Отговори
# 600
Вчера Керем качи стори само с Ханде но днес вече и с другите

Какво стори е качил с Ханде. Може ли снимка ?

# 601
Забавни сте момичета. Май днес няма да има фраг. Жалко !
И сега какво? Остава да чакаме Серкан да започне да си спомня Еда, тяхната голяма любов. Много ми се иска да гледам Еда и Серкан заедно.

# 602
Дааа. много тъжно, нямаме фрагмент днес.

Иначе, видх нещо смешно -  това ме разсмя - че Еда се възбужда, когато пляскат Серкан  GrinningJoyStuck Out Tongue Winking EyeJoyJoyJoy

Керем беше споделил стори, в Което Ханде идва зад него и минава покрай него. Анил го пита как в Америка се замерят със снежни топки. Не е кой знае какво. Ама имаше хора, които коментираха, че  бил качил именно стори с Ханде, а не с кой да е, че не бил качил снимката с котката или пък клипа с Елчин и Мелиса, които качи на следващия ден. А имаше  и такива , които бяха видели въздушна целувка, аз не видях... ама знам ли , аз съм все сляпа Stuck Out Tongue Winking Eye - не съм видяла нито Еда да се възбужда от шамарите към Серкан, ното целувка на Керем към Ханде. Kissing Heart

https://twitter.com/i/status/1361274676559962118

# 603
Това от доста време го гледам из Инстаграм, но не помня да съм го виждала тук. Сори, ако го повтарям 🤨

# 604
# 605
Здравейте! И аз искам амнезия за Еда,но след като Серкан си спомни всичко т.е. в близко бъдеще
https://vk.com/feed?z=video-77223212_456243598%2F12a7915d826eff0 … _-77223212_244285
Ето тук е цялото видео..

# 606
Идвам и аз за малко.. разочарована, че няма фраг, реших да ви представя една малко по-различна гледна точка върху една определена сцена:
Ето тази част на диалога пред къщата на Еда не ми хареса и дори леко ме ядоса и ще кажа защо.
Самолетът на Серкан пада и се разбива, Серкан губи паметта си, най-ценните си спомени и за малко да загуби и живота си, а Еда директно го обвинява, че той е разрушил всичко, което са били, въпреки че много добре знае, че той не е направил нищо нарочно. Той се опитва да си спомни, да намери отново път вътре в себе си до човека, който е бил, който всички помнят и обичат, тя го забелязва вече и въпреки всичко го обвинява, че той е причината всичко да се разпадне сякаш е искал така да стане. Съгласна съм, че образът на Серкан доста се измени от 29ти епизод насам, че не прилича дори на Серкан от първите епизоди, но не мога да извиня тези думи на Еда спрямо него, обвинявайки го за катастрофата и нейните последствия. Не отричам, че Серкан се държа лошо с нея, когато се върна със Селин, аз също не го харесах това, но тя добре разбра каква е причината - кокошката, която му пълни главата с глупости + неговата реална амнезия. Ако Еда помисли малко преди да действа и говори импулсивно, може би щеше да се досети, че това е неговата защитна реакция - да отблъсква хората около себе си, които се опитват да се доближат до него, а пък да не забравяме и за манипулациите на Селин и мозъчните промивки, които му прилага. Селин директно й заяви, че няма да се откаже от Серкан така лесно този път. Ей тук трябваше да й светне червената лампичка на Еда, че нещо не е както трябва. Защото Серкан неведнъж е поставял стени около себе си с идеята никой да не го доближава и тогава Еда имаше право да го обвинява, че е безчувствен робот, не знаещ да обича, но..  тя вече знае, че той може да обича и знае какво представява неговата любов и отдаденост и да му каже "Ти разруши всичко!" сякаш той се е качил на самолета с ясното съзнание, че ще катастрофира и ще я забрави. Ако знаеше, Серкан никога не би си и помислил да се качи на този самолет.
Той наистина беше жесток с нея след като се върна и в опитите си да я отплъсне от себе си, но и тя малко прекали, защото го притискаше твърде много, та чак стигна до любовни игрички (които също стигнаха твърде далеч, според мен), вместо да даде време на него и на себе си отново да намерят път един към друг, така както първия път. Той е просто супер объркан, а тя е супер наранена и докато Серкан се опитва да накара съзнанието си да стои далеч от нея, Еда е се опитва да му върне спомените като е готова да каже и направи всичко възможно, дори и да хвърля обвинения, като си мисли, че ще го нарани..
Иначе пък изпитвам респект към нея, защото изтърпя тооолкова много грубости, лошо отношение и думи от Серкан, но въпреки това не се отказва, продължава да се бори за него и спомените им и надеждата и изобщо не умира, а все повече се разпалва.
Та, това беше.. няма да се хареса постът ми на много от вас, но тези мисли събуди в мен тази сцена или конкретно тези думи. Мислех си изобщо да не го споделям с вас това, но знам, че ще ме разберете. Иначе подялбата на Сириус ми беше много приятна. Ето, че може и мило да се говори. А и Серкан иска да я вижда по-често и си намирa поводи, това е повече от ясно. 😀

