Магията на изтока - тема 64

• 25 423
  • 747
  •   1
Отговори
# 390
  • MJF
Абе кучкаря в мен се навива да гледа и той  If Cats Disappeared From The World. В списъка е откакто го споменахте преди дни.Wink

bb6, скоростен зрител си Smile. Ей така най-добре се гледат такива заглавия. Готови изцяло като превод.  Като почне човек няма спиране. "Домашните любимци" му мислят тогава WinkSmile
Хареса ли ти музиката? Онази дето пуснах онзи ден е от това заглавие, нали не бъркам?

Като казахме котки. Бел, онова заглавие, дето беше текущо до съсвсем скоро на японския фронт трябва да е приключило. М/у кънките мярнах миналата седмица в моя ресурс преведен 12-и епизод. Значи е готов. Може заедно да ги мина с тоз филм. Като ще мяукам аз кучкаря да е .... като хората. Wink

Последна редакция: пт, 09 апр 2021, 16:03 от Шошулчо

# 391
Joy
Шоши,кучкаря в теб ще остане много разочарован.
Трябва да си намериш филм с куче. Hachi-ko,вероятно си го гледала.
Гледах Togo и ми хареса.
bb6, скоростен зрител си Smile.
Трябва да взимаш пример.То и аз трябва,де.

# 392
  • MJF
Не съм си на машината сега , така че не мога да пиша с линковете дето имам предвид. Но тоз тогава филм ще го прескоча  но помня , че скоро добавях един животински  филм от кор-фронта в списъка  за гледане.
Hachi-ko ясен, той класика. Ама тоз Того пък по друго не ми опонира. Не обичам впрягане на  кучета хич Thinking. Абе не съм лесна Blush. Аз съм кучкар на кучета - домашни любимци Smile
То цяла мистерия "ветеринаря Сатоши" изгледах и то епично а там от кумова срама поне да имаше по домашен любимец на епзод а те......... пфу, Tired . Eто един жанр в който далекоизточния фронт е определено в дълг - животинския. И да подчертая- не тези дето животните са манекени и нищо повече във филма. Мне, такива не броя.

Мани, мани, поредния бързоскоростен зрител сред нас WinkSmiley

# 393
  • вятърничава
bb6, скоростен зрител си Smile.
Трябва да взимаш пример.То и аз трябва,де.
Доживях да ме дават за пример Joy

bb6, ...
Хареса ли ти музиката? Онази дето пуснах онзи ден е от това заглавие, нали не бъркам?
Да,това е музиката от сериала,благодаря много!Преслушах и други видеа на квартета.

# 394
Hello, Me! изгледан и от мен, както и Sisyphus: The Myth.
За първия нямам какво различно да добавя към коментара на Шоши. Прилична комбинация между комедия и драма.
Вторият също става за гледане, ако харесвате леко фантастични сюжети с пътуване напред-назад във времето, малко екшън, малко антиутопия и апокалипсис, и за капак малко драма и романтика.

Винченцо няма да се излъчва тази седмица с обяснението, че уж искали да си дадат малко повече време за последните епизоди, за да покажат по-качествен продукт на зрителите.

# 395
2в1,във Винченцо има ли любовна драма или само китайски реклами?Трябва да знам,за да почна да го гледам.

Доживях да ме дават за пример Joy
Ето,можеш да го задраскаш от списъка "Неща,които трябва да се случат преди да...."

Ей тук Текеру.За майския брой на MEN's NON-NO.

# 396
  • DE

Не, това не е бездомен или просяк, това е една от най-големите кпоп звезди Grin
Дракона полека излиза от нелегалност, за 13 годишнина на Dazed Корея, няколко корици, изключително грозна фотосесия въпреки Шанелите или заради тях Thinking Sweat Smile

Не се е отучил да си гризе ноктите, ужасни са, голям мъж, а се излага.

