Магията на изтока - тема 64

• 24 681
  • 747
  •   1
Отговори
# 720
Шош,ето ти на клечка
Скрит текст:
днес съм много добричка

# 721
Шо, при мен е 12 градуса. Дъжд, дъжд, само тайфун липсва. Какъв сладолед? Ще се разболея.
Ore no Ie no Hanashi, дам. Гледах го и как добре помниш, че точно тогава ти изчезнах от радара.
Това е страхотна човешка драма, дори онзи ден взе отличие за най-добър сериал на зимния сезон.

Загледах сега в Иции някакъв нов китайски сериал - My Dear Guardian. Днес е започнал и има вече осем епизода. Гледам постера и той и тя с военни униформи и помислих, че е сериал за китайската армия (много сериозно изглеждаха), а то любовна мехурка с екшън привкус.
А бих гледала нещо за китайската армия. Истинската китайска армия, не парфюмирани те и гримирани моделчета.

# 722
И на мен не ми е до сладолед днес, грее слънце, но духа много силен вятър.

# 723
При мен сега е 24 градуса,но на обед беше към 30,аз живея за сладолед.
Ако искате да ви пратя малко жега.
Шош с теб ще си ядем сладоледа.

# 724
Ако искате да ви пратя малко жега.
Може. Тъкмо сега четох прогноза за месеца, според която затопляне се очаква чак в третото десетдневие.

# 725
Бел,взимай,взимай.
Ставам в 6,за да бягам на по-хладно. Disappointed
Извадила съм тоалетните води.Взех си една на Moschino и мириша на бонбони.

# 726

Шоши, това ли е споменът от детството? Щото е и моят + един млечен сладолед във вафлена чашка, който се продаваше на центъра в Плевен, до х-л Ростов на Дон. С една кофа наливаха заготовката в машината и явно е бил от истински яйца и мляко, и без разни стабилизатори и консерванти, защото се разтапяше за отрицателно време. Нямаше по-вкусен от него.

Гледам в един от ресурсите ми качен сериал с Шун от 2016 - Daisho. Някой гледал ли го е, защото на мен сега ми попада в полезрението, а и не е отбелязано дали има субтитри освен, ако не са вградени.

Буболечето тъкмо се тюхкаше, че времето било тъжно. Чудеше се кога ли небето ще спре да плаче и ще стане щастливо. Такива ги мъдри понякога, че се чудя как му ги ражда 3 годишната главица.

# 727
  • DE
Тихо, че при нас тъкмо дойде пролетта, вчера излизах по чехли, за пръв път тая година. Изгниха ми бегониите на перваза от дъжд, друга година по това време са отрупани с цвят Rage

Гледах първи еп. на "Oh My Boss" ей така за спорта. Приятен, съвременен, офис, може и да е интересно.
Не спирам да се чудя какво прави американски японец в лакорн Thinking Grin Не може да се отрече, че е приятна гледка, когато е в кадър направо не може да откъснеш очи от екрана Heart Eyes

# 728
  • MJF
Eто, ето и ягодов и ескимо eat напълно дооволна Balloon
Smile а ето и бисер от дете. Ами тъжно е и при мен, днес не малко хора направо с грейки,  но закона е закон.
Tuon, прати няколко градуса но не прекалявай. Не мога да ставам в 6 аз за тренировка Naughty
2в1, за млечния сладолед.
Скрит текст:
Чак им съчувствам на днешните дечурлига че не са яли каквото аз съм яла като дете, точно по-специално млечен сладолед. То в тази част на България където съм расла не че имаше такъв, само бях слушала от родителите ми в тяхното детство. Но като ходехме на море на Поморие там имаше на едно място в центъра  и по закон се хапваше всеки ден такъв. Голяма вкусотия. Мда. Сега с всички заместители на мляко и яйца , плюс и всички Е -та........
То затова на 1 юни ми се полагаше на клечка специално. Точно защото бързо се разтапяше едно време сладоледа еле пък този млечния Smile във фунийки и аз както съм облечена/натъкмена цялата ставах в сладолед, то тече, аз ближа hahaha и затова все ме уговаряха , че ако ям по улицата ще е във фуния или в паничка. Ако искам на клечка ще го ям вкъщи. Та поне на 1-и юни си бях извоювала да е на клечка и туй то.

