Магията на изтока - тема 64

• 25 358
  • 747
  •   1
Отговори
# 405
  • DE
Поредното шоу за съставяне на момчешка група от... много момчета Grin
Produce Camp 2021 или CHUANG 2021, от 90 човека трябва да изберат 11.

Сигурно съм се побъркала, чувам китайският акцент на русото момче когато пее на английски Sweat Smile Scream

# 406
  • България
Още не съм чак такъв фен, че да слушам и китайски групи, но пък имам над 70 песни, подбрани от изгледани сериали.
Изгледах 13те епизода на Heavenly Sword and Dragon Slaying Sabre (2019), които са със субтитри. До този епизод сериалът е страхотен!
Много ми хареса, че историята
Скрит текст:
започва още от запознанството на родителите, минава през детството на героите и чак около 13тия епизод главният вече е мъж. Главната още даже не се е появила.
Сега събирам сили за руското озвучаване, което е ужасно, но се надявам да го понеса до края на 50ти епизод.
Поне автопревод да бяха пуснали. Cry

# 407
  • MJF
After the Matinee/  Machine no Owari ni 2019
Гледаем. Бях в настроение за нещо такова и въпреки 2 - та часа дължина си го изгледах спокойно. Не знам вече кой и как пише резюмета по сайтовете, но поредното меко казано нескопосано. Жанр драма- романтика.
Нямам забележка.

# 408
After the Matinee/  Machine no Owari ni 2019
Гледаем. Бях в настроение за нещо такова и въпреки 2 - та часа дължина си го изгледах спокойно. Не знам вече кой и как пише резюмета по сайтовете, но поредното меко казано нескопосано. Жанр драма- романтика.
Нямам забележка.
И този си го записвам за гледане. Няма как да пропусна, двама любимци участват.

# 409
  • Разпиляна във въображението
Гледаме Dr Strange с ММ. Не е лош сериала, но колкото и да е готин главният герой, не мога да застана изцяло на негова страна. Сладък, печен, талантлив и т.н., обаче харесвам Park Hae-Jin и много ми се иска момичето да е за него, но уви. Това пристрастията са голяяяма работа Simple Smile

# 410
  • MJF
Снощи ме домързя да попиша малко повече за After the Matinee/  Machine no Owari ni. По точно се озаптих защото ако бях продължила имаше голяма опасност да разкажа филма Blush, особено след като в търсене в линкове за визуализация , прочетох постфактум резюметата в asianwiki и imbd. Второто толкоз даже ме възмути със своята заблуда/неточност , че в знак на несъгласие не пуснах обичайния линк и натам Mr. Green . Ама така де, бива ли пък такава чак гаргара с резюме.
Сценария като схема на сюжета не е нища оригинално, абсолютен стандарт :
Скрит текст:
Той и Тя се срещат случайно, единия има годеник другия има агент , за която той е не само обект на робатота ѝ но и желания мъж. След като Тя и Той се обясниха един друг, преди да продължат нататък заедно   Тя поиска време да оправи своите дела- годеника и сие. И го стори. Докато Той в неведение или по -скоро се прави че не знае за чувствата на своята агентка. Дойде момента Тя и Той да се съберат, забравих горе да кажа че Той в Япония Тя във Франция, та Тя идва при него за да заживеят заедно, готова и тогава ....... подценения от Той трети елемент се прояви и обърка цялата им  работа. Минават 4 години. Отделно има и елемент с това че Той е професионален музикант и има проблеми с мотивацията си. ...
Но пък е приятно разказано. Приятен каст. Само по едно време , баш уж завръзката , режисьора малко ми изпусна вниманието, защото прекалено бе разтегнал за моя милост тоз момент. Но след това влезе в релси и завърши на ниво.

То ми се гледаше филм, хем даже ми се гледаше японски филм. Но вместо да ровя в Списъка ми, отворих ресурса ми и там отпред назад какво има налично на този фронт. Та вариантите след достатъчно ровене и преди да ми мине мерака бяха 2 - този филм или Wife of a Spy. Но тъй като Ю Аои и Исей съвсем скоро ги гледах в Romance Doll и филма не получи много похвала от мен , та заложих на Матинето и не съжалих. Да не страдат, скоро ще стигна и до Wife of a Spy.

