Магията на изтока - тема 64

• 25 413
  • 747
  •   1
Отговори
# 330
Дане,те и тайландците имат едно (може и повече) подобно на игрите,които правят китайците.Някои епизоди имат превод и много съм се смяла -School Rangers. Преди това се е казвало High School Reunion.
Ето епизода с Пуш

Tor Thanapob

Обаче са от далечната 2015.

# 331
  • DE
Аз най-много съм се смяла на "Family Outing" тогава тъкмо навлизахме в азиатските дебри и се запознавахме с техния шоубизнес. Имаше епизоди на които сме се търкаляли от смях и после ме болят устните и коремните мускули Grin Още помня култови епизоди, като например как щяха да удавят Дракона.

Много звезди ни станаха любими точно от такива предавания, а не като нашите надувки да ти опротивеят като ги видиш в такава светлина Rolling Eyes

# 332
  • България
Петъчно:

# 333
  • вятърничава
Кой гледаше Tenno no Ryoriban/ The Emperor's Cook? Много ми харесва, Сато в по-различен образ от всичко,което съм гледала  до сега с него.

# 334
  • MJF
Tuon, Tuon гледа Tenno no Ryoriban/ The Emperor's Cook.
bb6, привет. И ти ли сега го гледаш?
Чакам да отчетете охлюв и картофи SmileWink
Аз само надникнах Blush

# 335
Аз,аз следя The Emperor's Cook.Серилът е като малко съкровище и го гледам бавно,за да му се насладя по-дълго.
Незнам дали ми е любимата роля на Текеру,аз го харесвам в по-интензивни персонажи.  Куроки Хару е страхотна, скоро я гледах в The Antique Grinning сега пак и се радвам.

Шош,още в първи епизод опитаха едни охлюви,още не съм гледала как и дали ги готвят.

# 336
Приятна песен на Kim Sung Kyu от Infinite. Мини-албумът излиза за последно под шапката на Woollim Ent. Изпълнителят напусна компанията след 11 години съвместна работа. Общо взето от групата останаха само двама в компанията, останалите се разделиха с нея. Официално обаче Infinite все още не са разформировани.

Другата песен от албума, която също ми хареса - Kim Sung Kyu - My Day.

И една интересна "разходка" на о-в Чеджу

Li Ziqi с рекорд за Гинес за най-много последователи в youtube канал на китайски език.

Последна редакция: пт, 02 апр 2021, 19:17 от 2в1

# 337
  • MJF
Аааа, значи още в първа серия е бил охлюва. Споко, няма да готвят охлюви нищо че ще се ходи до Францата, май там бяха картофите Thinking . Нашата Наги я помня в още една такава чаровна роля когато играе традиционна - Every Day A Good Day. Мда. Тези заглавия са от тези - традиционни японски бижута. И аз го гледах бавно, щото текущо Smile
The Antique скоро го гледахме, мда.

# 338
  • вятърничава
Снощи изгледах еп. 9 на The Emperor's Cook, онзи с раците Grinning И да Хару Куроки е великолепна с това нежно и деликатно присъствие,така характерно за японките. Харесах я много още в Nagi's Long Vacation и един странен филм където си партнира с Го Аяно The Bride of Rip Van Winkle.Интересна двойка са със Сато в сериала.Аз любима роля на Такеру май нямам, защото всички изгледани са ми любими,.Може би в If Cats Disappeared From the World ме докосна най-силно, трябва да го гледам пак....

2в1, насладих се на разходката на  о-в Чеджу.

# 339
  • DE
Искам и аз като се разхождам по улиците да срещна такива "улични" музиканти. Хени и Со Хьон - "I Love You"

Стана ми интересно кой е града Thinking
И любимото изпълнение на любимия Десонг, повече ми харесва на японски, песента в оригинал е на Yutaka Ozaki.

# 340
Чани от ЕХО с чудесни песни към филма The Box, в който е изпълнител и на една от главните роли.

И прочутата Without You на Марая Кери пак в негово изпълнение.

# 341
bb6,последно с Шош решихме,че Текеру е прекрасен навсякъде. Остава само да потвърдиш фактите. Satisfied
Аз обаче най си го харесвам като Кеншин,вероятно,защото там го гледах първо Rolling Eyes или пък беше в академията с икономи.Няма значение.

Какво да очакваме от следващия филм

# 342
  • България
Кеншин за мен винаги ще бъде Гакт.

Точно и само в тази роля съм харесала актьора. Опитах се да го гледам и в други сериали, но това е неговият образ.
А и идеално пасва, според мен, особено като се добавят някои догадки, че историческата личност може да е била и жена.
Според мен по-скоро е с алтернативна сексуалност.

# 343
  • вятърничава
bb6,последно с Шош решихме,че Текеру е прекрасен навсякъде. Остава само да потвърдиш фактите. Satisfied

ПОТВЪРДЕНО!!!

# 344
  • MJF
Надниквам и гледам Такеру. Почнах аз от Списъка с престилките An Incurable Case of Love от зор да не се застоят там та да ми изкочи някой вирус, че бая "престилчески" заглавия са се натрупали  Mr. Green . Ой ГГ ми е малко трудно да я почна като коментар, тя е едновременно танк, торнадо и булдозер, Thinking при мен днес имаше градушка та дали и нея да не добавя - голям шемет Mr. Green . Куриозно го почнах защото всъщност имах желание да проверя пържолата в първи епизод на The Emperor's Cook, онази дето покой не ми дава откакто Tuon я спомена. Обаче понеже сега съм през друг браузър и на моя ресурс ми изписа че за да гледам The Emperor's Cook трябва да се регистрирам а аз съм велик мързел и мърморко в такива моменти, сигурно в другия браузър съм регистрирана но..... мързел бе. Та от мързел отворих An Incurable Case of Love - за него не щеше регистрация Mr. Green
Ясно че пацифиста Шош не е гледал боен Такеру, но е ясно че е навсякъде прекрасен. Smile
Пържолата обаче няма да остане невидяна Naughty . А и таткото не помня а Tuon ме размисли.

bb6, виждам че и Наги си гледала. Все хубави заглавия. Браво, браво. Там пък колко любимци в каста има. А сега като се сетих за бармана и автоматично се hahaha - образ безподобен.

Общи условия

Активация на акаунт