Отговори
# 570
След като наупинза предстоящата сватба, Според Вас Серкан
А. Ще попречи  на Еда дс се омъжи
Б.Ше продължи пътя си със Селин

Редно е да попречи на сватбата на Еда. Майка, му Енгин, Сириус, всички са на страната на Еда.
Ама до 20 март имаме още 4 епизода, може и да не се усети тази събота.
А и да реши да попречи не знам дали ще е лесно, Селин нон-стоп ги следи и се върти около Серкан. Grin

Но ако оня слух, че Биге е за 3 епизода, е верен, то те 3-те епизода минаха - 29,30 и 31, т.е. в 32 има реална възможност да се сбогуваме със Селин - и Серкан да влезе в правия път. Grinning

# 571
Днес се въртеше информация, че сватбата на Еда с Дениз ще е на 6 март и Серкан ще я отвлече, понеже хем отново е влюбен в Еда, хем си е възвърнал паметта.

П.С. Без изненади:
Бамби е № 1

# 572
  • София
След като наупинза предстоящата сватба, Според Вас Серкан
А. Ще попречи  на Еда дс се омъжи
Б.Ше продължи пътя си със Селин

Редно е да попречи на сватбата на Еда. Майка, му Енгин, Сириус, всички са на страната на Еда.
Ама до 20 март имаме още 4 епизода, може и да не се усети тази събота.
А и да реши да попречи не знам дали ще е лесно, Селин нон-стоп ги следи и се върти около Серкан. Grin

Но ако оня слух, че Биге е за 3 епизода, е верен, то те 3-те епизода минаха - 29,30 и 31, т.е. в 32 има реална възможност да се сбогуваме със Селин -
и Серкан да влезе в правия път. Grinning

kukli4ka456, трябва да извадят някоя много яка магия от ръкавите си сценаристите, за да предоставят достоверно изглеждащо заминаване/напускане на Селин! От нейната поява ръка за ръка със Серкан в 29 еп. до последния епизод, няма никакъв намек, никакво действие или дума, които да ни подсказват такова развитие на събитията! Напротив, Селин обикаля около Серкан при всяка възможност, нарича го "мили, скъпи", опитва при всяка възможност сближаване и докодване, вече е сгодена, получи и "заветния" годежен пръстен, Серкан й обеща сватба през лятото, събитие за което тя "услужливо" информира журналистите, Еда вече не е пречка в живота й (сгодена е за Дениз, а той вече й е съюзник!), така че аз поне не очаквам скорошно заминаване на героинята, респективно на актрисата!

# 573
  • Кърджали
И аз се отказах да вярвам на информацията, че Селин си заминава скоро. Всъщност в началото още Биге като се появи на сета се завъртя информация, че е за три серии. Но както и да го гледам, Селин няма никакво намерение да изпуска играчката си.

# 574
Ново от Керем:

# 575
  • Плевен / София
Аз се чудя къде " изчезна"  халката на Серкан...Той се върна без нея.

# 576
Според мен Селин ще напусне тогава, когато Серкан се пребори с Еда и я спечели отново. Окончателно вече. Всички знаем, че ще има гонене, а през това време Селин ще плете интриги, но пък после ще им е нужен нов ПР за агенцията. Освен сега да назначат мъж, от който Серкан да ревнува... Нали въртим едно и също колело 🤨

# 577
  • Плевен / София
Според мен Селин ще напусне тогава, когато Серкан се пребори с Еда и я спечели отново. Окончателно вече. Всички знаем, че ще има гонене, а през това време Селин ще плете интриги, но пък после ще им е нужен нов ПР за агенцията. Освен сега да назначат мъж, от който Серкан да ревнува... Нали въртим едно и също колело 🤨
Той не ревнува ли вече от Дениз
Алекс, видях фрагът на "Невинност"....разкошен е, но пак съм пред дилема...ДЕК или новиият сериал на онлайн...

