Магията на изтока - тема 64

• 25 403
  • 747
  •   1
Отговори
# 315
  • MJF
Хм, последен спам ама щото съм бавен реотан и си забравих  Blush. Пак специално за дането като почитател на Димаш. Евгения Тарасова/ Владимир Морозов ПРОИЗВОЛЬНАЯ ПРОГРАММА това дано се отвори, от друг канал е. Ей тез немци и тяхното блокиране бе.

# 316
  • DE
Навсякъде вманиачените фенове са отвратителни, имах "удоволствието" да го видя на живо и бях потресена Scream Видеото е малко зле, но все пак е от преди 8 години.
Скрит текст:

И това в мюсюлманска страна, представям си в западните какво се случва Rolling Eyes
Друга тема са интернет маниаците Close

Евгения и Владимир много хубави Heart

# 317
Дже с нова японска песен. И характерно за японците - кратка версия на клипа.

Още малко от рокерчето Дже.

# 318
  • MJF
Мокоми 9 изгледан. Върви този кратко-сериен сериал добре.  Нямам забележки. Даже дарбата на Мокоми явно се върна. Дядото продължава да е основния източник на Smile, голям катализатор, а и на път да се помири с дъщеря си, по-точно тя с него. Въобще всички членове на семейството здравословно стигат до нужната промяна, а дядото в цялата тази работа с ключови позиции- катализатор, отдушник, футболна топка и още няколко. Голяма работа е .

# 319
Днес ми е супер музикално Notes

Едино корейче,което пее Closer на The Chainsmokers на различни езици.
Самата песен ми харесва,но не колкото Don't Let Me Down

# 320
  • България
След около 15на добри епизода набързо изгледах The Blooms at Ruyi Pavilion (2020).
Голяма боза последните 25 серии.
Около десет епизода мъдреха въпроса, дали главният да има втора жена или не.
Още 15на въртяха в кръг, та на 40ия приключиха.
Да не споменавам продължението от четири супер кратки епизода в наше време.
Направо оцвъкаха картинката.
Трудно се поддържа темпото в сериали над 20 епизода.
Защо не ги правят по-кратки е загадка за мен.
Иначе актьорите си струват гледането. На първите 15 епизода. Grinning
Лошото трето колело също беше ОК.

А сестрата и любимият ѝ на моменти ми бяха по-интересни от главните.

# 321
Times приключи. Не беше лош. Политически трилър със съвсем лека фантастична нотка, която се изразявяше в това, че двамата главни се свързваха по телефон, въпреки че живееха в различни години. Не намесиха романтика, което го отразявам като плюс. Финалът...
Скрит текст:
Оказа се, че всъщност предотвратиха внедряването на приложение за телефон, чрез което всеки човек можеше да бъде следен и подслушван. Да може да се разбере във всеки един момент къде е, с кого е, какво си говорят.... изобщо един огромен Биг Брадър, при който всеки е ходещо, проследяващо и подслушвателно устройство.

# 322
Дане,гледаш ли още Word of Honor?
Искам да кажа,че много харесвам как героят на Симончо(не им знам имената в сериала) и онзи с белите дрехи (за който не знаем на колко години е) се дърлят като куче и котка.Много яко.Обичам да ги гледам.Дано има много от тях.

Ето,тези двамата
Скрит текст:

# 323
  • DE
Дори не съм го почвала Innocent Grin Прочетох само ревюто, защото харесвам Zhang Zhe Han. Симончо съм го гледала другаде. Чакам да напреднат стабилно с превода, че да не ги чакам като "Легенда за Фей".
Huang You Ming съм го гледала в две неща, "Boss & Me" където игра второстепенна роля на сваляч, но бе страхотен. Ако ти се гледа нещо съвременно леко сладникаво, но изключително приятно, това е, аз съм го превеждала на бг. Flushed Във "Love and Redemption" изигра страхотен гад, много талантлив актьор. Този ти го препоръчвам заради невероятната игра на Чен И, но вероятно няма да ти хареса, защото всички злини на света се струпаха на главата на главната двойка, но финала е хепи Grin

# 324
Сори Blush Мислех,че го гледаш.
Само те предупреждавам,че има доста намеци.Дори в The Untamed. нямаше толкова,но има други герои ,които са забавни,има интрига,тайни и романтика между правелния пол.
Обаче Симончо играе. Никога не съм вярвала,че може да играе така.Освен това не винаги вади поглед на гладно кученце.

Ще видя Boss & Me,за другия не съм сигурна.59 епизода.

Zhang Zhe Han е истинско съкровище.Ще се оплюмча.

# 325
  • България
С горния има много сцени в The Blooms at Ruyi Pavilion (2020)
Все пак е главният герой.Grinning
Гледайки точно този актьор се сетих, че мъжките кокчета са ми по-грозни от съвременните прически.

# 326
  • DE
Обаче и в гориния и в "Legend of Yun Xi" двата в които съм го гледала, играе дръвник/хладилник, а е толкова очарователен извън роля, като се усмихне е много слънчев. Гледах го в няколко предавания, боец е, много добре се справя с поставените задачи.

Скрит текст:

Харесвам предаванията в които канят знаменитости да си рекламират филмите и ги карат да играят някакви игри, изключително забавно им се получава.

# 327
То и в Word of Honor се опитва да се държи като бучка лед и над нещата,но хората с него са ужасни Joy и го дразнят.

Дане,спомняш ли си когато гледахме предаването с Цупльо?Много яко беше.Тогава открих,че Peter Sheng всъщност е много симпатичен и положително настровен.Весел.За разлика от някои хора....Rolling Eyes
Трябва да ми мяташ клипчета да гледам.Hug

# 328
  • DE
Мани, Цупльо ми е най-голямото разочарование извън роля Confused ма си мисля, че не попадна на мацка да го сложи на мястото му Smiling Imp
Дже Хан и разни други си играят Grinning

Започнах да гледам "Everyone Wants To Meet You" защото исках да го видя в съвременна роля, а така ме грабна. В първите епизоди е такъв задник чеееее... Първите серии са в любимата Франция, в едно приказно шато Heart увлече ме и ще си гледам с кеф.

# 329
  • България
Вчера изоставих The Sweet Girl (2020).
Едва намерих къде да го гледам, а в крайна сметка се оказа голяма боза и то вкисната.
Заради страхотния Kris Sun изтраях три епизода и даже не гледах последния.
Колкото и да е красив и талантлив един актьор, не може да спаси един много тъп сериал, особено с ужасна главна героиня - разглезена, невъзпитана, шумна, нахална.

Общи условия

Активация на акаунт