Магията на изтока - тема 64

• 25 333
  • 747
  •   1
Отговори
# 165

Е сега какво?! Тази тема остава за японския фронт или?! Гледам че е създадена тема за корейски и китайски сериали отделно. Че даже втора като номер. Mr. Green
Шо, за другата тема не знам, но тази тук си ни е идеална. Обсъждаме си буквално всичко и ни е уютно.

# 166
  • DE
Абе аз питах в другата тема, защо се делят като често се обсъждат едни и същи сериали в двете теми, не ми отговориха Thinking
Гледам "Blossom in Heart" с любимия на Моарейн Ден Лун. Интересна история, много красиви костюми, но на моменти ми е досадно и превъртам. Очаквам яко да забият в драмата, но поне финала се очаква да е не толкова китайски Grinning
Ден Лун е от типа покер фейс, темерут, обачееее като се усмихне и слънцето грее Nature High Brightness
Интересна е гледната точка на китайците относно белезите, отнасят се към тях сякаш човек е прокажен, що за глупост Rolling Eyes
Интересно е да се наблюдава процеса на създаване на козметика в миналото, не разбирам манията им по грима, но е напълно в манталитета им.

# 167
Абе аз питах в другата тема, защо се делят като често се обсъждат едни и същи сериали в двете теми, не ми отговориха Thinking

Изобщо не съм отваряла другата тема, само знам, че я има. Но тук наистина сме си сплотени и имаме приятна атмосфера. А и новодошли приемаме, да заповядат, ако искат.

# 168
  • MJF
МоарейнД и останалите, ако погледнете Legal V Ex-lawyer Shoko Takanashi да кажете. Може и аз да се навия. На японския фронт не съм гледала много правни сериали. Та да видим.
Шохей скоро го гледах като адвокат Smile . Осаму в  Bones of Steel. Кенто с дането го гледахме скоро в Our Sister's Soulmate. Fumiyo Kohinata в Kikenna Venus а преди това в MIU 404
Eй таз моята преводачка на ветеринаря Сатоши голяма разсейка. Пак съм си с преводна епопея, нищо ново.
Смятам сега да създам работа на мишока ми и да мине останалите 4 излъчени серии на Hello, Me!

# 169
Моарейн,честита година на фронта Hug

Днес хвърлих око на Грами-тата.Има корейско присъствие.
BTS
Скрит текст:

Всеки може да си пише в която тема иска,докато модератор не реши да се намеси.

# 170
  • България
Гледам "Blossom in Heart" с любимия на Моарейн Ден Лун. Интересна история, много красиви костюми, но на моменти ми е досадно и превъртам. Очаквам яко да забият в драмата, но поне финала се очаква да е не толкова
Все го отлагам. Ден Лън явно все още търси себе си, нали е Везна. Но това е нож с две остриета, завинаги в сърцето, но все по-назад в списъка ми.
Ден Лун е от типа покер фейс, темерут, обачееее като се усмихне и слънцето грее Nature High Brightness
Нали? Gift Heart Пускам си често клипове от Пепелта - хем го слушам да пее, хем си го гледам.
Интересна е гледната точка на китайците относно белезите, отнасят се към тях сякаш човек е прокажен, що за глупост Rolling Eyes
Особено смешно ми е, когато става дума за мъж.
Моарейн,честита година на фронта Hug
Благодаря! Hug
Изгледах си китайската приказка - филм. Много ми хареса, писах 10ка. Че и актьорът на Цели 40 години. Направо да не повярваш. Joy
Шошулчо, сериозно се каня да гледам. Каквото японско съм хванала по тази телевизия е било добро.

# 171
  • DE
Още една новина за тайно бебе на Wu Qian и Zhang Yu Jian Grin
Някой ги видял с бебе в мола и ги натопил, наложило се да признаят, че са женени и имат дъщеря. Направо ме изумяват как си мислят, че ще скрият такава връзка и кому е нужно. Знам, защо го правят, но не мога да го приема за нормално.

Ужасно е това с намесата на феновете в личния живот на хората. Дано по-скоро спрат да ги тормозят и на изток разберат, че личния живот е ЛИЧЕН Rolling Eyes

# 172
  • България
Може да е клише, но това е цената на славата. Хем искат да са богати и известни, хем искат всичко около тях да е скрито-покрито.
Папараците прекаляват, даже и това което се пише на запад за известните личности ми е в повече.
Но пък да се питам каква ли е сексуалната ориентация на любимите ми китайски актьори също не е ОК.
То от толкова пазене на личния живот, не се сещат, че понякога истината е по-добра от предположенията.
За Ден Лън прочетох, че май има връзка с Янг Зи, Бин Бин е имал с Раба, обаче примерно Wang Duo вече доста ме съмнява.
Аз и не търся новини за личния живот на актьорите, но ако нещо е официално, руснаците услужливо го включват в биографията им в дорама тв. Grinning

# 173
  • София
Аз съм представител най-вече на корейците, но от време на време гледам японско и китайско.И да, който иска, да заповяда, може да пише и споделя всичко, свързано с Азия Money Kissing Face

Радвам се за BTS, нали са моите най-големи музикални корейски любимци.

