Математически турнири 1-4 клас. Тема №58

• 78 201
  • 740
  •   1
Отговори
# 120
Писали са, че смятат да го проведат присъствено на 10 и 11.04, ако положението го позволява.

# 121
  • София
Писали са, че смятат да го проведат присъствено на 10 и 11.04, ако положението го позволява.
[/quote
Да, цитирах по памет.

# 122
Успех на дечицата на Кенгуруто утре!
Интересно какво ще стане с МБГ, след като се говори, че някои общини ще спрат и 1-4 клас от понеделник.

Не мисля, че ще са някои общини. Оставам с впечатление, че ще е за всички.

# 123
Аз само влизам да се оплача...синът ми с огромно нетърпение очакваше Кенгуруто(не ,че се е престарал с решаване на задачи ,но все пак положи някакви усилия)...и от два дена сме под карантина,заради тъпия коронавирус...много се натъжи, чак до сълзи го докара ...тъжно ми стана...измрънках си....успеб на всички дечица,които като моето се записаха д желание!

# 124
  • Бургас
Локдаун 10 дни от 22 март. Сега да видим какво ще се случи с ПМС.

# 125
Локдаун 10 дни от 22 март. Сега да видим какво ще се случи с ПМС.

Предполагам, че ще стане на ЛМС.

# 126
Уф това ПМС - няма ли някакво по-друго съкращение ( ПрМС ...нещо)- всеки път като го прочета и започвам да се чудя какъв ПМС ги тресе тия хора ...аджеба да не съм объркала темата нещо BlushBlush

Моят младеж 3кл - беше притеснен сутринта , щото има стимул ( една кола му е обещал мъжа ми ) - иначе при нас без стимул, за съжаление нищо не става ........умно ми е детето , ама мързеливоооооооо .....само телефон, таблет,
игра , компютър му дай ......миналият ден , дори засрами баща си , че успя да си свали някаква картинка от нета в Пейнт и да си я принтне на принтера( само 1 път съм му показвала как се прави)  Simple Smile Simple Smile Simple SmileSimple Smile Ама когато му е зор и иска ....може .
Имам малка надежда, поне малката да е  по-съвестна и самоинициативна ( да се е матнала на мен де, не на баща си  Simple Smile Simple Smile : ) Joy )  За съжаление сега е много яко да правя всичко като бате ...и нищо не прави доброволно Simple Smile: )Simple SmileSimple Smile

Последна редакция: чт, 18 мар 2021, 14:12 от paulieM

# 127
Привет. Приключи кенгуруто. Идея къде могат да се видят задачите? Няма търпение да си ги реша за собствено математическо удоволствие! 🤣

# 128
Уф това ПМС - няма ли някакво по-друго съкращение ( ПрМС ...нещо)- всеки път като го прочета и започвам да се чудя какъв ПМС ги тресе тия хора ...аджеба да не съм объркала темата нещо BlushBlush

ПМС аз го асоциирам с постановление на министерския съвет, може би защото ние мъжете уж нямаме това ПМС, което визираш, макар че всъщност при нас е по-лошо, свързано е с оглупяване.
Детето ти, а и другото малкото, са супер, да не мислиш, че моето е по-различно...да видим какво ще е направил сега, моля някой ако знае задачите от днешното Кенгуру за втори клас, да ги постне.
На МБГ много ме яд, щото има сребро с 32точки,  да беше внимавал малко повече и само една задача още да имаше вярна, а той ги знае и може всичките четири, които е сбъркал, щеше да има злато. Ама кой да ти мисли само за Майнкрафт и Ъманг ас, Броустарс и тям подобни...
Поне що се отнася до ютюбс, Майнкрафт и т.н., също е много по-добър от мен на техниката.

# 129
Привет. Приключи кенгуруто. Идея къде могат да се видят задачите? Няма търпение да си ги реша за собствено математическо удоволствие! 🤣

След 10-ина дни вероятно ще ги публикуват, когато са готови резултатите.

Аз не очаквам чудеса, при положение, че задачите са 3-4 клас, а моят е 3 кл. Все пак, ако поне половината са верни, ще съм доволна.

# 130
Аз не очаквам чудеса, при положение, че задачите са 3-4 клас, а моят е 3 кл. Все пак, ако поне половината са верни, ще съм доволна.
Мисля, че темите са си отделни за 3 и 4 клас, поне като гледам регламента:
https://mon.bg/upload/24354/kenguru+20-21.pdf
Обща е темата на френски език.

# 131
  • Бургас
... Аз не очаквам чудеса, при положение, че задачите са 3-4 клас, а моят е 3 кл. Все пак, ако поне половината са верни, ще съм доволна.
От 2017 има отделни теми за 3-ти и за 4-ти клас, така че може и да очакваш чудеса Wink

# 132
  • София
Ето извадка от регламента
25. На видно място в училището координатор, в училищата домакини и на
електронните им страници се поставят:
– верните отговори, не по-рано от 16:00 ч. на 18.03.2021 г.;
– протоколите по класове с резултатите на явилите се ученици, не по-късно от
14:00 ч. на 25.03.2021 г.

# 133
... Аз не очаквам чудеса, при положение, че задачите са 3-4 клас, а моят е 3 кл. Все пак, ако поне половината са верни, ще съм доволна.
От 2017 има отделни теми за 3-ти и за 4-ти клас, така че може и да очакваш чудеса Wink

Това явно съм го пропуснала.....

# 134
  • Kos, GR - Plovdiv, BG
Здравейте, и моята дъщеря беше днес на ЕК 1 клас, въпреки, че решавахме задачи от предходни години и си ходи на курс по състезателна математика и се явявала на доста състезания каза, че задачите са били доста трудни. Ако на някой му попаднат нека ги публикува. Благодаря

Общи условия

Активация на акаунт