Магията на изтока - тема 64

• 25 399
  • 747
  •   1
Отговори
# 300

Бел, чакам да ми припомниш за катериците и Исей в Miracles.

О, катериците са обект на наблюдение, когато героят му води студентите си на практика в гората. Нали им преподава за поведението на различните животински видове. Мен най-вече ме впечатлява актьорската игра на Исей, останалото ми е малко като фон. Мисля, че е чудесен. Знам, че се повтарям, споделяла съм го и друг път, но според мен не са много актьорите, които така добре да играят само с мимика.

# 301
Тихо и внимателно с Китай.
Сега дори искат да бъдат мост в преговорите межди Израел и Палестина,за да има мир в близкия изток.
Обаче  по последни данни е по-опасно да си юдей в Китай отколкото в Иран.

Що не си правят филмите и кротичко да си пропагандират на своя територия.

Ам,не,Лей без дрехи-не,да го обличат с каквото намерят.
Само Джони с какво ще си мие косата ако си спре рекламите.Ако трябва лично ще му я мия с шампоан обогатен с минерали от мъртво море.Черен на цвя.Мъжествен.Blush

# 302
  • MJF
Подхванали сме китайците. За мен те са прочетена книга както казваме на български. Нито те нито пък обратните на тях могат да ме излъжат по китайски въпроси Smile. Така да го кажа. Топлата вода дори и те не са я открили та .... просто туй нещо се е случвало и сме го гледали в историята . Стига обаче историята да се знае де. Поне от древните египтяни насам за начало.
Тез скоро няма да мирясат. Сега са в началото на пик.

Значи така с катериците Бел. Аз помня че прихнах да се смея когато се стигна до един мост за тях. Не знам дали вече си минала тази част. Помня че доста се посмях. Хайде остана ти космическия финал Hug

# 303
  • DE
Аз съм сигурна, че Китай е новия световен хегемон, свидетели сме. Бяхме свидетели и как халю вълната заля света, а никой не го очакваше преди 10 години. Помня как си говорихме с дъщеря ми гледайки поредния корейски сериал, предаване, слушане на нова песен и промотирането и на живо как цял свят не гледа и не слуша ТОВА, а американските простотии са навсякъде. Е, видяхме как вече всички гледат/слушат първо Корея, Япония, вече и Китай, Тайланд...
След промоцията на клипа на Розе от Блек пинк коментирахме гледанията. За два дни имаше 55 мил. гледания като топ братята Джонас с промоция по същото време имаха 700 хиляди.
Та така, в интересни времена живеем Thinking
Китайците видяха потенциала на шоубизнеса и го яхнаха здраво.

# 304
  • България
В нищо не съм сигурна.
Виждали сме всякакви обрати.
Абе да не ми секват вуксиите, пък каквото - такова. Joy
И да не ги пълнят с гей любов.
Всъщност, сигурна съм, че ние няма да спечелим нищо от цялата работа.
Скрит текст:

Отново сме на оная страна. Grin

# 305
Моите хора правят около 3 милиона и половина за 8 дни.
Смотаняци Scream
Static and Ben El - Cactus

Но аз съм на принципа ,докато не влезат в микс на някой от големите DJ  значи въобще да не ме занимават,което като се замисля не е толкова правилно,защото не са се сетили да миксират бум шака-лака.Дори ТОП носи нидерланското знаме.
Скрит текст:
Ооооо щеше да е много яко.
Пфу.
Незнам на кой да се сърдя.Blush

# 306
  • DE
Мноу як кактуса, не бях слушала рап на иврит Thinking Sweat Smile

Ние няма да спечелим никога от никоя работа, твърде малки и незначителни сме. Сега като сме част от съвременната римска империя какво, кел файда Rolling Eyes
А китайците са 1/7 от населението на земята, технологичен и интелектуален ресурс бол...

