Математически турнири 1-4 клас. Тема №58

• 78 204
  • 740
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Ето извадка от регламента
25. На видно място в училището координатор, в училищата домакини и на
електронните им страници се поставят:
– верните отговори, не по-рано от 16:00 ч. на 18.03.2021 г.;
– протоколите по класове с резултатите на явилите се ученици, не по-късно от
14:00 ч. на 25.03.2021 г.
Моля, ако видите отговорите на сайта на някое училище да сигнализирате. Аз сега проверих в нашето и в още две, но не открих отговорите.
Благодаря

# 136
  • Бургас
https://www.chernorizets.com/

тук са публикували

# 137
Аз за първокласничката не се притеснявам Simple Smile ама баткото какъвто е отвеян, хич не знам какво е направил.

# 138
Здравейте, и моята дъщеря беше днес на ЕК 1 клас, въпреки, че решавахме задачи от предходни години и си ходи на курс по състезателна математика и се явявала на доста състезания каза, че задачите са били доста трудни. Ако на някой му попаднат нека ги публикува. Благодаря

Имам същата обратна връзка за 3ти клас - труднички са били задачите

# 139
  • София
Благодаря, много се надявах да има и самите задачи Smiling Imp

# 140
Имало е и две допълнителни задачи. Не всички години май дават такива....?!

# 141
  • Бургас
Моят четвъртокласник пък каза, че били по-лесни от предишните години. Чак страх да те хване при такива изявления Simple Smile

# 142
Моят четвъртокласник пък каза, че били по-лесни от предишните години. Чак страх да те хване при такива изявления Simple Smile
Познато! Grinning

Soul free, последните 3-4 години май ги има тези допълнителни задачи.

# 143
Мерси, ама къде са задачите?

# 144
  • Отвъд алеята зад шкафа
Моята отиде за 3 клас без подготовка и без желание. Ако има и половината верни, ще съм много доволна.
Резултатите с имена ли са или са анонимни? Тя много се притеснява, че ако има малко точки, всички ще разберат и ще й се подиграват.

# 145
Трябва да сте попълнили декларация за публикуване на резултатите с имената или без. Чудо голямо колко точки има. Да каже на тези, които се опитват да се подиграват, че поне се е престрашила. От класа на моя е само той. От всички 3 клас  са 10ина деца.

# 146
  • Отвъд алеята зад шкафа
Да, помня декларацията, но не съм обърнала внимание за името.

То за мен е ясно, че не е уместно да се подиграват, но дъщеря ми ми разказа как миналата година на едно момче от класа, което е изкарало малко точки, как другите, които са имали повече, са му се подигравали, че е глупав. И тя беше направо в ужас за това състезание, сума ти време я убеждавах да се пробва.

# 147
Наистина е много безотговорно организаторите да не са публикували още задачите. Както на национално ниво, така и по места.

Последна редакция: чт, 18 мар 2021, 18:18 от Румен Нейков 606820

# 148
  • Бургас

Мисля , че по регламент до 18.04. нямат право да изнасят задачите

# 149
Не е вярно. До днес, 16:00 трябваше да ги изнесат на видимо място в училищата- организатор.Интересно какво се разбира под видимо място. Щото достъпът на родители вътре в училището през пандемията е забранен.

Мисля , че по регламент до 18.04. нямат право да изнасят задачите
[/quote]

Общи условия

Активация на акаунт