Отговори
# 615
  • София
Здравейте, момичета,
🌼 Super Katia и nrgmama, съгласна съм, че повторното влюбване е направено по много нескопосан начин. Както сте писали трябва не само да пресъздават красиви стари спомени, но и да създават силни нови спомени и моменти.
🌹поне рейтингите в Испания са много добри.

druon77, след чудесния ти пост само да вметна, че се радвам за добрите рейтинги на сериала в Испания! В същото време малко им завиждам на зрителите на сериала там, защото тази седмица са гледали епизод 11 (според снимките)! Този, който повечето от нас си пускат да гледат още и още! Защото за тях тепърва предстоят вълнуващи и интригуващи епизоди с любимите Еда и Серкан! Защото след 11 еп. Еда и Серкан вече бяха лудо влюбени, признали чувствата си, понякога заедно, понякога разделени, понякога гневни, понякога смирени, но много чисти, откровени, искрени и чистосърдечни с чувствата и любовта си! Любопитното е как ще приеме испанския зрител епизодите, които ние следим в момента, а по-точно епизодите след самолетната катастрофа?! Gift Heart

Лека нощ! Nature First Quarter Moon With Face

Последна редакция: ср, 17 фев 2021, 02:28 от nrgmama

# 616
  • In the light side of the Moon!
  Всички я знаем Бамби каква е - иска си Серкан и си го иска веднага.
то и аз го искам да ти кажа и то веднага 😂

[

Не знам какво ще вадят от ръкавите си сценаристите - гълъби, бели зайци или качествено написан сценарий, но очаквам да са отлични  илюзионисти, за да успеят да ни върнат онази магия, онази прекрасна красива любовна приказка между Еда и Серкан и да ни накарат да повярваме в нея!  Gift Heart Heart Kiss

според мен онази магия, онази прекрасна приказка няма да се върне, каквото и да правят. Първите емоции от влюбването са неповторими имам предвид за нас зрителите или поне на мен ми действат така. Няма екранна двойка при която да съм изпитала същите емоции при първите любовни трепети и сдобраване както на по -късен етап. 
Първите моменти на влщбване, на ревност, караници ми дейрстват много по-силно от всеки следващ подобен сценарии.  Та, ако щат и бели прилепи да извадят от ръкавите си за мен е все тая 😂😂😂😂

Еее и какво стана днес.... фраг гилио, след няколко часа чакане, фраг не гилио 😂

# 617
Абсолютно съм съгласна с вас. Серкан не обича да губи и едва когато усети, че обектът на неговите желания му се изплъзва, ще предприеме нещо. Смяната на датата на сватбата от Еда за мен е опит да го накара да се осъзнае и тръгне по правилния път към нея. Серкан е логичен и прозорлив.Не ми е убедително въпреки отровата на пернатото и проблемите с паметта, когато жената на живота ти е пред теб, когато приятели и близки ти говорят за голямата ви любов, ти да повторяш като папагал "ще се женя за Селин". Ми да ти е честита кобрата! Много ще случиш с нея! Ако не разума, то интуицията, инстинктът за самосъхранение  би трябвало да му подскаже, че нещо не е така, както му се представя от Селина.Не смятам и, че има жена на света, която би понесла толкова болка, обиди, жестоко отношение от мъж, пък бил той и Серкан Болат.

Последна редакция: ср, 17 фев 2021, 08:29 от Mery18

# 618

Добро утро, момичета! 💙
Пожелавам ви прекрасен ден, изпълнен с много усмивки и обич! 💙
Виждам, че има много постове след моя снощи, за това сега си правя кафето и сядам да ви чета с интерес. Това обичам на тази тема, винаги щв се получи интересна дискусия, винаги някой щв те накара да погледнеш на нещата от друг ъгъл, може и да не е съгласен някой с нещо написано, но винаги ще подходи с уважение!
Колкото до фрага.. надявам се днес да го пуснат, защото горя от нетърпение вече 🔥
От Youtube продължават да карат собствениците на големите канали да свалят клиповете си за Еда и Серкан.. това ми изглежда много нагласено вече..