# 607
  • Кърджали
Магийке, имаше нещо подобно и на яхтата "Какво е чувството да забравиш мен,.. Липсва ли ти..." Сякаш се вменява вина на Серкан че амнезията му обхваща точно този период. Еда реагира сърдито и на думите н Серкан "нямам спомени, т как може да ми липсва нешо, което не помня", на думите му Еда реагира с" Трябваше ли да ми го кажеш в лицето". Разбирам, Еда е оше млада ( но пък не е и дете), не може да приеме че изведнъж всипко, което са преживели за него не съществува и това я кара да действа импулсивно. Но трябва да разбере, че и той не е имал избор кое точно да забрави, не го е направил нарочно. Това е като болест, ане може д обвиниш някой "ама ти защо се разболя"..
Всъщност, и Серкан след като се върна никога не е действал с намерението да я наранк. От самото напало искаше просто да мй дадат време, не помни,  нека си подреди мислите в главата. Но от една страна майка му "тк обичаше Еда, как млже да не помниш", Еда " ние се обичаме, как може да не помниш", приятелите му "ние знаем колко де обипхте, как може да не помниш" и той се почувства  позиция сякаш трябва да се защити. И се хвана за Селин, единственото нешо, което му е познато. Не казвам че постъпи правилно, идиотско си беше, ама защитна реакция.  Но да кажем, че и Серкан и Еда са от тиоа търкулнал се похлупака и си намерил гърнето и като действат импулсивно нищо хубаво не излиз от това.
Та да видим сега как ще оправят кашите, които забъркаха

# 608
Алекс, мислех си и аз за този момент на яхтата, но там разговора за звездите и колието ми компенсираха нещата, но съм напълно съгласна с всичко, което си написала за тази сцена. Еда задава въпроси, чиито отговори за момента знае и знае, че ще я наранят. Ами, това си е чисто самонараняване, а после му казва "В лицето ли трябваше да ми го кажеш?" и се сърди по детски. След като го питаш подобно нещо при положение, че той неведнъж каза, че не си е избрал той да не помни точно тази една година, трябва да си готов и за отговора, който ще получиш...

# 609
Колкото и неприятен образ да е Селина , истината е ,че има още дълго време да се върти около Серкан, поне до момента ,когато сама се издъни или някой не разкрие гадориите, които е вършила.Безпаметният Серкан ѝ е джак пота и тя с дявола ортак ще стане , за да го държи до себе си . Тя е наясно ,че той не я обича и никога няма да я заобича ,мисля , дори, че не се вълнува много от това, важното е , да го държи, да го има , да го притежава тя , а не Еда.За момента , събитията ѝ помагат.
  Не виждам никаква близост между нея и Серкан , напротив твърде обикновено, понякога дори хладно  се държи той с нея, та дори си позволи да я излъже в миналия епизод. Твърде често повтаря ,че ще се жени за нея, сякаш иска да убеди сам себе си, че така трябва да бъде , докато гледа прекрасната Еда  на масата отсреща.И това ще е до момента , когато понареди пъзела и разбере , че нищо от това , което Перушана му е казала след катастрофата и сега  не е така и докато чувствата към Еда надделеят над разума му . Може би тогава ще започне да си връща прекрасните моменти , които е изживял с Еда и ще започне голямото  сриване на Селина Велика.Изключително съм доволна от овчия поглед , който извади, когато видя нашите хубавци да си "помагат" покрай масата  в края на първия фраг. Още много пъти ще ѝ се налага да го демонстрира.

# 610
Ако Серкан не беше предприел този годеж, то Еда можеше и да не налита като муха на мед. Можеше по-кротко да го дава. То не само годежът, но цялото завръщане със Селин подейства така на Еда. Ама има и друго. Серкан не й ли каза нещо от рода на това, че щом е забравил тази година, значи така в трябвало? Там със снинките, където не бил той и някакви такива неща. Мисля, че те наежиха Еда + предстояща сватба между Се ве Се и това я накара да действа, като бъде по-настоятелна, защото ще го изпусне.. Всички я знаем Бамби каква е - иска си Серкан и си го иска веднага.