# 397
  • България
Петък е все пак:

# 398
Oх,да си беше останал в нелегалност и да си снима част от облекото за инстаграм.
Това за човека с оранжеви чорапи. Cry

Никоя от кориците не ми хареса.Може би само тази с мотора.
Голямо мрън.

# 399
  • MJF
Кой ще познае къде ми останаха очите в цялата снимка на "бездомника" ?! Еле пък на кор-фронта.Mr. Green

Мммм завиждайте, но аз точно Такеру с престилка  съм си оставила за днес да довърша. Като казах музика, аз още не съм си намерила този отрязък инструменталния , дето е във всеки епизод по в началото. А пък много ми харесва  Crossing Arms

Ммм, 2в1, значи и ти го изгледа Hello, Me! . Щеше по -обширно да хваля това заглавие ако първите 6 серии ми дадат да ги редактирам до един епизод. Хайде от мен да мине 2, но не повече.WinkSmile
Скрит текст:
В края пък малко в повече ми разтегнаха туй с лелята, но таз линия така или иначе бе под редакцията на мишо.  Но основната сюжетна линия бе на ниво. За това ги хваля.
А линията на Антъни, там цялото нещо с тормоз на тийнове над тийнове/ деца на деца  явно бе препратка към нещо което скоро тук пуснахте като казус на кор-фронта. Но Антъни ми стана симпатичен. Те двамцата със Супермен големи готвачи Mr. Green , финално чак и дрехите си заносиха един друг, сдушиха се здраво Joy . Но младата Ха-ни бе любимия ми образ. Хем аз такъв тийн като нея ..... Mr. Green заобикалям на повече от 2 метра дистанция. Да , детето с много енергия, с голям заряд, така да се каже прекален. Но в същото време имаше и доооста добродетели в нея. Както се и видя у порасналата Ха-ни, след като заряда , енергията бяха сиииилно подтиснати. Въобще голяма симпатяга Ха-ни. Голяма.

Аз нали  изгледах Hello, Me! , Shitteru Waifu (2021) и Мокоми . Може да се каже накуп. И в трите заглавия има не малък фантастичен момент. В първите 2 даже доста аналогични. Но и трите заглавия изгледах без проблем въпреки тоз ф-момент. Но ясно и защо. Защото го бяха вградили добре, логично , с  обоснована цел и своя роля. Мда. Пиша си ги във Ф- актива. После да не кажа , че съм твърдо "Ф- не гледам". Thinking  отиде ми тоз мит.

Последна редакция: пт, 09 апр 2021, 19:15 от Шошулчо

# 400
Кой ще познае къде ми останаха очите в цялата снимка на "бездомника" ?! Еле пък на кор-фронта.Mr. Green
В близалката,която е лапнал????

# 401
  • MJF
Оххх, чакай , че това в устата не го бях забелязала.
Мне, отговора е - оранжевите чорапки. Ти поне поглед от тях си отлепила и си видяла и останалото а аз там като хипноза в тез чорапи и до там, нищо друго не виждам, даже шапката подминах. А все пак това е също нещо на което "реагирам".
Mr. Green

# 402
  • DE
Близалката дори е цигара Sweat Smile
Тези дни ми е випско Heart

Да си припомним колко са добри Disappointed

# 403
Ааааа,показва,че не ги е отказал.
Обаче чорапите са страхотни.И аз искам.

Преоткрих

# 404
Нещо шаренко от SuperM.

Вчера започна кореският сериал Taxi Driver.

Редакция:
Подвела съм ви за Винченцо. Тази седмица има епизоди. Следващата нямало да се излъчват.

Ох, посмях се с днешния епизод. Приятелчето на Катерицата, гълъбът Инзаги и неговите събратя спасиха нашия мафиот от сигурна смърт Joy. Имах дежа вю на сцената в Сентръл Парк от Сам в Къщи 2 Joy Joy Joy.

Последна редакция: сб, 10 апр 2021, 20:47 от 2в1

Общи условия

Активация на акаунт