# 411
  • България
Горният звучи интересно, водещият актьор е на добра възраст.
Това не харесвам на любимите ми вуксии, актьорите в главните роли са много млади.
Ето тук е приятната изненада за мен в текущия ми сериал, за който писах по-горе.
Има актьори във важни роли на 40+ и даже вече си имам един любимец.
Lin Yu Shen

# 412
Има актьори във важни роли на 40+ и даже вече си имам един любимец.
Lin Yu Shen
Наистина е хубав!

# 413
  • България
Това е първият китаец, който харесвам с мустаци или с мустаци и брадичка.
Прилича на мускетар. Grinning

Ролята му в сериала също допринася за симпатията ми.

# 414
Ох, така се разсеях от хубавия китаец, че забравих да се отчета. Изгледах True Mothers. Определено фестивален филм, а аз по принцип харесвам такива, така че беше удоволствие за мен.

# 415
Една от любимите аджуми Youn Yuh Jung с награда BAFTA за поддържаща роля във филма Minari. Направи  голям фурор и с благодарствената си реч, като каза, че наградата е още по-ценна за нея, защото е дадена от британците, които били известни със своя снобизъм Joy.
В същата категория беше номинирана и нашата Мария Бакалова.

Още малко шаренийка от SM, този пъс с Шайнитата

# 416
  • MJF
Някой от нас гледал ли е Минари? Не помня да е споменаван тук. Видях че режисьора е американски кореец. Има го в моя ресурс качен. Не знам как е качеството на превода.
Youn Yuh Jung добре го е казала Smile

Готвя се да гледам Wife of a Spy.

# 417
  • вятърничава
Една от любимите аджуми Youn Yuh Jung с награда BAFTA за поддържаща роля във филма Minari. Направи  голям фурор и с благодарствената си реч, като каза, че наградата е още по-ценна за нея, защото е дадена от британците, които били известни със своя снобизъм Joy.
Харесвам тази аджума.Толкова естествено играе,че забравям,че е в роля.Добре им го рече.Чакам с нетърпение речта и за Оскарите Grinning

# 418
Минари не съм го гледала.

Поредният "голям" скандал се вихри в корейския шоубизнес. Накратко........
Не знам колко от вас са гледали Time. Няколко епизода преди края, изпълнителят на главната роля, Kim Jung Hyun напусна сериала като обяснението тогава беше, че прекалено много се вживял в ролята си и изпаднал в депресия. Сега, обаче, излиза друга информация. Тогавашната му приятелка, актрисата Seo Ye Ji, изисквала от него да отказва всякакви романтични сцени и докосвания с изпълнителката на главната роля в сериала, заради което е трябвало да бъде променян сценарият в движение. Публикувани са съобщения между двамата (това, корейците, защита на личните данни за нищо го нямат Joy), които уж подкрепят горните твърдения. Сега корейчетата масово хейтят Сон Йе Джи, едни плюят и по Ким Джонг Хьон, а други го съжаляват заради уж токсичната връзка, която е имал. От цялата кал за сега се опазва само Со Хьон, която припознават като жертва в създалата се ситуация заради лошото отношение на Джонг Хьон към нея по време на снимките.

Обичат си ги тези драми корейците. От скандал в скандал скачат кой от кой по безумен Rolling Eyes. Скоро агенциите им ще трябва да наемат само от светец нагоре Joy.

# 419
  • MJF
Минари следва. Подготвила съм го за после. А снощи изгледах Wife of a Spy (2020) / Spy no Tsuma
Мързи ме Blush да копирам от Спирита мнението ми сега а и да пиша друго тук. Там ukio го е гледала , така че го подхванахме там.

An Incurable Case of Love догледан. Всичко добре само ако не беше това видение на творческия екип за ГГ. И нямам предвид там включванията "ала уориър". Мне, просто цялата мимичност, маниерност, театралност, манга-аниме и сие... ей това всичкото в този образ така и до края не го приех. Без това щеше да е екстра. И нали съм мазохист пък и добра душа Mr. Green , давам ѝ шанс на Mone Kamishiraishi в Oh My Boss! Love Not Included  с който смятам да продължа на малкия екран. Ой, имам да гледам и Legal V, той "пострада " от кънките ми но сега пак ги обувам та ... но не съм си забравила де. Още.

Общи условия

Активация на акаунт