Последна редакция: ср, 17 фев 2021, 07:34 от Есенна магия*

# 619
Flowers Hibiscus Добро утро, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

Желая ви един прекрасен ден изпълнен с много положителни емоции и усмивки Hug

Gift Heart

# 620
След едно мини проучване разбрах, чe Medyapim докладва видеа на големи youtuber-и ако са на тематиката Еда и Серкан и Почукай на вратата ми. А Medyapim, до колкото разбрах, са продуцентите на Yasak Elma, Baraj и Sadakatsiz.. (както и на Çocukluk и Öğretmen), а както знаете Baraj и Yasak Elma са също по FOX. .има нещо гнило в Дания..
И така и така съм днес на тема звезди:

Последна редакция: ср, 17 фев 2021, 08:00 от Есенна магия*

# 621
Добро утро, мили момичета, Sparkling Heart

Прочетох с интерес дискусията на тема "Еда се държа лошо със Серкан" и си мисля, че отношението ѝ може да е породено от недоверие към "избирателната" амнезия на Серкан. Затова са и всичките ѝ въпроси.

Еда, както и всички ние, продължаваме да се питаме защо Серкан не се доверява на думите на най-добрия си приятел, на майка си и на всички други. Не е ли малко странно логичния Серкан да вярва единствено на Селин, която всеки друг би разбрал, че е най-засегнатата от Еда и има хиляда и едно основания да я мрази?

Ако сте на мястото на Еда, това няма ли да ви се стори странно и целенасочено? Няма ли да ви усъмни дали Серкан наистина има амнезия? Смятам, че с всичките си действия Еда го предизвиква да помисли със сърцето си.

Еда се обижда и с абсолютно право на грубостта му, защото не го е предизвикала по никакъв начин. Серкан е този, който публично я унижава без грам милост и състрадание.

Това, че си загубил паметта си, оправдава ли те да бъдеш жесток и нечувствителен към болката, която причиняваш на жената, която си искал да сподели живота ти?

Толкова ли ниска самооценка за интелекта си има Серкан и да повярва на Селин, че една девойка - Еда може да го изманипулира така, че да поиска да се ожени за нея?

Тези алогизми ми бодат очите в сценария, колкото и де се опитвам да не се дразня.

Ако бях на мястото на Еда, щях да го оставя да прави, каквото там иска със Селин и да продължа живота си.

Всъщност, Еда се опитва да му внуши точно същото. Продължава с Дениз, защото вече не обича Серкан, който я наранява с преднамерена грубост и лошо отношение пред целия свят. Коя уважаваща себе си жена би реагирала по друг начин?

# 622

Магийке той Серкан не само последната година не помни, но и миналата седмица май😁. Еда нали му каза че ѝ е подарил звезда. И при всичката му любов към звездите, той не и повярва! 😒
Мира напълно съм съгласна с теб 🌷
Хубав и усмихнат ден, момичета! 💕

# 623
Simple Smile днес май по-раничко ще го пуснат фрага ...

# 624
Прегъдки, облягане на рамото му, преместване на кичурче.. любовта се завръща ❤💗

# 625
Леле Revolving HeartsSparkling Heart май ще има сдобряване - май Серкан и Еда пак ще са заедно. Hands Clap

Иначе за отношението на Серкан към Еда, след завръщането му, и аз съм съгласна, че е грубо.
Историята, която Селин му е разказала за Еда е причината той да не вярва на Еда.

Селин: Вие с Еда играехте игра. За да ме накарате да ревнувам, и са се откажа от сватбата. Еда беше умно момиче.Тоест под нейния наивен, красив външен вид всъщност се крие силна способност да манипулира хората.
Серкан: Не разбирам как това се е случило?
Селин: Тя те превърна в нещо, което не си, Серкан. Въвлечете в свят, към който не принадлежиш. Не можах да се намеся. Изплъзна ми се от ръцете. С времето започна да влияе на приятелите, семейството и работата. Сега притежава 45% от акциите. Не мислиш ли, че е странно?
Серкан: Изглежда съм бил сляп.
Селин: Серкан, някой може да го нарече любов. Но аз, като човек, който те познава отдавна, мога да кажа, че това не е любов. Направи грешка, но не я забеляза.

Серкан не помни Еда, не помни чувствата и случките с нея. Никога не е бил влюбен - затова е по-лесно да повярва, че не е бил влюбен в Еда, отколкото, че е бил.

Смята Еда за опасна манипулаторка, която влияе на семейството и приятелите му. Селин му казва, че Еда го е заблудила, че това е любов, а всъщност е объркала мислите на Серкан и той е допуснал грешка. Disappointed Relieved

Тя му казва - целта ти беше да ме накараш да ревнувам, за да се оженим. Rage
Старият Серкан е израстнал с идеята, че Селин е идеалната жена, че един ден ще се ожени за нея. Така че и на това е лесно да се повярва. Rage
Когато Серкан и Селин се разделиха - Алптекин и Айдан му казаха точно това - че е допуснал грешка. Sad
И той се опита да я поправи, но се влюби в Еда и се отказа от Селин.

