Магията на изтока - тема 64

• 24 700
  • 747
  •   1
Отговори
# 705
Колко сме различни,въпреки,че принципно харесваме едни и същи неща.The King’s Avatar ми хареса,обаче Cross Fire ми харесва повече.Има интрига извън играта,която е много по-голяма ,а и общуването между двамата въпреки времето и пространството...много искам да се съберат през 2019.Приятелството им е много готино.
Освен това геймърката много ме забавлява с дрехите си.
До къде си стигнала?

Янг Янг е страшно красив, китайците дори пускат марка с неговия образ,но като артист не е кой знае какво.

# 706
  • при най-добрия мъж...
Здравейте, момичета! Надявам се, че приемате нови муцуни при вас?
Чета ви редовно и си сверявам часовника с вас по отношение на азиатското кино и тв.
Азиатски сериали гледам от година, но успях да навъртя доста дълъг списък със изгледани в Mydrama list. Харесвам и корейски, и китайски, и японски драми. В момента нямам много време за гледане, защото се захванах и малко да превеждам, но сега приключвам един японски Dame na Watashi ni Koishite Kudasai и съм очарована за пореден път. Чакам новия с любимия ми Рюсей Йокохама да приключи и да го изгледам, че най-мразя онгоинг сериали да следя. Така се подлъгах да погледна първата серия на Oh, my boss с Luke Ishikawa Plowden и сега нямам търпение да се насъберат повечко. На китайския фронт тръпна в очакване за новата драма на Джони Хуан, която най-накрая ще стартира тази вечер. Обичам леки, романтични и розовки сериали с хубав край. Тежка и сериозна тематика гледам рядко.

# 707
  • DE
До 27 и Сяо Фен още го няма, всички от стария отбор се появиха само него го няма. Силно се надявам да не е поел вината на Да Вей и заради него да е затвора. Учудващо сега не искам спойлери и не чета коментарите за сериите напред, ще си чакам субтитри, виждам че има раздвижване, значи има надежда.
Принципно не играя игри освен едни архаични Jardinains и часта с игрите не ми е интересна, но точно в "Cross Fire" и "Love Scenery" ми харесва как участниците "влизат" в играта. И да, всичко случващо се извън залата е в пъти по-интересно. Най-ме кефи какви чишити се събраха и в двата отбора, само можеха да се постараят с перуката на русото момче. Забравих им вече имената докато чакам Grinning

# 708
  • MJF
Привет на indira. Smile тук има не малко текущи зрители. По мои наблюдения рано или късно зрителите поддават и подхващат текущото гледане Wink . Според мен е чудесен метод за трениране на търпение Mr. Green

3 серии на Karei naru ichizoku изгледани. Сагата се заплита. Но аз се разсейвам всеки път като се стигне до онази ми ти риба Mr. Green
Tuon, имам 2 рибешки предложения покрай това:
1. Подходящо име на риба- Шогун.
2. Удачна дресировка- при пляскане с ръце рибата изплува и на бавен праволинеен , Stop без кривене , ход иде в посоката където се е пляскало.
Ей на, не риба а цяло куче Grinning Grinning . Не, определено се забавлявам много на тези сцени. Дано има още от тях и нататък в епизодите.

Е какво, значи лятото на кор-фронта съм на психиатър. Аз съм "за". Ким Донг Ук направо го виждам в такава роля. Двамата със  Seo Hyun-Jin, фен съм и на двамата. Да му мисли knit , да внимава в картинаката този Lee Mi-Na.
Прочетох, то и крими, и психо и ..... Готвя се от сега Mr. Green

Всички сме били деца та по Ice Cream ни се полага.

# 709
Шош,дам,полагани се Ice Cream Icecream Shaved Ice

Indira,щом си се навила за Oh, my boss скоро в списъка ще добавиш и тайландско. Smiley
Luke Ishikawa е готин.Още в епизод 3 има душ сцена Innocent
Сериалчето е сладко,ще има още весели моменти.Стискай палци да не се стигне до бой и скубане на коси,че май има този шанс.
Дано ти е забавно сред нас.
Още един фен на Джони Heart Eyes

Дане,аз съм изгледала 16 (2008г. журналистката написа статията и сега чакат наказанието си, а в 2019 тъкмо спечелиха от момичешкия отбор) и ми махната субтитрите от you tobe.Сега чакам да се изтегли.Imp
И аз не съм чела спойлери.
Русото момче е само едно,споко,наистина има нужда да си смени прическата.Все пак е стилист. Joy Ужасен е.

# 710
  • при най-добрия мъж...
Tuon, аз от време на време бягам и до Тайланд. Миналата седмица приключих един малко старичък сериал "Ugly ducking: The beginning", обаче усмивката на Push още ми се мержелее пред очите. Няма такава красота значи!