# 307
Лелеле,те са ти първи.Имаш късмет,че чу най-добрите. Smiling Imp

Те имат песни с клипове свързани с различни страни.
Това е японката тема

# 308
  • България
А китайците са 1/7 от населението на земята, технологичен и интелектуален ресурс бол...
Индийците и те са толкова, но ...
не са толкова красиви. Grin

Много ми е тъпо, когато в романтичния триъгълник ще загуби по-хубавия.
Ясно, че и двамата са най, най-добрите, но единият е по-хубав.

И не обичам триъгълници. Светът в сериалите трябва да е подреден - по един герой за всяка героиня.

# 309
  • MJF
Преди си забравих а исках да кажа нещо на 2в1, защото вчера гледайки ледената гала на СП 2021се сетих за нейната Буболечка. 2в1, Джордан който всъщност е човека който снима онези клипове на фигуристите, на леда до тях по време на изпълнине , снимаше и на ледената гала. Автоматично като видях това се сетих за вас двечките Smile . Ако има още интерес у детето може да погледнете. Ето запис на галата https://www.youtube.com/watch?v=W-pUchnEaAU Почти във всяко изпълнине има част снимана от Джордан. Thinking може би третото по ред- Дженифър от Швеция с АББА и съответен тоалет може да задържи вниманието на малко дете. Но знае ли се тя таз работа , децата са непредвидими  Smile

# 310
Шош, каката сега не е при мен. Ще си дойдат всички в неделя.
Скрит текст:
Мерси за клипа, ще ѝ го пусна. Последно обаче бяхме на тема балет. Лешникотрошачката и Лебедово езеро са на дневен ред, ама дядо ѝ няма пачка, та ни е проблем Joy.
Гледам, обаче япончетата си имат младо попълнение в кънките. Този малкият, Кагаяма, май ще е достоен приемник.

Пентхаус 2 се оказа, че ще има и 13-ти епизод, та финалът ще е тази събота.

# 311
  • MJF
Мда, точно, Юма Кагияма такъв се очертава, само да е жив и здрав.
Туй специално за дането сега като ме подсети 2в1 . Аз нали отговорик за хайлайтите пък щях да пропусна WinkSmiley
2в1,
Скрит текст:
вървите много последователно с изкуството, само така. Като прочетох Лешникотрошачката се сетих че на кратката програма на мъжете сега имаше един интересен оловен войник от Лешникотрошачката - Константин Милюков, посмях се с неговата програма. Smiley
А да сетих се кой е за деца, разбира се в края на първата част на галата е Морис Квителашвили-  в ролята на Аладин и някъде по средата на втората част на галата е Кийгън Месинг- то скорост то трикове на лед. Мда тези определено са и за дребосъчета.

Последна редакция: пн, 29 мар 2021, 20:10 от Шошулчо

# 312
  • DE
Абе тубата нещо ме игнорира, на линковете от Шоши ми изписва, че са забранени за моята държава Thinking
намирам ги де, уж ни бяха отключили. Имало свобода на словото в Германия Rage
Аааа, гледала съм го тоя младеж, страхотно ново поколение.

Tuon, това не е онзи от една далечна галактика, това е И Бо на снимките на новия сериал с Джони "Peacekeeping Anti-Riot Team" Sweat Smile щял да е лошко, вече нямам търпение да го видя в такава роля Heart
Скрит текст:

# 313
Едно ново заглавие при корейците, което започна миналата седмица. Не съм го почвавала все още, но някой може да го заинтригува - Navillera.

# 314
Tuon, това не е онзи от една далечна галактика, това е И Бо на снимките на новия сериал с Джони "Peacekeeping Anti-Riot Team" Sweat Smile щял да е лошко, вече нямам търпение да го видя в такава роля Heart
Скрит текст:
Ааааа,това е една друга далечна галактика Misc Alien
Яко.Ще е много як лошко.
Джонито и с двамата от The Untamed ще е тандем.Да видим.Имам някои свои съмнения,но се надявам фенската база да не си показва рогата.
Почвам да вярвам,че китайските фенове наистина са по-вманичени от корейските.

Общи условия

Активация на акаунт