Серкан смята, че Еда е осуетила плановете му да поправи грешката и е объркала мислите и живота му. Не помни Еда и не допуска, че е бил влюбен.
Затова се връща с ясното съзнание да започне отначало със Селин, все едно Еда никога не е била част от живота му.

Решава, че така ще поправи грешката.
Ето затова сега пак ще се ядосва на себе си, както й преди и няма да иска да повярва, че е влюбен.

Разумът ще му казва следвай плана си, ама сърцето ще го тегли към Еда и той пак ще се влюби в Еда Cupid

Толкова ли ниска самооценка за интелекта си има Серкан и да повярва на Селин, че една девойка - Еда може да го изманипулира така, че да поиска да се ожени за нея?

За интелекта на Серкан не знам, ама той допуска, че Еда го е изманипулирала.  Но имаме и факта, че не Еда, а Селин, го изманипулира така, че да поиска да се ожени за нея....

# 626
HeartpulseГледам прекрасните снимки,посветени на звездите ,Еда и Серкан и се чудя ако все пак Серкан и Селина се вземат/ пепел ми на клавиатурата/ какво ще си говори Серкан бей с това студенокръвно същество.Освен холдинга ,те нямат друга тема на разговор. Те тогава ще си спомни за Еда Йълдъз, тогава ще усети  какво означава да боли сърцето, душата ти да крещи от болка, да искаш да споделиш и да няма с кой.Докато Еда по ще случи с Дениз. Ще я свива сърцето , но ще може да живее по спокойно, защото той би ѝ осигурил необходимия комфорт,доколкото е възможно.

Пиша ,да минава времето. Спорен ден на всички!:sparkling_heart:
Flowers Rose
П.П Тъкмо се канех да питам защо Еда не го докосва, не го милва, не прави нещо ,за да усети аромата ѝ ,защото човек помни аромати, допири и т. н и те взели да пуснали някакви хубавинки с нашите сладури! А дано!:rose:

Последна редакция: ср, 17 фев 2021, 09:33 от Mery18

# 627
  • Пришълец

Ще имаме фраг Party Party Party

Меги, това все едно аз съм го писала Kissing Heart
”Първите емоции от влюбването са неповторими имам предвид за нас зрителите или поне на мен ми действат така. Няма екранна двойка при която да съм изпитала същите емоции при първите любовни трепети и сдобряване както на по -късен етап.
Първите моменти на влюбване, на ревност, караници ми действат много по-силно от всеки следващ подобен сценарии. ”

Първите емоции са неповторими и за мен, при която и да е двойка, в който и да е сериал от тези, които са ме докоснали. Така го усещам. Иначе и нататък има моменти, които си заслужават, но е някак по-предвидимо и очаквано, въздействието, което ми оказват е различно. Конкретно в нашия сериал някои от сцените до 13 еп. съм ги наизустила, но оттам нагоре по-рядко съм преповтаряла. Sweat Smile Актьорите всъщност са с нелеката задача да пресъздадат наново нещо вече видяно от зрителите, опознаването и влюбването на ГГ, ами убедителни са колкото и неубедителен да е сценария на моменти, щом успяват да провокират размисли в нас, да ни карат да се ядосваме и съчувстваме, че даже и да променяме гледната си точка....

# 628
И аз бързам преди фрага да напиша няколко неща, за които се сетих. Виждаме повторно ходене в комплекса с камината Heart Eyes Сега обаче Еда се води сгодена за Дениз и предполагам, че трябва да бъдат в една стая... направо ми се гади от мисълта и сравнението с Анталия Imp

Много критично ще ми е кой е инициатор на връщането там и изобщо какъв е поводът. Не за друго, а защото Еда прибегна до годежа, за да не бъде в ролята на унижената и наранената, но от друга страна не прави нищо за истинско сближаване със Серкан. Първото ходене в комплекса беше заради усилията на Айдан и Сейфи. Романтичната вечеря на яхтата беше по предложение на Селин... разбирате ме на къде бия. Цялата схема издиша. Ако ги няма "щастливите случайности", няма да мръднат и на йота в отношенията си. Дори не ги дават да си говорят.

Дано е измислено добре, че сега от подсказката за фрага излиза, че много рязко ще затоплят отношенията Rolling Eyes Освен, ако пак не е някакъв сън/ мечта.

# 629
От страницата на сериала
 Всеки трябва да има приятели като теб, Мело.

Общи условия

Активация на акаунт