Отговори
# 585
Нищо не е потвърдено за фрага, но напоследък го пускат все към 21,30ч българско време , ако няма нищо до 22ч значи няма да е днес.

# 586
Ново от Бамби Wink

# 587
В youtube става нещо... на Андреаа (тази, която прави невероятни видеа на ЕдСер) са и докладвани видеата на нашите Еда и Серкан от Medyapım (които и да са те) заради авторски права и се говори, че се точат и на други ютубъри.. и то само на клипове на Еда и Серкан.

# 588
От новия епизод който очакваме с нетърпение в събота

Явно ще има сцени на този мост където Серкан носи Еда от миналия епизод. Дано тогава никой да не ги притеснява и да са си само двамата

Иначе новите снимки са мнохо хубави. Ханде както винаги е небрежно облечена може Керем да я снима отново.
А този фен с Керем е късметлия голям

Незнам какъв смисъл има този тренд който публикуваха малко преди Серкан да се върне с амнезия. Еда дали ще е бременна, Серкан ще разбере ли? Тая Селин докога ще я траем.?

# 589
В youtube става нещо... на Андреаа (тази, която прави невероятни видеа на ЕдСер) са и докладвани видеата на нашите Еда и Серкан от Medyapım (които и да са те) заради авторски права и се говори, че се точат и на други ютубъри.. и то само на клипове на Еда и Серкан.

Магия , не знам за случката , но според мен вместо да блокират видеата на Андреа (която напоследък е супер разочарована от сериала и без друго Joy) , те трябва даже да й плащат за реклама! Защото видеата й са уникални и с 1 нейно случайно пуснато видео може да зариби всеки случаен потребител в ютуб към сериала Wink

# 590
  • Плевен / София
Аз не искам Еда да е бременна....Този момент е специален за всяка жена, а не вярвам Серкан да подскочи от радост при така вест...Еда отново ще е наранена...
Еда дали ще е бременна, Серкан ще разбере ли? Тая Селин докога ще я траем.?

# 591
Azisiq този фрагман/трейлър ли каквото беше не е реален , сглобен е от други сериали

# 592
  • София
Нали всичко се повтаря, предлагам Еда отново да се изгуби, този път да изкопаят по-дълбока дупка, покрита с пресен сняг. Когато Серкан я намери, предлагам и Еда да си е изгубила паметта. Но този път да не си я върне след половин час, а да не помни и тя последната година. Сценаристи, ако четете бг мама с превод, ето такова развитие ще убие рибата. Чок смях. 😅🤘🏼

П. С. Извинявам се, но не се сдържах. 😏

# 593
  • Плевен / София
Нали всичко се повтаря, предлагам Еда отново да се изгуби, този път да изкопаят по-дълбока дупка, покрита с пресен сняг. Когато Серкан я намери, предлагам и Еда да си е изгубила паметта. Но този път да не си я върне след половин час, а да не помни и тя последната година. Сценаристи, ако четете бг мама с превод, ето такова развитие ще убие рибата. Чок смях. 😅🤘🏼

И тогава Серкан ще види "кон боб яде ли"

# 594
Последните две снимки са фенски мераци. А снимката на Ханде по-горе с двете момиченца е от периода на Халка. Децата на нейн колега са, който е участвал в сериала. Беше сложил на стори снимката като спомен от преди 2 години.

https://www.instagram.com/p/BtGHrH1hRaF/

И аз си мислех за амнезия при Еда, ама за да е гадно нека да е, когато той си спомни. Trollface

Продължавам с клюките. Ханде е последвала днес този господин, в която вила Керем бил празнувал последният си рожден ден. Вие решавайте пъзела, отдавна станахме на мешана салата. Trollface

https://www.instagram.com/demirural/

Последна редакция: вт, 16 фев 2021, 21:29 от midnight__sun

# 595
И двамата с амнезия ... ег*ти шоуто Stuck Out Tongue Winking Eye

От продуцентите:
Yarına kalacak gibi...
май фрагът ще е утре

# 596
Миси, точно това щях да напиша, Еда и Серкан с амнезия... Сериала може да се казва, Почукай на главата ми... 🥴 С хаштаг # даносесетя

