Отговори
# 645
Не мога да си представя изобщо брак между СС, Серкан трябва да е пълен идиот , за да се обвърже до живот с това студенокръвното , знам че не е до живот и има разводи , ама нали такъв е изразът Joy Единственият начин да го върже е да му каже, че е бременна , ама като гледам никакъв шанс да си легне с нея Joy

Кате, На лято фокс ще си спрат почти всички сериали за почивка и дни да искаш, ще има свободни Joy но на мен не ми допада това решение, ще видим де, може да е фалшива информация

# 646
Много въпросителни изникнаха покрай тази клюка, аз лично се надявам да не е вярно това...

# 647
Магия , очаквам до 2 дена продуцентите да кажат, това е лъжа, няма такова нещо. Joy Така казаха и за Айше , лъжа е , не се е махнала от екипа, бам след 2 седмици се махна Joy после Неслихан изклюка за поредните нови сценаристи от 29еп и продуцентите казаха , че няма такова нещо , нямало да има нови, просто нов човек към екипа и бам 31еп с чисто нови сценаристи Joy

Не ми харесва идеята за пауза , но съм съгласна, че имат нужда от такава , доколкото знам при Ранобудна птичка е имало такава пауза 2м. Като цяло предполагам , че ще изкарат до май и ще го финализират направо, дори да е 4 рейтинг направо ги виждаме как се изчерпват вече Joy

# 648
  • София
Аз съм от отбора на Серкан ,оправдавам го за много неща  с   амнезията ,но ме дразни и не приемам ,че той който за един проект чете хиляди публикации сега за един живот-неговия вярва само на Селин.Добре,вярва само на нея ,а на себе си?Нали той си спомни за нея ,значи .си е спомнил и че не е искал да живее с нея,че не я е допускал в домът си без да го предупреди,тези спонтанни неща които не влюбените ,но дори и приятелите правят, Енгин минаваше когато реши.На себе си вярва ли че се държи като  мъж който ще живее с Селин,той който не се сеща да я прегърне,да я целуне,нима като семейство ще живеят само с лекциите за общия им живот и колко го обича Селин.тоест лектор и слушател ,а не мъж и жена.След годежа в колата слушайки радиото сам каза няма ли други новини ,само за Еда и Дениз говорят,как не се заинтересува кой подклажда нещата в медиите,но стига за Серкан всички Вие много точно сте описали несъответствията в действията му.След като осъзнае ,че Еда е напът да се омъжи и времето тайно да я наблюдава за него свършва може  и по силно да поиска да е около нея и тогава по бързо да е заредят спомени.Кой каквото сам си направи и 10 души не могат,мисля че Серкан ще се срещне с това преживяване ,сега вече си спомня ,ще се сети за всичко което сам направи спрямо Еда ,за майка си която му каза ,че сам със собствените ръце тика Еда на друг мъж,не напразно и спомена му е -никой освен мен не може да те докосва.Добре че си живее сам ще има целите нощи за спомените какво сътвори откогато се върна,и как  нараняваше Еда.
Колкото до първите трепети на любовта ,да тя е неповторима ,едно незабравящо се преживяване,но в ръцете на сценаристите е да  напишат новата любов Еда -Серкан,за него тя хем ще е първа ,хем ще е борба.И не забравяйте първоначално любовта предизвиква страст,пламенна и неудържима,но впоследствие е доверието спокойствието,че този е твоето второ аз,тоес както огъня разпалва се с буйни пламъци ,а след тях е жаравата тази ковто остава която сътворява и топли дълго време.
И аз както и Вие сме вече подвластни на филма ,дали едно или друго ни допада ще гледаме,защото тази магия Еда и Серкан за сега ни е пленила.
Едно толкова дълго прекъсване за мен е  против сериала , тръпката от чакането на серията ще отшуми,но не ние решаваме,а и не смятам че ако който и от тях да сключи браг ,нещата после биха се възстановили.Нито един от тях няма да понесе че другия друг е докосвал,но в един филм всичко могат да ни поднесат
А ако има толкова дълъг интервал на прекъсване и някой от ГГ поеме друг ангажимент и го заменят ,аз не съм сигурна дали ще гледам,би ми било като нова кръпка на стара дреха .

Последна редакция: ср, 17 фев 2021, 12:36 от Leddel

# 649
Изпуснаха момента за приключване на сезона . Не,не !  Трябваше да е с падането на самолета - хем беше силен епизод ,хем имаше тръпка за следващата серия .Сега какъв голям обрат ще измислят ,че да държа феновете на тръни 2 месеца .Все пак си е доста време .
    Ако ме питат - не съм съгласна! 😅

# 650
Имаме ребус за фрага Wink

# 651
От последната серия Серкан най-много ме изнерви в този момент:
https://vk.com/video-98061100_456245992
Но нали знаете какво казваше май Стивън Кинг (може и да греша).."Никога не казвай никога, защото съдбата винаги обръща така нещата, че да направиш това, което си се зарекъл да не правиш!"
Ооо,за какво прекъсване се пише,не мисля,че е подходящо, още повече,ако оженят Серкан и Селин.Ние, верните фенове, ще продължим и след такива обрати да гледаме, но съм сигурна, че другите ще се откажат .
И един клип от ютуб за приятен ден и в очакване на фрага..
https://www.youtube.com/watch?v=Exef-3zJcMQ&feature=emb_logo

