Отговори
# 630
  • Плевен / София

Дано е измислено добре, че сега от подсказката за фрага излиза, че много рязко ще затоплят отношенията Rolling Eyes Освен, ако пак не е някакъв сън/ мечта.
Да и аз това си помислих...Но поне досега сънищата/мечтите на Еда се сбъдват....Предложението за брак и връщането на Серкан...Дано и тази ако е сън/мечта стане реалност....
По бързо да го пускат този фраг, защото очаквам тази вечер серия бомба в ДЕК...Да мога да и се насладя максимално...

# 631
# 632
И понеже се отплеснах, да напиша и за триенето на клипчета с Еда и Серкан в YouTube. Без да съм специалист, но с дългогодишни наблюдения върху платформата - това се прави от носителите на авторските права. В случая, не знам как точно са се договорили продуцентската компания и телевизионния канал, но всичко това става по тяхно желание. Наели са фирма, която е специализирана в наблюдение и защита на интелктуалната собственост. Те от своя страна разполагат с правни екипи и специални софтуери за "хващане" на нарушителите.

Каква е логиката - YouTube изплаща определени суми на бройка прегледи, затова носителите на правата имат интерес съдържанието им да не се разпилява по други канали. Т.е. паричките да отиват там, където трябва Wink В случая, неприятното е, че повечето фенски канали правят страхотна реклама на артистите, като дори и не достигат до нивото, в което да получават пари от YouTube, но освен да им блокират творенията, могат направо да им изтрият и целите канали...

Миналата седмица забелязах, че след като въведоха предаването на живо в YouTube, забавиха доста качването на целия епизод в канала на сериала. Пуснаха първо отделни сцени, които са кратки и генерират бързо огромна бройка прегледи и чак в 01:00 ч. пуснаха пълния епизод. Както се казва - приятелството е приятелство, но сиренето е с пари. Можеби хард феновете трябва да пренасочат усилията си от рекордните бройки хаштагове към прегледите в YT, защото от тях има много по-реална полза за продукцията $$$ Kissing Smiling Eyes

# 633
Магия доклкото знам MFyapim и Medyapim са различни продуцентски компании , но имат и общи проекти заедно. Когато опитам да пусна клипче на сериала от ютуб виж как излиза
Пише, че има съдържание от Medyapim.

# 634
  • Пришълец

Попаднах на един забавен коментар: от количеството изрязани сцени би се получил цял епизод Sweat Smile

Първата на втория ред ми се видя изцяло непозната, дори се зачудих да не би Керем да е в друга роля, но това си е Серкан. Онагледили са с откъс от сцена с конете.

Има разлика и в целувката от годежа, фиктивния.

# 635
  • Кърджали
Мики, Това мк излиза на мен почти винаги катомсе опитвам да отворв клип от  YouTube направо тук в сайта. Но аки натисна върху гледайте в YouTube, ме прехвърля там и проблем няма.
Иначе доколкото знам и аз Medya yapım и MF Yapım са две различни компании. Не моганда свържа каква логика има едната да блокира клипове, които би трябвало да са проблем нандругата1

# 636
Значи не само на мен ми се е видяла  друга целувката от годежа
От Ханде

# 637
Марги, къде са видяли Серкан на кон Thinking и аз съм го проспала този момент, нито реална , нито изрязана сцена не помня Joy помня само Енгин на кон Joy
Алекс , фенклиповете вървят нормално директно във форума и песните също, но сериите не , точно заради авторските права

Редактирам се
Марги, намерих го , търсейки нещо друго
https://youtu.be/_gLbZMQ6QhA
Тук може да видите Серкан на кон и още нещо , на финала на фрагмана той й слага сакото си и си докосват ръцете , виждате ли , хубаво , защото в епизода го нямаше Joy даваха само близък кадър на Еда и как изведнъж сакото се появява на рамената й , нямаше далечен кадър , помня, защото го чаках и връщах няколко пъти да го видя тцъ..нямаше го .. сега се оказва , че и Серкан на кон са изрязали, голямо рязане е паднало в 3 еп Joy

# 638
  • Пришълец
Кате, явно е точно както казваш.

Да, показването на съдържание от Medyapim е блокирано и дори като се опита Алекс да качи във В-бокс видео със субтитри беше премахнато и оттам.

Мики, не е яздил в епизода мисля, но имало сцена с коня все пак, за която не си спомнях допреди да я видя Joy
https://twitter.com/i/status/1351769692860461056

А, допълнила си поста си. Сега видях Smile

# 639
Важни, но непотвърдени новини:

Сега ще преведа:
Финалът на сезона ще бъде на 6ти Март и ще се завърнат с 2ри сезон през Юни.
Фокс имат още 2  сериала, чакащи да започнат всеки момент, а рейтингите на нашия сериал не се покачват, но и са стабилни. За това, те са решили да дадат шанс на сериала и в следващия сезон, който ще започне през лятото. Фокс не биха и не искат да загубят толкова голям интернационален фандом като нашия. И все пак.. нищо не е сигурно още, бордът на директорите на Фокс ще има съвещание другата седмица и евентуално ще се потвърдят новините или ще се отхвърлят.
Подчертавам пак, че не е потвърдено, но се върти из инстаграм.

# 640
Много странна клюка, ако са искали да правят  почивка 2месеца, щяха да я направят сега след самолетната катастрофа Thinking
И аз не знам за друг сериал , който да чака да почне освен войниците..

# 641
И на мен ми е много странна, може би искат да му дадат шанс през летния сезон, когато му бяха и високи рейтингите. Ако спрат сезона, според мен ще е точно когато Серкан си върне спомените. И вече 2ри сезон да се бори за Еда и любовта им.. друга идея не ми идва за сега.

# 642
И на мен ми се струва странно.
Може път да са решили в крайна сметка Серкан да не се откаже от Селин до последно. Еда да си мисли, че всичко е загубено, да си продаде дяла и да замине за Италия. И м. юни да продължим със случайна среща в градина по дизайн на Еда и нов съвместен проект. Като по чудо се оказва, че Серкан и Селин са се разделили или развели....

# 643
И на мен ми се струва странно.
Може път да са решили в крайна сметка Серкан да не се откаже от Селин до последно. Еда да си мисли, че всичко е загубено, да си продаде дяла и да замине за Италия. И м. юни да продължим със случайна среща в градина по дизайн на Еда и нов съвместен проект. Като по чудо се оказва, че Серкан и Селин са се разделили или развели....
Това също ми звучи доста вероятно като вариант.

# 644
Войниците със сигурност се снима в момента, защото Екин Мерт постоянно качва снимки с униформа от сета...

Дори да допуснем, че информацията е вярна, не мисля, че 2 месеца почивка ще се отрази добре на рейтинга. Много фенове ще започнат да следят други проекти в дупката. А и на мястото на "Почукай на вратата ми" трябва все нещо да се излъчва. Едва ли ще ни пазят деня просто така Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт