Трансформиращи дневници - Хранене/Тренировки 7

• 43 456
  • 746
  •   1
Отговори
# 270
Днес бях много гладна Менюто ми не е топ обаче..
1.Около 900 грама салата със спанак, гъби, киноа, чери домати
2 2 средни дюнера.. Домашни
3.4 парчета картофено руло с плънка

# 271
  • Бургас/Пз
Днес бях много гладна Менюто ми не е топ обаче..
1.Около 900 грама салата със спанак, гъби, киноа, чери домати
Колко грама е спанака в тази салата??

# 272
Ани, не знам, мера всичко на един път. Кантарчето ми има опция за мерене по отделно, плюс мерене на протеини, въглехидрати и т. Н но никога не я ползвам. Правя салата в една купичка, после 1 меря прехвърляйки в друга.

# 273
100 грама спанак е доста обемно нещо в сурово състояние. Като готвя спаначени мъфини една голяма купа за салата е около 150 грама суров. Доматите и киноата са по тежки, но 900 си е сериозен грамаж Simple Smile))

# 274
  • Бургас/Пз
100 грама спанак е доста обемно нещо в сурово състояние. Като готвя спаначени мъфини една голяма купа за салата е около 150 грама суров. Доматите и киноата са по тежки, но 900 си е сериозен грамаж Simple Smile))
Точно затова попитах, аз 250г спанак го мия в една тенджера и си е сариозно количество, затова попитах. Но пък киноа доматки може би тежат.

# 275
  • София
Здравейте момичета,
чета ви редовно и искам да ви кажа, че ми действате много вдъхновяващо и надъхващо.
Понякога през деня си мисля за споделеното от вас, чудя са как е Дух, какво ли прави Дез и т.н.
Радвам се с успехите ви, разбирам и споделям неволите ви и си давам сметка, че всички имаме
силни и слаби моменти. Тренирам 4, 5 седмично - пилатес и новата ми страст е въздушната йога.
Ще споделя днешното си меню:
Закуска:
чия 10гр., кашу 10 гр., банан 50 гр, сушени боровинки 17гр. и оризов протеин 25гр.
Общо около 300 кал.

Обяд:
Фагри 200 гр. със 100 моркови, десерт една пръчица киндер буено - общо 420 кал.

Сл.закуска:
ябълка 100 гр.

Вечеря:
Лаврак-220 гр. с авокадо 40 гр, десерт помело 220 гр.
и домашно корни (овесени ядки с разни благинки) - общо 590 кал.

За деня 1365 кал, като П-В-М са ми 37-30-31.

# 276
  • Велико Търново
Добро утро и от мен!Преди да отида на зала да се разпиша, че после време няма.

От понеделник за пет седмици менюто ми ще се състои от:
100 грама овесени ядки на ден, разделени в два приема, две дози протеин, пилешки гърди, яйца и белтък.
Трябва да се предприемат по хард мерки.
Обичам го този "мой Атанас".Такава тренировка ми спретна вчера, че бях на ръба да се съглася да ме закара сина му до нас, краката ми трепереха буквално.

Дух, не, че ще те успокоя, но като родих Мина тежах около 86 кг. , никоя дреха не ми ставаше, ходех с два анцуга и маратонки, но пък тогава намерих голямата си любов парфюмите.
 Ани, 15 бонбона и аз мога да сгъна, обаче пък лошо няма да ми стане-това е то, лаком телец!
Хубав ден момичета!

# 277
Потвърждавам за телеца 😥 много сме лакоми и на мен лично никога не ми е ставало лошо от храна ,камо ли бонбони♥️

Вчера
З: бульон с малко месо и две яйца
Обяд: агнешка дробсърма ,навън
Вечеря 5-6 кивита ,не знам какво става умирам за този плод ,може би имам някакъв дефицит ,не е витамин ц ,защото го пия постоянно.
Малко хляб със Филаделфия
Едно кюфте
Ред шоколад.

# 278
Аз имам страшен ПМС и явно някакъв недостиг на магнезий. Обикновено отива няколко дни. Сега съм в такъв период, чак не искам да пиша какво ядох вчера. Само да кажа, че почти един ръжен хляб Вита замина 😒. Днес съм решила да си определя часове за ядене, защото иначе няма да стане.
Закуска - 2 банана.
Обяд - скумрия на скара, зелена салата
Вечеря - нямам още идея.

Спорен ден!

# 279
Потретвам за Телците Simple Smile след 2 кила храна се случва и да спрем и да си отворим 2-та бутилка вино и да продължим да мезим! 3000 кал ги сгъвам без да ми стане тежко!

# 280
Радвам ви се на апетита, признак на добро здраве Grinning Аз бях така преди повече от 10 години. Но отдавна се самоцензурирам, вече е станало автоматично. И да искам, не мога.

# 281
Значи аз съм някакъв телец под прикритие, защото 3000 ккал само на едно ядене мога да сгъна.
Вчера се омазах зверски с храната... Дойде ми. Този месец без болка, без ПМС, без нищо. Но вчера ми беше първи ден, вдигнаха ми кръвното в работата и пак се поддадох на емоционално хранене. Това ми е много голям и сериозен проблем Sad

# 282
  • Бургас/Пз
Дааа, Телците са пословични чревоугодници. Имам ги двама вкъщи, нямат изхранване. Като цяло аз също обичам да хапвам, но последните години умишлено си слагам спирачки. Тази година обаче нещо не съм убедена, че искам пак формата от миналото лято и май ще я карам по-кротко и по-лежерно. С повече свобода в храненето и по-леки тренировки. Те са ми достатъчни да поддържам прилична визия. Вече, ако искам повече, трябва да си дам зор. За съжаление при мен Само с хранене ИЛИ само с тренировки не се получава Sad

# 283
Закуската с последният телешки суджук ❤️ +протеин след тренировка

# 284
Връзката с храната е основополагаща за мен.
Аз съм ужасно самокритичен и взискателен човек. Постигам едно и веднага решавам, че не е достатъчно и почвам следващото. Приятелят ми казва, че независимо какво постигам, никога не ме радва достатъчно.
Не умея и да си почивам. За мен ден без физическа активност е пропилян. И стреса, че ще кача килограми или ще загубя мускули в рамките на 24 часа е ужасен. И да, знам че е нерационално, но е в пъти по-силно от мен.
Преди имах проблем с килограмите, вече не. Тежа в рамките на нормалното, стегната съм и нямам целулит. Но има дни и то никак малко, в които сякаш не мога да изляза от миналото и виждам предишните си килограми в огледалото...
Посещавам психолог по други причини, но работим и върху отношението ми към мен самата. В което явно е разковничето.
Като постижение от последния месец отчитам, че си изгради навика да не ям след 18.00часа. В началото ми беше трудно, но след седмица вече и не помисля за храна вечер. Лягам си към 23 и се чувствам отлично.

Общи условия

Активация на акаунт