# 611
Селин си има своя трофей Серкан, Серкан-амнезията, Еда- илюзията, че спомена не е това, което беше, Дениз-  детската мечта за Еда, Джерен- неизживяната любов с Дениз, Ферит- търсещ своя път към сърцето на Джерен, Мело- Ердем за сега, Енгин- Пъръл и бебето, Пъръл - Енгин и разбърканите си хирмони, Айфер - шеф Алекс, Айдан - Сейфи и своите си мании... Та така, ние си имаме нашия сериал...
Феновете- манията по ХанКер, реална или само илюзорна, време ще покаже.
Аз съм от тези, които не виждат влюбени Ханде и Керем, а млади хора, които се забавляват, вършат си работата както трябва и им е приятна компанията един с друг.  Ако ме опровергаят, нека са щастливи.

# 612
Алекс и Магия, скъпи момичета,
Забравяте нещо много важно. За срещата с Еда и за "срещата" със спомените от последната една година Серкан се готви два месеца. Да, "помагачката" е крайно неподходяща. Но, макар и изкривено през нейната призма, тя му разказва тази една година. Серкан така или иначе е подготвен за срещата с Еда. От него и само от него зависи на чии преразказани спомени ще повярва. А аз още не мога да приема, че той се е обадил само на Селин. Защо не се обади на Енгин, та той е неговия постоянен душеприказчик. Това го знае, не го е забравил, това е отдавна. Нали Енгин, Пърл и Сириус са единствените му приятели. Предишният Серкан знае, че Селин е пристрастна към него. И макар, че не помни раздялата, той знае, че със Селин "не се получава". За тези два месеца той е решил да използва Селин като щит за да избегне конфликти, свързани с амнезията...и  никой друг. Защо? Страхува се? Защо? От кого?
Що се отнася до Еда, колкото и да вярваше, че е жив, Серкан я изненада брутално като дойде направо в офиса заедно със Селин. Сложете си ръка на сърцето и кажете коя жена /не, млада и неопитна, а всякаква!/ ще се отнесе великодушно към враждебното и студено отношение, което Серкан демонстрира.
Коя от нас, влюбена, обичаща, изтощена от чакане два месеца на някаква вест за любимия може веднага, с великодушие и любезна загриженост спокойно и ненатрапчиво да чака проблясъците на спомен в паметтта на Серкан! И при постоянен дразнител - Селин!Ей, Богу, не вярвам да има такава влюбена жена!
Това е за мен, както че Космосът е безкраен, но...някак не мога да си го представя и до ден днешен!

Последна редакция: ср, 17 фев 2021, 00:23 от mari08

# 613
  • София
Алекс и Магия, скъпи момичета,
Забравяте нещо много важно. За срещата с Еда и за "срещата" със спомените от последната една година Серкан се готви два месеца. Да, "помагачката" е крайно неподходяща. Но, макар и изкривено през нейната призма, тя му разказва тази една година. Серкан така или иначе е подготвен за срещата с Еда. От него и само от него зависи на чии преразказани спомени ще повярва. А аз още не мога да приема, че той се е обадил само на Селин. Защо не се обади на Енгин, та той е неговия постоянен душеприказчик. Това го знае, не го е забравил, това е отдавна. Нали Енгин, Пърл и Сириус са единствените му приятели. Предишният Серкан знае, че Селин е пристрастна към него. И макар, че не помни раздялата, той знае, че със Селин "не се получава". За тези два месеца той е решил да използва Селин като щит за да избегне конфликти, свързани с амнезията...и  никой друг. Защо? Страхува се? Защо? От кого?
Що се отнася до Еда, колкото и да вярваше, че е жив, Серкан я изненада брутално като дойде направо в офиса заедно със Селин. Сложете си ръка на сърцето и кажете коя жена /не, млада и неопитна, а всякаква!/ ще се отнесе великодушно към враждебното и студено отношение, което Серкан демонстрира.
Коя от нас, влюбена, обичаща, изтощена от чакане два месеца на някаква вест за любимия може веднага, с великодушие и любезна загриженост спокойно и ненатрапчиво да чака проблясъците на спомен в паметтта на Серкан! И при постоянен дразнител - Селин!Ей, Богу, не вярвам да има такава влюбена жена!
Това е за мен, както че Космосът е безкраен, но...някак не мога да си го представя и до ден днешен!