# 578
Гости, ревнува сега, онова ще е друго. Историята, която беше с назначаването на Балджа - Еда да докаже, че не ревнува и избра "най-симпатичната" по снимка. За да докаже, че той не я ревнува сега, след като се вземат отново. Ама това така си мисля аз де, не е казано, че ще превъртаме всяка една драма по два пъти 😆

# 579

Ако си тръгне тогава, а не когато осъзнае, че Серкан отново се влюбва в Еда...какво смоуважение има тази жена, как може така да наказва най-вече себе си, как си мисли, че Серкан ще я заобича?!

Като сме тръгнали с повторенията аз искам Серкам да се разболее и пак да бълнува 'Еда, Еда...гитме', но този път кокошката да му поднася супата (щото няма да я е сготвила тя)!

# 580
Аз се чудя къде " изчезна"  халката на Серкан...Той се върна без нея.

В Словения го показаха да си я върти и разглежда , свалил я е, но е в него. Мисля , че е гравирано вътре името на Еда , защото Еда като искаше да свали пръстена му каза "не искам да го носиш , в него е написано моето име" или нещо такова. В такъв случай няма как да ползва същия пръстен за годежа със Селин , пък и не е редно, но като цяло гледам, че той няма дилема , няма намерение да слага пръстен. Joy

Последна редакция: вт, 16 фев 2021, 20:23 от mikipoli

# 581
Тя няма себеуважение и достойство. Видяхме го няколко пъти. В очите ти казват, че не си искан, че не те обичат и не са те обичали, но ти пак се "вреш между шамарите".
Не мисля, че се надява да бъде заобичана. Тя знае, че не е била такава, но се надява на това, че Серкан няма да си го спомни.
Все още не е пуснала записа, който направи на Мело и Джерен. Вероятно ще го пусне или в следващата серия, или преди сватбата им, защото ще реши, че губи Серкан, а така ще го дръпне отново на своя страна. Тук има два варианта - да се случи, че Серкан да се разочарова от Еда и да се убеди в думите на Селин за нев или по-хубавият вариант, в който Серкан ще си спомни за техния фалшив договор. Така да му се наместят спомените, чакрите и аурите, че да светнат тези проклети лампи най-накрая.
Мики, тя, Селин, е такава скумрия, на която хич няма да й пука, ако Серкан каже името на Еда, вместо нейното, когато се женят 😏

# 582
  • Плевен / София
Аз се чудя къде " изчезна"  халката на Серкан...Той се върна без нея.

В Словения го показаха да си я върти и разглежда , свалил я е, но е в него. Мисля , че е гравирано вътре името на Еда , защото Еда като искаше да свали пръстена му каза "не искам да го носиш , в него е написано моето име" или нещо такова. В такъв случай няма как да ползва същия пръстен за годежа със Селин , пък и не е редно, но като цяло гледам, че той няма дилема , няма намерение да слага пръстен. Joy
Аз тази серия нали я гледах само на онлайн, затова този момент ми е убягнал....Интересно защо я е свалил още в Словения...Явно Селин му е казала, че насила са го сгодили и без малко да го оженят....

# 583
  • София
За всички вас един очароватетелен и харизматичен Керем Бурсин от рекламата за X BMW Türkiye, L'OFFICIEL HOMMES Türkiye:

Мъж и половина!

P.S. Понеже в темата се завъртя обсъждане на въпроса за халката на Серкан, аз да споделя с вас, че очаквам с нетърпение да видя момента, както и самия пръстен, който Денис ще избере за Еда и поставянето му на ръката й! Интересно ми е и какво са измислили сценаристите по отношение на Еда, в смисъл нейната реакция в този момент!

# 584
Здравейте момичета! След тежкия ден вие сте елексир за моята душа. С интерес прочетох всички мнения. С нетърпение очаквам фрага. Дали ще има?

Общи условия

Активация на акаунт