеят да покажат най-доброто от възможностите си!

# 647
Успех на всички 4-класници на "Математика за всеки".

Съпругът ми е разочарован от организацията в 112. СУ в София - разменени входове - дъщеря ми трябваше да влезе през Вход 2, а днес се оказало, че през Вход 1, който не е близо. Не са допускали родителите дори в двора, квестори чакали с листове с номерата на стаите и събирали децата, квесторът за нейната стая бил тръгнал ... А миналата седмица на ПМС в НПМГ позволиха родителите да заведат децата си до стаите, което е направило добро впечатление на нашия татко - хем детето спокойно, хем видял обстановката в училището.

# 648
Здравейте, споделете, моля, какви са впечатленията на вашите деца от модулните задачи на днешното състезание. Моето дете нищо не е направило по тях и се опитвам да разбера дали задачите са били свръхтрудни, или тя нещо е блокирала. Мерси

# 649
  • София
Организацията в 112СУ беше супер, това да не пускат родители е много правилно. В НПМГ от родители децата не можеха да стигнат до входа за да влязат. Квестора, който отговаряше за моето дете стоя доста време докато се съберат децата. За мен винаги е било безумно това струпване на родители около входовете и да не може децата да влязат.

# 650
Моят излезе 1 час по-рано. Весел, усмихнат. Трудно били, но ги бил решил. Мм, правя се, че вярвам.

# 651
  • Пловдив
Къде са тези резултати за градовете?
Дидева ги обобщава любителски на сайта си. Тук е момента да и благодарим за труда и времето, което отделя!Сайта е винаги точен, с актуална информация. Благодарим!
https://dideva.alle.bg/
Иначе моите, времето не им е достигнало за първия модул. Вторият, решавали, но и те не знаят какво да решили. Резултатите ще покажат.

# 652
Здравейте, споделете, моля, какви са впечатленията на вашите деца от модулните задачи на днешното състезание. Моето дете нищо не е направило по тях и се опитвам да разбера дали задачите са били свръхтрудни, или тя нещо е блокирала. Мерси

Много лесни били, нищо не го затруднило. Но не съм проверявала още.

# 653
Моята каза, че времето не ѝ е стигнало, първият модул е бил 20 задачи за един час. На няколкото, за които не е стигнало времето, просто е налучкала отговорите. Имало е и с отворен отговор, там не е писала. Ще видим какво-що.

# 654
А как се проверява, отговори и условия има ли някой?

# 655
Аз също се интерисувам от задачите и отговорите, ако някой ги има моля да ги сподели.

# 656
  • Пловдив
Аз също се интерисувам от задачите и отговорите, ако някой ги има моля да ги сподели.
Повтарям се, но в момента, в който някой, някъде ги покаже, Дидева ще ги качи на сайта си. Следете там Wink

Последна редакция: сб, 15 май 2021, 13:49 от ilik123

# 657
  • Бургас
И на моят не му е стигнало времето за първи модул. Малко е 60 минути за 20 задачи.

# 658
Децата не са ли излезли със задачите? Обикновенно на МВ/ ОМТ ги дават.

# 659
Точно на 60-та минута ли събират първи модул?

Общи условия

Активация на акаунт