mari08, благодаря ти за този пост! Точно обмислях да отговоря на коментарите на Алекс и Магия, но прочетох написаното от теб и реших, че няма нужда! Защото съм писала и пак щях да напиша текст, подобен на твоя, облечен просто в по-различни думи! Аз си слагам ръка на сърцето и отговарям, че не бих останала спокойна, уверена и още повече великодушна в подобна ситуация! Великодушна, разбираща и обичаща кого? Повечето от нас не обсъждат героя с амнезията Серкан, нито го обвиняват за това, че има амнезия! Повечето от нас виждат вината на Серкан в това, че той продължава да се държи за Селин! И ако когато й предложи брак оправданието за неговото поведение беше, че той търси това, което познава и което е сигурно в спомените му, а Селин е единствения непроменен и познат за него човек, след като виждаме пробудилия се интерес от негова страна към Еда такива изказвания като това в еп. 31 звучат грозно! За мен беше некрасиво, непристойно, грубо и унизително изказването му, че "никога няма да се ожени за Еда"! За мен това беше капката, която преля чашата на търпението на Еда! И да, права е Еда да му каже, че той носи вината и отговорността за разрушената една година опияняваща любов между тях! Не защото е с амнезия, а защото уж опитвайки си да научи истината за техните отношения (пресъздадено в красивата сцена край камината), той всъщност продължава да я наранява посредством Селин! Flowers Hibiscus

Не знам какво ще вадят от ръкавите си сценаристите - гълъби, бели зайци или качествено написан сценарий, но очаквам да са отлични  илюзионисти, за да успеят да ни върнат онази магия, онази прекрасна красива любовна приказка между Еда и Серкан и да ни накарат да повярваме в нея!  Gift Heart Heart Kiss

Спокойни сънища! Nature First Quarter Moon With Face

Последна редакция: ср, 17 фев 2021, 01:00 от nrgmama

# 614
Здравейте, момичета,
🌼 Super Katia и nrgmama, съгласна съм, че повторното влюбване е направено по много нескопосан начин. Както сте писали трябва не само да пресъздават красиви стари спомени, но и да създават силни нови спомени и моменти.
🌺Магия, аз си мисля, че в разговора пред дома на Еда, Еда не упрекна Серкан за катастрофата и амнезията, а имаше предвид, че е разрушил любовта им вярвайки безусловно на грешния човек, Селин. Селин винаги е предизвиквала най-силното чувство на несигурност у Еда. И сега това чувство е устроено, защото Серкан й вярва сляпо, тя му е годеница и на това отгоре когато е със Селин той не пропуска възможност да унижи публично Еда.
Не упреквам Еда, че се хвърли импулсивно в този годеж. След катастрофата тя не е яла и спала с дни, приятелите й са я “събирали с малка лъжичка”, чакала го e 2 месеца без да губи надежда и го е търсила под дърво и камък в Италия, държала е фирмата му на крака без дори да има представа как се управлява фирма и е продължила образованието си. И изненада, Серкан се появява без спомени за нея, но хванал под ръка бившата и на това отгоре после й предлага брак. Еда стигна до този фалшив годеж от безисходица и отчаяние и тя много добре знае, че поне ще пробуди ревността и чувството на притежание на Серкан, защото големия Серкан Болат може да забравя, но той няма да позволи да бъде забравен и оставен в миналото. Аз много искам наистина Еда да стигне до сватба с Дениз, защото сега на Серкан му трябват точно такива емоционални шамари и сътресения. Пиша това като голям фен на Серкан преди 29 епизод. Сега съм отбор Еда, защото като жена ми е трудно да гледам как я нараняват, отблъскват и унижават вече 3 епизода.

🌼 За лека нощ една снимка с отрязан кадър от 28 епизод:

🌹поне рейтингите в Испания са много добри.

⭐ Четох, че Уou Tube приходите от сериала могат да достигнат 6 милиона евро годишно, защото Fox имали около 140 млн гледания на месец.

ПС, mari08 и nrgmama, точно видях, че и вие сте писали в същия дух относно Еда.👍❤❤.

И нещо съвсем прясно от последния епизод излъчен в Испания:
Имаме целувка (използват играта на думи с Habemus Papam, имаме папа) 😂.

https://twitter.com/telecincoes/status/1361815239398993924?s=21

Последна редакция: ср, 17 фев 2021, 02:01 от druon77

Общи условия

Активация на акаунт