Последна редакция: ср, 17 фев 2021, 13:34 от Виолета Цветанова_563417

# 652
Да го пускат този фраг, защото искам спокойно да си вляза в лекцията и да ида на работа после, ама.. нямаа

# 653
  • София
Понеже всичко е в ръцете на Фокс и последната дума е тяхната, се старая да не мисля вече за финал, рейтинг и т.н. Не мисля, че нещо зависи от нас и можем да го променим. Все пак ще споделя и моето мнение. За мен по-добрият вариант е сериалът да продължи до края на този сезон (месец май) и тогава да приключи с хубав финал. Но, ако решат да го спрат през март, и да пуснат втори сезон лятото, също има смисъл. Сериалът по принцип е летен и тогава рейтингите му бяха високи. Феновете няма да намалеят. Напротив. Според мен има голяма вероятност сега в дупката много хора да го изгледат и тези, които чакаме втори сезон, да сме повече. Лятото конкуренцията е малка, нямаш голям избор какво да гледаш и пред чисто нов ромком е много възможно да избереш да продължиш да гледаш този, за да разбереш как приключва историята на Серкан и Еда. Иначе сезонът може да приключи с връщането на паметта на Серкан, но Еда да замине и развръзката да я видим във втори сезон. Със сигурност, което и от двете да изберат Фокс, е по-добре от това сериалът да приключи с 35 епизода в началото на март. Защото всичко ще бъде много претупано и, както писах вчера, смисъл голям от амнезията няма да има. Стискам палци решението, което ще се вземе, да е най-доброто за нашия сериал. Защото целият екип го заслужават. Дотогава само мога да се наслаждавам на предстоящите ни епизоди. 🍀🍀🍀

# 654
Бърборанка, съгласна съм , като цяло и двата варианта са ок , но просто 2 месеца без сериала как ще живеем Joy по-добре да гледаме до май, а пък  на лято ще се надявам да излезе друг добър ром ком , че да не страдам много Joy
Още ли няма фрагман Scream играят си с нервите ни Joy

# 655
  • Кърджали
Има логика в такава новина. И очаквам да се слупи нещо такова ДФокс не мкже до безкрай да побутват рамо, ще стане неувабително спрямо другите им продукции. А не малко неща направиха. Но истината е, че комшиите си обипат драмите и такъв сериал като налия трудно удържа на конкуренцията (даже и добре уържа).
Та ако се вземе решение лятото да направят втори сезон - ще е много добре (но пък до тогава я камилата, я камиларя, актьорите моженда ги привлекат в други приекти.)
Инапе този сезон спокойно може да свърши скраят на амнезията на Серкан и заминаване на Еда. И следвашият Серкан да се опитва пак да си я върне..Вече ималмвреме да осмисли какво е направил, какво е загубил и какво иска..

# 656
Есенна магия* и аз като теб, очаквам фрага, че да се концентрирам над лекциите. През 15 мин. проверявам и тук и там, разсейвам се така.
Момичета, според мен няма да има пауза на сериала. Темпото и реакциите на фен базата е ключов момент за продуцентите, въпреки честите рокади в екипа от сценаристи, любовта на феновете към сериала е голяма и е константа. Самите продуценти според мен не са очаквали такъв международен отзвук и правят всичко в движение-туитове, YT онлайн и всичко останало, за да поддържат огъня на феновете. Няма да спрат кранчето на $$$ така бързо, олмаз.
Относно 31 еп.  по-объркана и без думи не съм оставала, много ми е хаотичен и неподреден. Става нещо, ама какво не мога да го усетя. Дори имам усещането, че това се отрази и на ХанКер в играта. Някакси пожарът намаля...още ми е горещо, но не ми пари.....Кукичка която ми се открои за връщане на спомените на Серкан е  предстоящото "мемо" за проект, което Еда му обеща да остави на масата. Виждайки написаното може да свърже почерка /ако има писано на ръка разбира се/ с бележката, която въртеше в ръката си в Словения. Тази с цитата от "Малкият принц".
И още нещо, което ме навежда на тази мисъл-в едно от сторитата на Керем от тази седмица, това с котката и любовта му към животните, беше снимано в "хижата в Словения". Може би ще има спомени от този период с препратка в настоящето, а и там беше и Биге.
Прави ви впечатление, че тази седмица всички от сета са много активни в социала, защо ли???

# 657
# 658
  • Кърджали
Сутринта санпуснали онлайн в продажба отново Новогодишният брой на Hello. За един час се изчерпал. Сега да го пуснали пак. Но понеже няма доставка до България, няма да се радвам

# 659
Аз пък не спирам да рефрешвам за новия фраг, ама май ще е вечерта..

Общи условия

Активация на акаунт