И една песен на други мои любимци. Blue Heart

Последна редакция: вт, 16 мар 2021, 11:46 от freedoms

# 174
Моарейн,наистина ли очакваш някой китаец да си признае,че част от ЛГБТ?Това там е Китай,а не Холивуд.Ще им умре кариерата и ще им замине кредитния рейтинг.Дори няма да могат да си хванат такси. Това е тема табу,дори филма за Фреди Меркюри е цензуриран.
Пък и те са заети с Тайван.В началото на месеца забраниха вноса на ананаси от острова и за това в последните дни се случва това масово копуване ,снимане и статуси с тайвански ананаси.

# 175
Започнах Miracles с Исей Такахаши, забавен е и ми харесва. Ще се гледа. Шо, благодаря, че ми го препоръча.

# 176
  • България
Tuon, това не го разбирам, напълниха фентъзитата с такива двойки, после било забранена тема.
Само един поглед върху подбраните актьори и ти става ясно без да е написано:
General Order
A League of Nobleman
И все едни от най-хубавите актьори, тия искат да ме откажат от жанра. Joy

# 177
  • DE
На фона на всичката им цензура започнаха да се бълват истории с "приятели" мъже. И всяко едно такова изпълнение удря върховете на рейтингите. Чудно е как се навиват да снимат актьорите, въпреки че това носи и негативи. Видяхме последиците след Неукротимия и сериала на Джони които за малко не съсипаха кариерите на млади актьори Thinking
Сега път е актуален "Word of Honor" харесвам и двамата главни и сигурно и аз ще го видя като довършат превода.

Аз друго се чудя, защо им е нужно да има намек за интимност между двамата главни, достатъчно броманси с химия между главните мъжки герои сме гледали. На мен ми е по-приятно да гледам химия между мъже приятели без да са партньори в леглото, имаме много любими, Вик и Марк, Жътваря и Гоблина, Шун и Икута  Тома....

# 178
  • България
И аз се чудя на актьорите - или са много алчни за пари и слава, или са с такава сексуалност и това е начинът малко по малко до направят път за признаването им.
Каквото и да е, вече видя ли двама мъже в кадър, започвам да се съмнявам. Joy
Опорочиха мисленето ми.
Лошото е, че виждам такива двойки в почти всички фентъзита и се страхувам да не им дръпнат съвсем шалтера.
То пък аз и така не гледам сериали само с мъже в главните роли.
Все по-трудно става намирането на сериали с хетеро двойки. Чувствам се, като динозавър. Joy

# 179
  • MJF
Eто, ето,  а аз се чудя тази зима какво е това изобилие на ананаси у нас. А то китайците намалили вноса. Преди време така ми изчезна едва ли не свинското заради тях Mr. Green. Аз на тях им давам цяла друга планета от слънчевата система, там да се местят. Wink Smiley Mr. Green

bell_87, радвам се , гледай. Може и да ми припомняш. Да не ровя сега в архива но финално героя на Исей Smiley тогава когато го гледах  , щото имаше точно по това време японски космонавт горе - на МКС и бях слушала пресконференцията му. Може и за катериците да ми припомниш , че съм позабравила какво точно бе с тях. Тъкмо да си подобриш вкуса след японската мозайка, така да се каже WinkSmiley

Леле как изпуши снощи мишока ми. Направо се притесних за него. "Врътна" 5-8 от Hello, Me! . Най-критичен беше 8-я епизод. Там настана такъв класически кор-тоалетен хумор , че ..... чак ми замириса от екрана Frowning1 . Такова нещо не ми се бе случвало от Parasite насам . А конкретно таз канализационна романтика ме подсети за същата в Another Miss Oh, където тази част от сценария се падна на моите любимци Ye Ji-Won и Kim Ji-Suk. Голяма антиреклама на канализацията си правят, корейски водопроводчик няма шанс при мене Mr. Green
Lee Re да похваля от видяното, на 100% е в героинята си. Тийн и половина Mr. Green . Добре че таково чудо не е на живо пред очите ми. Повече сцени на нейната героиня с Антъни трябва да има Mr. Green

Последна редакция: вт, 16 мар 2021, 12:27 от Шошулчо

Общи условия

Активация на акаунт