Последна редакция: вт, 16 фев 2021, 21:30 от Slawena

# 597
Относно темата с дрескода, мен той не ме дразни. Това е архитектурна фирма, тоест там работят творчески настроени хора. Средата е такава, че не изисква стриктен дрескод. Дори в банка, ако си в маркетинг отдела, например, няма стриктен дрескод. Професиите, които имат такъв, са много малко в днешно време. Дрескод има предимно в големите корпорации. И като казвам дрескод, имам предвид следното - дължината на полата трябва да е 2 см над коляното или по-дълга, маратонките и отворените обувки (да се виждат пръсти) са забранени, както и голите рамене (тоест блузи и рокли само с ръкави), и т.н. Говоря от опит. Така че съвсем нормално е в АртЛайф всеки да се облича според собствения си стил. Серкан е бил винаги много спретнат, костюмиран, има строг вид, който подхожда на характера му. Енгин в началото по-често беше със сако и ризка, сега е по-спортен, но този вид отива на неговия характер. При момичета също виждаме различен стил - Пъръл и Джерен са по-елегантни, Селин е по-екстравагантна и пищна, бих казала, Еда се облича младежки, с настроение, Лейля е семпла и т.н. Мисля, че стилистите вършат добра работа (с малки изключения) и стайлингът на героите много добре допълва образите им. Wink
Забелязала съм в дизитата ( предполагам в Турция е така ) в офисите дрескода на мъжете е костюм , но на жените е разнообразен - от по семплите костюмчета , блузи с панталон или пола до голи гърбове или  рамене , много къси поли и екстравагантни дрехи като на ревюта .Отдавна това ми е направило впечатление за това не се изненадвам от офиса на Арт Лайф Grinning
Що се отнася до Серкан , мисля си ,че сега е по скоро предпазлив , но вече е много влюбен .Дано скоро го осъзнае , защото СЦ сигурно както си мислим първо ще го влюбят , после ще си спомни . А за Дениз знаете ,че винаги съм била подозрителна , знаех си ,че ще използва момента .Но това да се съюзи с Перушана е отвратително Scream , все едно не знаят ,че насила хубост не става .Даже да успеят да се оженят ( което не вярвам да стане ) има бракове , има и разводи .
Но най важното е сериал да има , нали ?

# 598
Последните две снимки са фенски мераци. А снимката на Ханде по-горе с двете момиченца е от периода на Халка. Децата на нейн колега са, който е участвал в сериала. Беше сложил на стори снимката като спомен от преди 2 години.

https://www.instagram.com/p/BtGHrH1hRaF/

midnight__sun, Sparkling Heart точно от времето на "Халка" е. Умут Караджа, който е постнал снимката, игра в "Халка" мафиотски бос с официален бизнес ресторант и баща на Мю - героинята на Ханде. В сериала тя имаше само баща, а точно в началото му изгуби и собствената си майка. Ханде е споделяла, че благодарение на хората в екипа и заради снимките е успяла да се съвземе.

Slawena и Бърборанка, Sparkling Heart вие направихте вечерта ми страшно забавна! "Еда и Серкан с амнезия... Сериала може да се казва, Почукай на главата ми... 🥴"

Нямам спомен да съм гледала нещо подобно! Ще бъдем абсолютен хит и новатори при това! Голям майтап!

Дано сценаристите да четат BG mama!

# 599
Я ,колко сте идейни 😅 С тази идея Бързо ще се върнем в ромком жанра .Да се свързвате с продуцентите бързичко и да ви взимат поне на един граждански договор . 🤗

Общи условия

Активация на акаунт