Ахха, значи така с Ore no Ie no Hanashi абе ще стигна някога и до него. В 4-и епизод на "моето" семейство героя на Toshiyuki Nishida че го гътнаха. Ама че номер, останах си с едната вундер-риба без него Naughty

Хм, не съм го гледала това с Шун, нещо кратко и адвокатско, "гледам" е. Той и без това има уклон да снима "не гледам" та .... и аз любопитва за това заглавие.

Последна редакция: вт, 01 юни 2021, 21:27 от Шошулчо

# 729
Не спирам да се чудя какво прави американски японец в лакорн Thinking Grin
Да ти кажа ли?
Ще ти кажа. Satisfied
Тайландска агенция (Area Management)  го намира чрез социалните му мрежи и му предлага работа като модел. След като завършва колеж се мести в Банкок.През 2019 подписва договор с GMM25 и получава първата си роля в Wolf (може и да съм го коментирала),a първата му главна роля е в Oh My Boss.
Предпочел е да се занимава с това,а не със статистика и цифри.

# 730
  • DE
Браво на агенцията, имат нюх. То е срамота с тия физически данни да се занимаваш със статистика и цифри.
Ще го научат и да играе. Интересно как се справя с езика Thinking Grin

# 731
Някоя фирма щеше да има невероятно секси служител,но така е по-добре.
Добре се справя с тайския,не го дублират.Явно здраво е учил,той от 2017 работи в Тайланд.

# 732
Use for My Talent - ФИНАЛ

Край и на тази история. Набързо подсладиха финала, че чак ми загорча (все едно изядох няколко захарни памука и корема ме заболя), ама китайско все пак.
Малката социалистка е симпатяга, още с Джери я харесах, но си е дърво. Джаспър пак се измъчи с нея финално. То държи устни и стиска, стиска. Брех, китайска свенливост, а уж актриса.
Мизофобията я излекуваха много бързо, като на кино. Любовта лекува всякакви лудости в Азия, indeed.

Джаспър ще го гледам вече в новия му сериал, който чакам китайците да пуснат лятото/ есента.

Отивам да се трудя. Довечера Gumiho-night.

# 733
  • MJF
Вчера сладолед днес по обед сирени , така си вървят първите 2 юнски дена.
Снощи видях 4-5 Karei naru ichizoku . Големи задкулисни ходове, сега пък и тези паяк-богомолка, ... направо да се скрие човек под масата. Що народ пилее енергия за деконскрукция, жалко и тъпо.
Скрит текст:
Стигнах до момента където пъкления план на главата на семейството- Дайске да банкрутира бизнеса на старшия си син с цел да "погълне" една от банките която го финансира и то на първи приятел на сина си, остава да бъде научен май единствено само от самия Тепей. Май всички останали вече узнаха. Поне няма много криене. Кой чул, кой казал, ...не се мотаят така да се каже.
Интересно ми е как ще се държи от тук на татък втория син на фамилията. Този герой вече го дадоха ясно като типаж, занапред остава да се гледат ходовете/личните избори които прави от причинно-следствена връзка.
За връзката в семейството на голямата дъщеря също е интересно и е добре да включат малко повече картина от там. Този Мана предвид с какво и как се занимава как съжителства на 4 очи със съпругата си Ичиро.
Рос, твоя вариянт до къде стигна с разказа?

# 734
  • при най-добрия мъж...
Снощи приключих Dame na Watashi ni Koishite Kudasai и после ми беше много трудно да реша с какво да продължа. Толкова топъл, романтичен и позитивен сериал. А Dean Fujioka е поредното попълнение в отбора на красивите японци. Чуден шунин беше...
Хвърлих едно око на Oh! My Boss! Koi wa Bessatsu de въпреки, че главната героиня не ми е много по вкуса. Kamishiraishi Mone съм я гледала в лекарския с Такеру (Такеру, ах, Такеру-един ден ще отида при д-р Енчев да ми направи уста като неговата Simple Smile ) Интересно почна, малко напомня на "Дявола носи Прада". Определено ми задържа вниманието.
"Use for my talent" засега обещава голяма забава. Това е новия проект, който съм поела за превод и смея да кажа, че китайския вариант ми допада повече от корейския до момента. Мъжкия каст си струва гледането, освен Джаспър има и други добри попадения.

Общи условия

Активация на акаунт