дането, много се радвам, че Love scenery ти харесва. Аз се забавлявах искрено с тройката съквартиранти+Гу Фей Мин докато го превеждах. Много сладък сериал.

# 711
Шошулчо, докъде я докара с Моне? HPriest превежда всеки ден, въпреки че е изморен след работа, а и хоум офисът му свърши. Снощи се оплаква, горкият, обаче каза, че няма да се предаде. Ще дерзае до самия финал през октомври.
Предпочита обаче да качва епизодите от цялата седмица наведнъж, т.е в петък вечерта получаваш всички пет. Така ще ги кара седмица по седмица. Казвам, да си знаеш. Почивните дни ще можеш да гледаш всички пет епизода от седмицата, т.е цял пълен епизод.
Докторчето започна малко да се поочупва пред Моне. В началото се държеше резервирано, въпреки че си я харесва много, то се вижда от действията му, които остават скрити засега за нея.

Довечера ме чака епизод 5 на Karei naru Ichizoku. Нищо не казваш за Тайске? За Осаму? Само рибата и рибата. Друго?

Парчето им е супер, както и целия нов албум. Откакто излезе вчера ги въртя постоянно.
Супер са, личи че поотраснаха вече, придобиват опит и самочувствие, а ако Банг Ши Хьок настоява повече за тях - ще имат голям успех.

# 712
  • DE
Пуш си е класа, играе добре и става за плакнене на око, скоро не съм го гледала. Трябва да проверя какво снима.
Чудесно е, че Индира се е присъединила към преводачите, добре дошла, колкото повече, толкова повече Heart

# 713
Аз ще кажа за Пуш,защото знам Joy
Този 5-ти започват да излъчват с него тай версията на китайския Boss & Me,но ще е само 10 епизода.Вероятно ще е от много минутните,защото китайския е с над 30 еп.Може и да са дялкали излишното от китайския,незнам.

# 714
  • MJF
Ааа Рос, Осаму ще чака. Първо гледам Кимура като Тепей. Голям патос от повествованието до тук. Желязо , стомана и пари. Та затова си "отпочивам" като видя таз риба-чудо. Wink . А и има няма и дим виждам, даже тютюнев Wink . Ей сега ще ми се получи като никога май на яп-фронт две различни екранизации на едно и също да изгледам "анблок". Ще има сравнения....., "точа" се за тоз момент Mr. Green.

Моне с епизод 1. Направо докато се огледам и серията свърши. Ще трябва да се настроя аз мързела за по-бързо включване на следващия епизод. Хайде дано устиска до края HPriest. Позволени са му и почивки , така и така ще се точим до октомври. Smile

# 715
  • DE
Леле, тя Аом от "Пълна къща" ще е главната, много я харесвам. Дано се получи добре, хубави адаптации правят тайландците.

# 716
Aха.
Тя напуснала Channel 3 (или 7,но няма никакво значение) и сега снима с GMM25.Ако се навия да го гледам това ще ми е 3 сериал с нея за тази година.Вероятно ще се навия.
После има един с Lee Thanat и един за Нетфликс.

И аз много я  харесвам.За мен е Аом от тай версията на Autumn Tale с Тик,но съм я гледала и с Майк,но първо с Тик.

# 717
Така кажи. Гледаш Кимура, а не го споменаваш. Кимура е икона. Кимура е религия в Япония.

Поздрав. Гледай този, който пее, другият не е важен.
Минчо в казарма, а макар и да е на служба в бенда на корейската армия, ще ми липсват неговите парчета/ албуми. Две години, уххх! Ще въртя старите албуми и ще чакам Минчо жив и здрав.

Нетфликс са качили последните два епизода на Use for My Talent. Трябва финално да видя Джаспър.
Не беше лошо и това китайско, дори да е римейк.

# 718
Indira, добре дошла сред нас!

Момичета, честит празник на вас, вашите деца и внуци! Пожелавам ви усмивки!

# 719
  • MJF
Чух  и видях.
Сега засядам за епизод 4. Е визуализацията си ми е за 2007 с наш Кимура - Тепей .
Ти ще гледаш 5  от 2021 та ще те стигна Smile
Toshiyuki Nishida ме забавлява за пореден път и в това заглавие. Рос,  ти изгледа ли Ore no Ie no Hanashi щото залипсва май по време на излъчването му а ако не бъркам го бе почнала Thinking

Аз редовно мрънкам по емотиконите но се впечатлих преди че има цели 3 сладоледа, макар че няма точно на клечка, а днес по закон от моето детство ми се полага точно такъв вариант. Smile

Общи условия

Активация на акаунт